Бебчето ни малко е сега и сбъдва нашата коледна мечта - мами Юли 2021, Тема 2

• 51 470
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
berezinna3 и аз се следя при д-р Павлова. Страхотна е. Единственото, което не ми харесва в Надежда е, че ако раждаш естествено си при доктора, който е на смяна, а не можеш да избереш този, който те е следил. Само заради това мисля да се следя и в Токуда по здравна каса. Просто съм от много панираните бременни и ми се ще да познавам човека, който ще ме изражда 🙄
Така е, това е кофти работа. Въпреки, че всички доктори са страхотни професионалисти и може би има 1-2ма, за който съм чувала отрицателни мнения, но то пък за късмет нищо не се знае.

# 571
Как сте,момичета? Усещате ли бебоците вече отчетливо? Аз съм почти в 18г.с, но все още не усещам нищо. Мисля че го усетих още в 14г.с, но може и да се бъркам. В четвъртък съм на преглед, имам някакво течение пък сега и направо и да ме погледне защото изследванията за вирусите излизат,че са добри. Вече не знам какво да мисля, едновременно съм спокойна и притеснена 🤷‍♀️

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 15:25 от healthy1

# 572
Теченията са нормални, аз също имам доста, но АГ-то каза, че почти всяка бременна има и ако е без аромат и ярко изразен цвят е ок.
Вчера правих упражнения за бременни за пръв път от месец и днес ми е много тежко на коремчето..не знам мускулна треска ли е или съм прекалила, макар че упражненията бяха много леки. 😑
Иначе за яденето.. първите 2 месеца си отядох на кисело, баници, теста и тн /а предвид това, че не бях яла глутен от години си беше огромен стрес за червата ми 😀/, още тогава качих 4 кг от раз и сега не мърдам от 48-49. Иначе имам апетит и не съм притенциозна откъм храна. Четох, че вкуса на бебето се формира от това какво яде майката, та гледам да наблягам на зеленчуци и плодове. Много ми се ядът картофи и ориз..и присъстват почти във всяко мое ядене. 🤷‍♀️
За раждането, за сега се следя в Софиямед и мисля там да раждам, защото АГ-то ми е близък, но съм чувала много, много хубави коментари за д-р Атанасова от Токуда и още обмислям.

# 573
Момичета, а коремчетата как са? Има ли ги вече? Аз както се жалвах и се чудех къде е моето и беше нещо съвсем загатнатно, така имам чувството, че днес се събудих и хоп - корем! Grinning И то такъв, който се побира само в клина за бременни и си стърчи под пуловера Grinning В шок съм! Може би си оказва влияние фактът, че вече съм 18 г.с. и няколко дни - официално в 5-тия месец Hug

# 574
И аз съм в 18гс и вече имам сериозен корем. Нищо общо с първата бременност, когато чак 7-и месец започна много да ми личи. Но този път е момиче , а съм чувала, че с момичета е по-голям корема... Относно раждането ще си раждам пак в Шейново без избор. Доволна съм от тях и ми е познато вече всичко.

Цитат на: bibonss link=topic=1281644.msg42249021#msg42249021 [b
[/b]date=1612272430]
Момичета, а коремчетата как са? Има ли ги вече? Аз както се жалвах и се чудех къде е моето и беше нещо съвсем загатнатно, така имам чувството, че днес се събудих и хоп - корем! Grinning И то такъв, който се побира само в клина за бременни и си стърчи под пуловера Grinning В шок съм! Може би си оказва влияние фактът, че вече съм 18 г.с. и няколко дни - официално в 5-тия месец Hug

# 575
  • Варна
Абсолютно същата работа и при мен 😁 Само дето имам чувството,че спря да расте 😁
Кога си раждала в Шейново?
Тъкмо ще даваш информация как беше 🎉

И аз съм в 18гс и вече имам сериозен корем. Нищо общо с първата бременност, когато чак 7-и месец започна много да ми личи. Но този път е момиче , а съм чувала, че с момичета е по-голям корема... Относно раждането ще си раждам пак в Шейново без избор. Доволна съм от тях и ми е познато вече всичко.

