Защо е тази покана?

• 12 229
  • 261
  •   1
Отговори
# 105
Изчетох всички мнения и няма какво повече да добавя, освен сложи КРАЙ и си гледай детето, още повече че е момиче. Що за унижение и извратена ситуация е това?!?

Преди години имах колежка в университета, която ми се похвали че е в нова връзка. Супер, рекох ѝ. Да, ама в последствие ми сподели, че е женен и с деца. Хитрецът я беше поканил да се премести при тях да живее и тя отиде. Понеже жена му имала проблеми с кръста и не можела да изпълнява съпружеските си задължения, моята колежка нямаше нищо против да я замества и сутрин да разхожда кучетата, и да води децата на училище 😳 Беше ужасно щастлива при тази семейна идилия. Колежката ми беше от добър род, образована, родители ѝ също с име в града и т.н. Не го правеше поради финансови облаги.

# 106
Единственото правилно решение (моля за гласуване и подкрепа тук), внезапно вдигаш температура.  Дали ти, дали детето, може и двамата/двете,  и не отивате никъде. На детето кажи, че другото дете е болно ...или каквото  измислиш.... все тая.
Коментари няма нужда. Първо всичко вече е казано с рядко срещано единомислие. Второ - ти сама си съвсем наясно, че тази цялата работа е отврат. Ти си абсолютно употребена в тази ситуация.
От написаното е ясно, че не си лоша душа. Просто си с ниска самооценка и никакво самочувствие. На самата теб ти е ясно, че трябва в тази посока да работиш...... докато се получи. Каквито и връзки да имаша иначе, все ще са такива някакви. Недей търси оправдания, а се погледни отстрани и се стегни.
И извинявай ама...... е-ш мъжа и, а и купуваш шоколадчета - някак е ниЗко със З.
А това отсреща минава за мъж само външни полови белези.

# 107
Изчетох всички мнения и няма какво повече да добавя, освен сложи КРАЙ и си гледай детето, още повече че е момиче. Що за унижение и извратена ситуация е това?!?

Преди години имах колежка в университета, която ми се похвали че е в нова връзка. Супер, рекох ѝ. Да, ама в последствие ми сподели, че е женен и с деца. Хитрецът я беше поканил да се премести при тях да живее и тя отиде. Понеже жена му имала проблеми с кръста и не можела да изпълнява съпружеските си задължения, моята колежка нямаше нищо против да я замества и сутрин да разхожда кучетата, и да води децата на училище 😳 Беше ужасно щастлива при тази семейна идилия. Колежката ми беше от добър род, образована, родители ѝ също с име в града и т.н. Не го правеше поради финансови облаги.
Сериозно ли има толкова побъркани хора. Всеки да живее, както иска, ама има замесени деца, които ще станат възрастни.

# 108
Изказвам се за последно, надявам се.
Пухи, вземай се в ръце, гледай си детето, бъдете само вие, сами.
Аз в какви ли не комбинации съм била в младите си години, това вашето чак аз не мога да го приема. А съм виждала доста.
Вярвай ми.
Ще откажеш ли поканата?
И влюбена ли си в тоя човек?

# 109
  • Тра-ла-ла
Аз не съм задала своите въпроси и не съм се държала достойно, защото съм слабохарактерна (въпросното "исках, ама...").
И си ОК с това да си останеш само с констатациите?!

Защо въобще си с този човек?! Аз не видях да получаваш нещо хубаво.

# 110
  • София
Чела съм Пухито през годините и ми се струва умен и добър човек, ако и доста препатил и изтърпял.
В тази тема няма нищо добро и умно. Не че на интелигентен човек не може да му се случи някоя голяма дивотия, но тука всичко си го правиш сама. И за чий? На един мега Мунчо. Не ме потриса, че съществуват подобни неща, но до такава степен чак да не уважаваш себе си?! И друга жена и деца (включително твоето) са намесени. И се носиш по течението, оставяш все някой друг да ти решава живота, все едно не си човек. Истината е, че помощ и решение има, ако искаш, но ти не искаш.
Пухи, въпреки противната ситуация, смятам че си читав човек с проблеми, решими при добро желание. Но трябват наистина много усилия. Постави детето си и себе си като приоритет, зарежи тези глупости и се ориентирай към професионална помощ, както вече предложиха по- нагоре.

