🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 2)

• 71 287
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 855
Не изгледах целия епизод, но сякаш ги поизненада домакинята. Че и образование и т.н. се оказа, че има, и черги нямаше....но наистина изглеждаше поне с десет години отгоре. По-стара се, но сякаш пресоли манджата. И някой като започне да повтаря "веган, веган" много позьорско ми идва.
Залагам, че Дидо е голямо дърво. Диди е яка простакеса с евтин вид и винаги е била, Слави ще е дразнещ, Димо подозирам, че е симпатичен.

# 856
Любопитно ми е дали Дидо ще готви у тях.
Това е кухнята им
Скрит текст:

# 857
Тази вечер Дидо ли ще е?
На мен ми е безкрайно неприятен. Ей така, без причина.
Предният път се рекламираше единствено неповторима та му съпруга и нестихващата им захаросана любов. И двамата са търкулано се гърнето и...

Вчерашната певачка всичко ѝ бе бъркоч. И готвене и таланти. И това момиче е само на 30 +, а вече изглежда амортизирана.
Само като ѝ видях дизайнерският черен дом и златно / сребърно и перушината на кецовете.
Безмълвна ме остави.
Надарена е с.. много! таланти.

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 09:34 от *Белла *

# 858
Деингова е довечера.
Жена му е много противна на Дидо. Следя я в иг. То там си е руска жилка отвсякъде

# 859
  • Sofia
Не бях виждала розова печка.Кухнята прилича на детска за кукли 😁

# 860
На мен пък дамата ,която беше домакин вчера ми харесва, не намирам да изглежда на повече от колкото е, сготви прилично като изключим салатата.

# 861
Не бях виждала розова печка.Кухнята прилича на детска за кукли 😁
Ми нали им било захаросано всичко между тях, та и кухнята им като в захарна къщичка 😃 Аз не им знам филма на него и жена му, но този момък на живо е хубавец, обаче иначе изглежда досадник и дървен философ. Веднъж ми се изпречи на пътя в един магазин и аз направо се заковах пред него! С кубинки, кожени гащи, които му стоят добре на стройните крака; нагоре в нещо черно като пуловер и кожено яке за завършек, естествено. Висок е, добре сложен и хубав, брадата му отива. Но да не говори и да не се усмихва. Зодия рак ли е?

# 862
Певицата е голям образ. Всестранно развита особа. Направо и тя като патката - от всичко по малко. Манчев направо я взе за мезе.
На мен малко ми напомня за някои издания от късните часове. На всяко ядене вадеше по някакъв странно издължен и изкривен плод - дълга крива тиква, крив морков, ..друго какво имаше? И с един особен захват. А с фламбето изби рибата просто.
За пердето и аз се чудех как е възможно да е толкова безформено и омачкано, а то ще се окаже, че не било баш перде.
Добре, че ме светнахте коя е другата дама, че както и почти не я даваха и както я закрива дългата коса, никога нямаше да се сетя, че е тази фурия Дрингова Simple Smile
Ама много мълчалива станала. Аз я помня като едно неуморно кречетало. Преди години в "Смени жената" ми напълни душата как набиваше канчето на мързеливия си сменен мъж.

# 863
  • софия
Жената на Дидо е бетер стрина. Нахална и безочлива рускинка в пълния образ на това определение.

доп. За стила на и в "ее кухня" ще си замълча, за да не бъда чак толкова злобен глиган.

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 09:48 от zvаnchе

# 864
Жената на Дидо е бетер стрина. Нахална и безочлива рускинка в пълния образ на това определение.

Абсолютно, адски неприятна.

# 865
Скрит текст:
Дидо с претенциите му за неядене на месо........ Ах, мале....... Слави от the clashers е един от най-известните български ютубъри, но причината за това е частно спонсоство от много източници, той е човек, който създава типичния т.нар. click-bite. Щеше да стигне по-рано до 1 милиона абоната, оценката му в social blade  е B и рейтинга на парите в канала му е между 1300 до 20 000 долара на месец.
Но, факт е, че той лъже голям процент от своите зрители. Имаше един ютубър, който преди време го разкри за манипулациите му с платените промоции, които той пуска във видеоклиповете си. Затова на мен лично ми е супер неприятен и откровен лъжец и манипулатор, който не би трябвало въобще да има такава гледаемост.
Това мнение го изказвам на базата, че аз, също като него правя content в YT, но това, което аз правя е изцяло различно от типичните български геймъри и влогъри, заради което аз съм само със 128 абоната. А и поради факта, че не публикувам редовно, защото имам нужда от някои видове хардуер за да започна да се занимавам активно с видеоиграта си и да публикувам клипове.
Синът ми е голям фен на Слави,  и мисля че той му оказва добро влияние. Като беше по-малък заедно гледахме клиповете му. Те са много информативни и образователни.  Патриот е и показва красивите части на България. Не мисля, че гледаемостта му е незаслужена.
С какво по-точно лъже и манипулира? Когато го гледах не изглеждаше лош. Няма лошо да рекламираш неща- изглежда че това му е професията, и той има семейство и трябва да вади пари. Сега ми се видя тих и срамежлив, да видим дали ще се поотпусне до четвъртък.
Малко късно се включвам. Дичо се държеше окей, единствено вегатарианството му ми дойде в повече. Димо дано се държи по-добре този път.
Клипът, в който подробно се обяснява как лъже и манипулира, и е прецакал партньора си (участвал в създаването на канала), е по-напред в темата.
Аз никога не бих предположила, че Мила е около 30, ако не й викаха "момиче". Мислех, че е на възрастта на Милица.
А тази певица изглежда по-възрастна най-вече заради тези буци на бузите й, които по принцип си слагат старите жени. И им викат скули - това не са скули, а топки на бузите, които не стоят добре на никого.

П.п. потърсих снимки без буците - действително изглежда много по-добре без тях.

# 866
На 31 с такива корекции е престъпление към личността! Още повече, без тях е била красавица... И тази уста, разлята надолу под контура към брадичката, я загрозява допълнително, а за топките в бузите да не говорим... Ботокс като цяло, блокирал изобщо движението на лицето. Сехтих се на кого ми прилича - на Лепа Брена, ама не е руса.
Скрит текст:

# 867
Не мога да го слушам тоя Слави. Много ми е дразнещо гласа му

И на мен не ми е приятен. Веднъж не знам на какъв принцип youtube ми предложи негово видео, което издържах да слушам само две минути. Засегнатата тема ми беше любопитна и съответно изгледах няколко подобни на английски.

Иначе приветствам идеята му да прави развлекателно-образователни видеа на български.

# 868
С какво е известна женицата със сплъстената коса? Ужасна е!

# 869
С какво е известна женицата със сплъстената коса? Ужасна е!
Всъщност, с нищо. Жена е на музикална звезда с 1 хит със спорна стойност и известна скандалджийка с претенции на младини.

Общи условия

Активация на акаунт