Пазаруване от LC Waikiki тема 3

• 48 333
  • 751
  •   2
Отговори
# 120
Да, тоя и аз го искам Hug

# 121
  • Пловдив
Пак аз, ама вижте къв мейл получих...
Ние октрихме, че някои от артикулите, които сте поръчали, са дефектни. Съобразно нашите правила за качество, ние не можем да доставим дефектни артикули. Общата сума на Вашата анулирана поръчка ще Ви бъде възвърната по сметка, а останалите артикули ще Ви бъдат изпратени скоро. Ние се извиняваме за неудобството и Ви благодарим за разбирането.
Надяваме се да се насладите на Вашите нови артикули!

Първият е да благодарят за поръчката...после този...кво значи, че е анулирана ли?

# 122
Ще възстановят сумата за дефектните артикули,а останалите ще ги изпратят.

# 123
  • Пловдив
Ще възстановят сумата за дефектните артикули,а останалите ще ги изпратят.
това и аз го чета Simple Smile ама кои са дефектни и кои остават? Няма име на продукт нищо.
И кво да ми възстановят като е с наложен платеж?

# 124
Дали няма да пише в профила Ви, в самата поръчка...

# 125
  • Пловдив
Дали няма да пише в профила Ви, в самата поръчка...
да...спайдърменското одеало е махнато.
А сега дали ще ми начислят доставка?

# 126
Не,няма да начислят.Аз преди 2 месеца имах дефектни артикули в поръчката си и нямах доставка.

# 127
  • Пловдив
Жалко за одеалцето...
Благодаря ви!

# 128
Техните дефектни артикули са си 100% изчерпани, ама айде. И на мен ми се случи с последната поръка.

# 129
Не знам от къде им идват поръчките,но в сайта има уж изчерпани артикули,а във физическият им магазин са налични в пълна номерация.
Щях да поръчвам онлайн,че си набелязах някои неща,но май ще посетя първо магазина.Току виж ги имат.

# 130
@Desi1989, Идват от Румъния, нямат общо с физическите магазини в България. За съжаление...

# 131
@Desi1989, Идват от Румъния, нямат общо с физическите магазини в България. За съжаление...
Ясно 🙂

# 132
Едно кодче за 5% ми излезе на сайта - BGCA-HCRN-1RW2-GX6X - ако някой иска да го използва.

# 133
  • Пловдив
Мерси, ама няма кво да поръчам...искам ония чаршафи пък Pensive

п.п. Кодът е индивидуален май.

# 134
  • София
Здравейте, малко отчет за последната поръчка:
1. Детското одеало със Спайдърмен - бях скептично настроена, но ми хареса. Синьото е по-тъмно от снимката и не е толково изкрящо.
2. Детското одеало с еднорога/пони е ок.

Чак сега дойде куриера и не можах да пусна по-рано поръчка с днешните находки. Но хубавото е, че нищо не ми беше толкова важно и спестих малко 🤪

Mystic, аз ги имам. Пиши ми на л.с., ако искаш да ти ги дам.

Общи условия

Активация на акаунт