Бебчето ни малко е сега и сбъдва нашата коледна мечта - мами Юли 2021, Тема 2

• 49 880
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
Минавам да споделя - термин 03.07, чакаме момиченце. Баткото ще е на 1г 2 м когато тя се роди. И нека не навлизаме в спорове за аборти, безмислено е. Топли празнични дни от мен

# 106
Момичета, и аз искам да пожелая на всички вас и вашите семейства спокойни и уютни празници и много здраве и щастливи мигове през 2021 година! Нека всички да гушкаме здрави и сладки бебчета през лятото! Hug Благодарна съм, че ви има и се подкрепяме! Heart

# 107
Момичета светли и благословени празници. Бъдете живи, здрави и изпълнени с надежда, че най-прекрасната година ни предстои. Вярвайте и бъдете силни, че всичко ще е наред и на лято ще си гушкаме пухкавите бебоци.
LORSY мойте бъдещи батковци са с разлика 1г и 2 мес. и мога да ти кажа, че сега много се радвам, че така се получи тогава. Второто не беше планувано и много ми викаха ти си луда. Да в началото найстина беше трудно особено в 9 месец от втората бременност. Тогава първото тъкмо беше проходило. Сега вече са на 11 и 12 и много си играят. Водят се до училище и е много хубаво. Е понякога има и войни, но е забавно. Винаги има и негативни коментари важното е вие да сте добре.

# 108
Аз днес получих май накрая своя час за преглед. Както писах в началото на темата аз съм в Англия и нещата тук са малко по бавни. Единствено само ме притеснява, че часа е за 27/01/21 и тогава трябва да съм в 15+4г.с а ми се иска да направя този пренатест. Тогава трябва да ми направят обичайния обстоен първи преглед + изследване за Даун, и мисля направо тогава да пусна и този тест допълнителни просто за всеки случай. Вие какво бихте ме посъветвали? Да изчакам ли първите резултати и тогава да го направя, или да си ги направя заедно. И последно тук видях, че струва между 400/500 паунда, някой в България беше писал, че е към 2000лв.

# 109
2000 е абсолютно пълния тест, който с всички възможно генетични заболявания и какво ли още не.
Само за Даун синдром е 599 лева, някъде там. Зависи и от фирмата разбира се. Мен това ми се вижда достатъчно, Даун е най-разпространеното.

# 110
  • Varna
Весела Коледа, момичета! С пожелания за здраве, семейно щастие и домашен уют Simple Smile
Във момента силно се вълнувам от възпитанието и изграждането на личността на детето още в утробата. Мисля,  че това е тема , която не се дискутира често. Освен вълненията покрай развитието на бебчетата ни , мисля че е здравословно за нас , а също и за тях да се развиваме в тази насока. Намерих видео , което искам да споделя с вас:
https://youtu.be/T_dqWdbtoO8

# 111
Здравейте момичета, записвам се с термин 8 юли 2021г. Искам да споделя, че съм много притеснена. Имах един мисед в 8 с. през 2018г. И сега просто полудявам....взех си доплер, той пък не хваща пулса на бебето, от време.на време моя само и това ме.влудява допълнително. Последно бях на преглед  в 11с и 4дни и от тогава съм.много притеснена. Отделно се вглеждам за симптоми и сякаш нямам такива сега и това.още повече ме плитеснява. Ох, стана много дълго, просто имам.нужда да споделя.с някого. Благодаря Ви и Светли празници!

# 112
Здравейте момичета, записвам се с термин 8 юли 2021г. Искам да споделя, че съм много притеснена. Имах един мисед в 8 с. през 2018г. И сега просто полудявам....взех си доплер, той пък не хваща пулса на бебето, от време.на време моя само и това ме.влудява допълнително. Последно бях на преглед  в 11с и 4дни и от тогава съм.много притеснена. Отделно се вглеждам за симптоми и сякаш нямам такива сега и това.още повече ме плитеснява. Ох, стана много дълго, просто имам.нужда да споделя.с някого. Благодаря Ви и Светли празници!

Здравей! Знам,че е много лесно да се каже,но трябва да се успокоиш. Доказано е, че стреса може да навреди. Мисли положително или по-скоро се опитай да не мислиш много за бременността , звучи зле, но на мен ми помага. Сега покрай празниците е лесно,времето минава бързо,но после ще е по-трудно. Намери нещо,което да те разсейва и не мисли за лоши неща. Аз вярвам,че съдбата е начертала път за всяка една от нас и каквото има да се случи, то ще се случи. Стискам ти палци и ти изпращам положителна енергия!!!!  Весела Коледа!

# 113

Здравей! Знам,че е много лесно да се каже,но трябва да се успокоиш. Доказано е, че стреса може да навреди. Мисли положително или по-скоро се опитай да не мислиш много за бременността , звучи зле, но на мен ми помага. Сега покрай празниците е лесно,времето минава бързо,но после ще е по-трудно. Намери нещо,което да те разсейва и не мисли за лоши неща. Аз вярвам,че съдбата е начертала път за всяка една от нас и каквото има да се случи, то ще се случи. Стискам ти палци и ти изпращам положителна енергия!!!!  Весела Коледа!

Благодаря ти много! Весела Коледа!❤

# 114
Здравейте момичета. Весела Коледа, нека всички да сме здрави и да имаме едни сладки бебечета на финала.
Аз се поуспокоих, но продължавам да мисля дали всичко е наред с детето ми.
Съвсем случайно видях че при др. Стоилов от Добрич(един от добрите лекари по фетална в Североизточна България) се е освободил час за 30ти декември и веднага се записах при него на ранна фетална морфология. Тъкмо ще обсъдим и резултатите от БХС и ще го помоля да огледа добре плода и да ми даде ако може повече подробности за него. Относно кръвоспабдяване към плода и матката нищо не сме говори с моя лекар и ще се надвявам и за това да ми даде информация. На 30ти по ехограф трябва да съм в 12+5, а по календар 13+3 мисля че не е късно за още един преглед и още едно мнение от друг специалист.
Не знам кога мисли моето Аг да коментираме резултатите, може да стане и чак след Нова година впредвид факта че е в отпуск за празниците, а не ми се чака.

# 115
Весела Коледа, момичета! Пожелавам здраве и успехи и нека следващата година ни донесе най- голямото и пухкаво чудо, което може да се случи Heart

# 116
Светли празници!
Много здраве, щастие и любов да има във всеки дом! 🎄
Понеже може би сме по-чувствителни към момента,  наистина не съм искала да обидя никого, а силно изпращам послание към Вселената всяка от нас да има щастлив край на бремеността!
Тук съм за да сме си полезни, още веднъж извинете! 🌷

# 117
Magggi880 не мисля че си обидила някого. Всеки има различно мнение и виждане за живота като цяло. Смятам че тази тема е създадена за да си помагаме, подкрепяме и споделяме кой през какво минава по време на бременността.
Пък и има много мами които вече си имат дечица и такива като мен, които за първи път ще стават майки могат да научат много полезни неща и да получат съвети.
Аз лично не се обиждам на нито едно мнение.

# 118
Весела Коледа , момичета ! Пожелавам ви здраве и лека бременност ! Нека видим сладки бебенца през юли !

# 119
  • Варна
Весела Коледа и от мен 🎉 (вчера малко подраних и писах весела Коледа,но редактирах 😁)
Желая много здрави бебчета юли месец 😊
Ifka,може да е на късмет този освободен час и стискаме палци да каже,че всичко изглежда наред 😊
Маги и аз мисля,че никой не си обидила,поне не би трябвало 😊

Общи условия

Активация на акаунт