Бебчето ни малко е сега и сбъдва нашата коледна мечта - мами Юли 2021, Тема 2

• 49 911
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, днес при бърсане в тоалетната на тоалетната хартия имах малко кафяво зацапване. Дали е опасно нещо, след това като ходих нямаше. Сега се наблюдавам ако случайно пак се появи ще отивам на лекар, но ако някой е имал подобно нещо и може да помогне със съвет ще се радвам

# 181
Момичета, днес при бърсане в тоалетната на тоалетната хартия имах малко кафяво зацапване. Дали е опасно нещо, след това като ходих нямаше. Сега се наблюдавам ако случайно пак се появи ще отивам на лекар, но ако някой е имал подобно нещо и може да помогне със съвет ще се радвам
в момента съм в АГ отделението за няколко дни за задържане ,имам кървене -ярка кръв ,вече намаля ,тук питах абсолютно всеки койта влизаше в стаята ми и казаха така"всяко едно кървене ,кафяво,розово или ярка кръв не е нормално и  има нужда от преглед" при мен за сега нещата са добре, трябва да лежа само. Ако имате как се чуйте и коментирайте въпроса със следящия ви АГ

# 182
Eli надявам се скоро да се възстановиш,кураж и всичко ще е наред! Наистина и според мен всяко едно кървене или зацапване не е изобщо за пренебрегване. И аз цял ден пазя леглото, от него само до тоалетната мърдам..много ме е страх с тази плацента превия, начетах се на куп лоши истории и само се моля всичко да е наред.

# 183
в момента съм в АГ отделението за няколко дни за задържане ,имам кървене -ярка кръв ,вече намаля ,тук питах абсолютно всеки койта влизаше в стаята ми и казаха така"всяко едно кървене ,кафяво,розово или ярка кръв не е нормално и  има нужда от преглед" при мен за сега нещата са добре, трябва да лежа само. Ако имате как се чуйте и коментирайте въпроса със следящия ви АГ
Здравей, казаха ли ти причината. Питам защото и аз бях началото на декември така, не видяха проблема при прегледите бях 3 дни бях в болница и продължавам с излежаването вкъщи. Но в неделя имах зацапване слава богу не беше като предния път, та прегледаха ме и видяха старо отлепване, от което е било явно зацапването. Продължавам утрогестана, но си ме наболява, прегледа ми е на 7-ми и се надявам всичко да е наред. Само не рязбрах как  тогава при обилното кървене не видяха отлепване 😕😡

# 184
Здравей, казаха ли ти причината. Питам защото и аз бях началото на декември така, не видяха проблема при прегледите бях 3 дни бях в болница и продължавам с излежаването вкъщи. Но в неделя имах зацапване слава богу не беше като предния път, та прегледаха ме и видяха старо отлепване, от което е било явно зацапването. Продължавам утрогестана, но си ме наболява, прегледа ми е на 7-ми и се надявам всичко да е наред. Само не рязбрах как  тогава при обилното кървене не видяха отлепване 😕😡
На мен не ми казаха нищо за отлепване,казаха ми че е заради секса вчера и ниска плацента,притеснява ме обаче че кървенето намаля за малко и после пак се завърна ..

# 185
Ели, как си? Надявам се да са овладели ситуацията.
Аз, момичета, обмислям вариант за домашен доплер... май някой тук спомена за такъв, ако имате наблюдения може да препоръчате 👀

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 09:06 от Лиилоо

# 186
Да си призная и аз преди дни започнах да гледам за домашен доплер, още не съм избрала и ще се радвам на мнения.

# 187
Аз си взех преди месец и нещо. Марката е Conteс(розовия вариант, синият май е по-скъп) взех го втора употреба, но досега не успявах да открия бебето или не е хващало още пулса му. Вчера успях да го уцеля в 13+3г.с и таткото го чу най-накрая. Повечето са доста скъпи от 60 до 200лв, като четох отзиви в други групи стигнах до заключението, че всички вършат работа и най-евтиния пак си е ок.

# 188
Колкото и да е странно аз прочетох, че и обикновена слушалка върши работа... дали пък не е така 👀

# 189
Ели, как си? Надявам се да са овладели ситуацията.
Аз, момичета, обмислям вариант за домашен доплер... май някой тук спомена за такъв, ако имате наблюдения може да препоръчате 👀
В болницата съм само на легло,кървенето намаля,но все още имам ... доста ми е напрегното ,но търпя и кротувам тука на инжекций папаверин и още нещо но не го помня и дуфастон 3×2 😬

# 190
Ели пожелавам всичко да мине и да остане само лош спомен, а бебчо да си е добре.

# 191
Здравейте и честита нова година! Пожелавам ви да родите едни здрави и пухкави бебчета и раждането да е леко. 😊😊

От вчера имам ужасни болки кръста, едва мърдах вчера, днес е малко по добре,  но ме прерязва понякога изключително силно. Това е първа бременност за мен, някой ми казват , че тазът се разширява, но наистина ли толкова боли?!??! Притеснявам се да не е нещо лошо Cry
Някоя от вас имала ли е такива болки. В 13 г.с. съм

# 192
Честита нова година! Нека донесе здраве, щастие и успехи на всички ни!
Как сте момичета? Има някакво затишие в групата Blush

# 193
Здравейте и честита нова година! Пожелавам ви да родите едни здрави и пухкави бебчета и раждането да е леко. 😊😊

От вчера имам ужасни болки кръста, едва мърдах вчера, днес е малко по добре,  но ме прерязва понякога изключително силно. Това е първа бременност за мен, някой ми казват , че тазът се разширява, но наистина ли толкова боли?!??! Притеснявам се да не е нещо лошо Cry
Някоя от вас имала ли е такива болки. В 13 г.с. съм

Аз също имам болки в кръста аз съм в 11 г.с. Мисля,че е нормално да не се чувстваме като преди. На мен още от самото начало ми е изписан нош па 3 пъти по 2.

# 194
По принцип и аз съм с болки в таза, но не са силни, нещо като да ме болят кокалите е. Ако много те боли защо не пишеш или звъннеш на АГ-то си? Бременността е доста специален момент за нас и АГ-тата знаят това, и са на разположение винаги, не се притеснявайте за им казвате ако се притеснявате от нещо. Нош па-то няма да помогне за тазови болки, то е за отпускане на мускулатурата, може би парацетамол като болкоуспокояващо, но все пак се чуй с АГ.

Общи условия

Активация на акаунт