# 111
А на дъщеря си какво каза, когато отидохте с тях на море ? Че отивате с един "чичко" и неговото семейство?
Казваш, че децата са се сприятелили, играят си заедно. Представи си сега един ден неговото дете, когато разбере всъщност, че ти през цялото време си спала с баща му, пред очите на майка му? А твоето, когато разбере, че не сте ходили на море, за да си играе тя с добрата си приятелка, ама всъщност за да си играе мама с бащата на добрата приятелка?
Как не те е срам ?

# 112
Има ли шанс тия хора да са разделени, но да поддържат някаква фасада за пред детето?
В този смисъл на жената наистина да не й пука за неговата приятелка, тъй като просто й е бивш (това, че живеят заедно, може да е просто за да си помагат - някой има заболяване или нещо подобно). Инак е абсурдно.

# 113
Има ли шанс тия хора да са разделени, но да поддържат някаква фасада за пред детето?
В този смисъл на жената наистина да не й пука за неговата приятелка, тъй като просто й е бивш (това, че живеят заедно, може да е просто за да си помагат - някой има заболяване или нещо подобно). Инак е абсурдно.
И така да е, авторката няма грам, ама грам самоуважение, за да разбере това. Ако я извикат добре, ако не пак добре. Каквото решат- това.

# 114
Скрит текст:
Варианти има много, но защо ние да ги предполагаме, като Пухи е следвало да получи ясни отговори. И то от сценариста на този пошъл театър.
Може детето да е станало случайно, може жената изобщо да не иска да си ляга с него и да му е казала да се.... с която иска, може да му е изневерила и той да и го връща брутално, в дома.
Всичко може.
Но мен ме човърка, че Пухи възлага надежди на такъв тип, все си мисля, че тя тайно се надява зад фасадата на съжителството да няма нищо. И че е поласкана от тази покана по някакъв начин, нещо като привилегия.
А то си е чиста злоупотреба.

# 115
Дам............ има ли нещо, което не казваш? Някой е болен примерно... някакви финансови зависимости помежду им?
Това цялото иначе е невъзможно. А ти защо си с мъж, който очевидно няма емоция към теб, пък не те и уважава дори на елементарно ниво? Очвидно е боклук като човек. Аз рядко съм крайна в изказванията, ама в конкретния случай, направо е гнусна ситуацията.
Още веднъж, махай се от там!

# 116
Сериозно ли има толкова побъркани хора. Всеки да живее, както иска, ама има замесени деца, които ще станат възрастни.
Беше ме поканила на кафе, да се запознаем, ама ме достраша как ще изляза от това жилище 😂

# 117
Не и е работа на Пухито да мисли за жена му, ама тя в другата стая, вероятно и детето, сериозно ли? Никой в тая история не е читав и айде стига с тая сляпа любов

# 118
Аз с жена му /не са женени де/ нямам нищо общо и не съм имала желание да общувам, да се сприятелявам и т.н. Подобни отношения и в моята глава са били твърде извън нормалното. Той реши да ни запознае и едва ли не да ни сприятелява през лятото.
Сприятеляването не се е случило навярно, заради мен, защото съм трудна в сприятеляванията.

Чета и все по-голямо отвращение започва да ме обзема. Цялото това шикалкавене, за да се оправдае непочтеното и грозно, както и да го погледнеш, поведение. Лицемерието, с което се обяснява как партньорката на мъжа била наясно /вероятно/ и затова може да се навре  в дома ѝ; тъжният тон, с който звуча като жертва, а всъщност съм агресор, подлец, който е готов да прегази другия, за да постигне своето; въпросът, който единствено е актуален и вълнува "нежната душа" е целта на поканата, а не какво причинява на домакинята...Тя изобщо не си задава въпроса, хич не я интересува, нищо че е толкова "добра и свита", дали  партньорката на този човек не е насилена да приема ситуацията, че тя е истинската жертва и търпи в името на детето си двама безскрупулни и егоистични хора в живота си.
Хайде стига подкрепяне на мерзостта и гадаене на мотиви, да кажем накрая, че царят е гол.
Бонбон си!

# 119
А, търпи в името на детето! Вие бихте ли? Невероятно е!

Общи условия

Активация на акаунт