[/b]date=1612272430]

# 576
Април 2020г.

Абсолютно същата работа и при мен 😁 Само дето имам чувството,че спря да расте 😁
Кога си раждала в Шейново?
Тъкмо ще даваш информация как беше 🎉

[/b]date=1612272430]

# 577
Аз си имам коремче още от самото начало, доста ми е странно. С първата бременност ми пролича чак към началото на 6ти и то ако бях с рокля не си личеше изобщо. Успокоява ме това ,че засега съм качила само 2кг., мислех че ще се търкалям вече накрая като си видях коремчето още в началото😀😀😀

# 578
Bibonss, моето коремче също се появи от нищото Grinning Не е много голямо за сега, но се забелязва, особено като си хапна Grinning

Момичета, замислих се, че скоро май ще трябва да правим нова темичка. Ако искате да помислим за име? Relaxed
На мен ми хрумна това: "Пролет идва вече, расте стремглаво ЮЛСКОТО човече" Давайте предложения, ако ви хрумнат Yellow Heart

# 579
Момичета решихме с мъжът ми да започнем да гледаме колички, да харесаме от сега и вече към 7-8 месец да купим.Искаме да е 2в1 или 3в1, но ходихме на няколко места и нищо не ми хареса на мен. Все се заглеждам в колички над 1000 лв, изглеждат ми много стабилни и здрави, но не знам дали ще мога да си позволя толкова скъпа количка. Споделете ми свои впечатления и мнения за марки колички?

# 580
Момичета,здравейте. Аз съм от юнските мами. Взех си фетален доплер,но  ми подариха неочаквано и нямам нужда от два. Ако някоя мама се интересува и иска да си закупи. Може да ми пише на лично. Хубав ден. 😊

# 581
Момичета, здравейтееее!
Мен вече почна да ме рита девойката, много нежно, много леко, но все по-осезаемо. Ох, колко по- приятно е така... не ми е толкова голям филм.
Бебе1107, много яко заглавие, аз съм в творчески застой, нищо не ми идва на главата.
Коремът и при мен изведнъж, от нищото, просто изскочи, много беше странно, аз си признавам, осезаемо бременна съм вече - 19-та седмица.
И аз гледам колички, рева за една, която е 1600 лева... страдам, мисля я, нооооооо съм решила чак 3-ти триместър да купувам, за сега само душа наоколо.

ДаДист, безкрайно благодарим за предложениетооо, аз ще пасувам, но знам, че тук има момичета, които с удоволствие биха взели един доплер Simple Smile

# 582
Мами, април и май правят всяка година отстъпки в Комсед и Хиполенд. Аз мисля тогава да пазарувам. Иначе в Айко има намаления почти всяка седмица на нещо детско, скоро имаше на едно много сладко легло. Та просто трябва да се следи.

# 583
  • Варна
Аз вече запазих,втора ръка,ще я вземем в края на февруари. Kikka boo ugo 3в1. Не търсих нещо скъпо,че с баткото,който също е юли, февруари почнахме с лятна и май с триколка... Честно да си кажа не ми се бута количка 😁😁😁

Писах и в групата,но копирам и тук
Момичета плануваме СПА почивка с още едно семейство за Свети Валентин.
Вие бихте ли рискували 🤔
Утре съм на преглед и ще разпитам АГто де...
Плановете ми са да ползвам само вътрешният басейн (след всяко излизане на се подсушавам добре), той не е повече от телесната температура. И евентуално другите неща за по снимка-две 😁😁😁

# 584
  • Варна
Момичета, здравейтееее!
Мен вече почна да ме рита девойката, много нежно, много леко, но все по-осезаемо. Ох, колко по- приятно е така... не ми е толкова голям филм.

Аххх че хубавооо Heart а можеш ли са опишеш какво е усещането? Аз съм 18+6 г.с и още нищо не усещам сякаш.. само някакво къркорене в корема и около пъпа на различни места, което си мисля, че е по-скоро от червата Grinning

Общи условия

Активация на акаунт