Бебчето ни малко е сега и сбъдва нашата коледна мечта - мами Юли 2021, Тема 2

• 51 479
  • 751
  •   2
Отговори
# 585
И аз съм по същия начин и си мисля, че може и бебчето да е, но просто да не го мога да го различа Grinning

Момичета, здравейтееее!
Мен вече почна да ме рита девойката, много нежно, много леко, но все по-осезаемо. Ох, колко по- приятно е така... не ми е толкова голям филм.

Аххх че хубавооо Heart а можеш ли са опишеш какво е усещането? Аз съм 18+6 г.с и още нищо не усещам сякаш.. само някакво къркорене в корема и около пъпа на различни места, което си мисля, че е по-скоро от червата Grinning

# 586
Mary и аз първоначално това усещах( и все още усещам) и си мислех, дали мога да сбъркам бебето с черва Grinning мисля, че по-този въпрос само бебето знае, хаха. Иначе това, което първоначално усетих е точно както ако си във вода и с ръце направиш вълнички на корема под водата. Не знам дали го описвам разбираемо Grinning Погалване отвътре е другото, леко почукване. Ей такива, много нежни побутвания, едва, едва  доловими. Ако съм концентрирана в нещо друго сигурно едва ли ще ги усетя. Единствено когато съм седнала зад бюрото или легнала по гръб усещам, но не постоянно и сравнително рядко, веднъж или два пъти на ден ( и то не всеки ден)

# 587
  • Варна
Лиилоо, много добре го описа даже Hug ние с теб май вървим почти заедно, моя термин е 2 юли Blush
Аз какъвто съм шемет сега все ще има да се чудя бебето ли е, не е ли... Grinning

# 588
Момичета и аз усещам от седмица такива потупвания и все още не съм сигурна дали е бебето 😅
Вчера докато бях легнала усетих малко по-силно потупване, погледнах си корема и имаше второ потупване, но видях как мръдна и се появи лека издутина малко под пъпа ми. Не знам дали е възможно да е бебчето чак так видимо или съм превъртяла 😂

# 589
  • Хасково
Mary_123 с теб сме с един термин  и аз съм на 2.7 Simple Smile Аз започнах да различавам "ударите"на бебчо в 16. В началото го усещах все едно балонче газ ти се пука в коремчето. Постепенно почваш да ги различаваш от другия газ хахах. От време на време го усещам и как се премята. А снощи изрита и баща си докато си беше сложил ръката на корема, та таткото цяла вечер не спа от вълнение Heart

# 590
Аз съм с предна плацента и нещата при мен са все още едва, едва. Докато се стигне до явлени ритници ще мине мноооого време. Заедно сме, момичета, да, аз съм на 01.07. И като се замисля как вече сме към средата на 5-ти месец и вълнението ми е огромно, ахахах, мисля си как лети времето, как ни остава още толкова... а имам чувството, че вчера видях теста за бременност... а скоро и колички ще гледаме! Шопинг манияка в мен крещи от вълнение Grinning, а спестовникът реве...

# 591
Момичета, и аз съм във вашия клуб с термин 03.07. Grinning Много сме близо с вас! Hug Аз съм с предно разположена плацента и не съм сигурна, че усещам бебчето и малко се притеснявам. Имах няколко момента, в които усещам някакво трепкане, пърхане, леко побутване, но не съм сигурна дали е бебето или червата ми Grinning
Просто нямам търпение вече да съм сигурна, че е то! Но кога ли ще дойде този момент... И аз вече се водя в 5-ти месец и се изумявам как лети времето, почти минахме половината Heart  Кога сте на ФМ вие? Аз съм на 24-ти февруари.

# 592
Хайде и аз, и моята плацента е предна, но точно на 1 февруари мисля, че усетих бебчето (тогава тъкмо влязох в 17г.с ). Усетих го точно като пукане, 2 пъти един след друг след което спря и след секунди още веднъж. Първоначално мислех, че си въобразявам понеже беше доста ниско долу, но на другият ден като ходих на преглед се оказа, че бебето е разположено точно там където го усетих. И още едина новина.. нали бях при друга лекарка, а не при моят АГ, та я помолих да види за пол. Бебето беше седалищно и много риташе, сигурно 10мин ме гледа на ехограф и беше почти убедена, че и ние ще си имаме "розови гащи" Two Hearts  Доста бях учудена, защото всички около мен, както и аз самата през цялото време си мислехме, че ще е момченце. Разбира се нищо не е сигурно на 100%, но утре съм на преглед при моя си АГ, та ще го помоля да види за пол и той.

# 593
Да се включа и аз. Моята плацента също е предна, за момента мисля че не съм усетила бебчо, но аз вчера влязох в 16г.с, моят термин е 21 юли. За пола незнаем още, моят аг ми каза момче, но като ходих на бхс при друг доктор той ми каза момиче. Затова още не знаем пола, другата седмица съм на жк и се надявам вече да ни кажат какво ще е.

# 594
  • Варна
И аз съм от отбора с предна плацента, та за това си мисля, че още не мога да различа движенията.
Ох, аз бях сигурна, че ще имам момиче и имах подготвени само женски имена. На БХС ми казаха 80% девойка. Обачеее.... на ранната фетална докторката каза 100% момченце Blue Heart та ще си имаме мъж, ама като гледам ще имам избор на снахички в групата Grinning
bibonss аз съм на фетална на 23-ти при Михова в Надежда. За същия ден съм записала и фетална ехокардиография при Маринов, пак в Надежда.
Момичета, от другата седмица в Лидъл ще има неща за бременни и дрешки за бебчета. Аз още няма да купувам бебешки дрешки, но клинове определено смятам да си взема.

# 595
Аз съм на женска консултация другия петък и най-вероятно ще разберем пола ^_^ иначе на фетална морфология съм на 01.03, когато ще бъда в 21 + 1 г.с. Нямам търпение да видя бебчо Heart

# 596
Мариии, прекрасно напомняне за Лидл, аз ще разгледам потниците и сутиените... купих си от H&M  потници и спортни сутиени за кърмачки и бременни, ееееееее Богу, преродих се! Взех си размерчета по-големи, но са ластични и има на къде да раста още от към бюст. Мноооого съм доволна.
Аз минах една фетална, видяхме бебка на 4Д... беше безумно вълнение. Само се бъзикахме, че ще вземе носа на баща си, който е големичък, а то се оказа, че моя нос се показва там, ноооо носът расте, ще го видим Grinning  ахахаха, но да си видиш детенцето с реалните му черти е нещо велико! Сега съм на фетална морфология в 20+6 при д-р Сигридов и за там нямам търпение и честно казано малко ме е шубе, но дано всичко е наред. Дано пак я видя на 4Д... мисля, че се пристрастих Stuck Out Tongue

# 597
  • Хасково
Аз съм на фетална при Сигридов на 17.2 и при Георгиев в Надежда на 23.2. Хем нямам търпение хем от прегледа при Сигридов доста ме е страх. На БХС крайна сметка, каза че всичко с бебчо е наред, но през цялото време се държа доста грубо и накрая като излезнах ми се ревеше от отношението му.

# 598
Много неприятно Disappointed Тези прегледи са толкова емоционални, поне за мен, и трябва да са съпроводени само с хубави емоции.
А защо отиваш пак при него?

Аз съм на фетална при Сигридов на 17.2 и при Георгиев в Надежда на 23.2. Хем нямам търпение хем от прегледа при Сигридов доста ме е страх. На БХС крайна сметка, каза че всичко с бебчо е наред, но през цялото време се държа доста грубо и накрая като излезнах ми се ревеше от отношението му.

# 599
Ivayla, да... той е доста странен, нетактичен, понякога груб, но е тотален д-р Хаус... Не трябва да се приема всичко, което той казва, трябва да си бая непукист, труден характер е този човек. Аз също съм на 17-ти при него, може да си пазим страх ако искаш Simple Smile Аз, вероятно, ако каже, че всичко е наред повече няма да отида при него, но ако има някакъв проблем се залепвам като ваденка за него.

Общи условия

Активация на акаунт