Защо е тази покана?

• 12 226
  • 261
  •   1
Отговори
# 90
О, ама тя жената няма никаква вина! Тя не прави нищо нередно. Всичко прави той. Вината е негова. Да се оправя, не е нейна грижа. Каквото се иска от нея, тя ще го направи от комплекси, защото е пълничка, (какво удобно и манипулативно извинение само. Все едно на дебелите жени им е простено, щото са онеправдани). Той я кани, той я води при жена му. Каква вина има тя ? Неучтиво е да те поканят, пък ти да откажеш. Айде моля ви се сега.

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 18:48 от buttercake

# 91
Каква е тази турска сериалка? Не мога да осъзная какво чета и как двете жени са съгласни да участват?! Златен ли му е, пари ли има, къде се крие ключа от бараката, все някакво обяснение трябва да има на този психо трилър...

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 23:25 от Jane122

# 92
Аз бих говорила с тази жена, за да разбера нейната гледна точка. Заедно ли са? В отворена връзка? Съквартиранти? Тя води ли си приятелчета за секс на гости и на почивки? Какво знае тя за вас? Какво й е мнението? Как се чувства?

Това не са безмислени въпроси. Учудвам се, че досега не си се поставила на мястото на тази жена и не си се запитала каква е нейната роля в този тъпоъгълник, защото вие дори триъгълник не сте.

Много бих искала да те посъветвам да се вземеш в ръце, да посетиш специалист, да видиш откъде почват тези необмислени решения, които взимаш, тази апатия, тези грешни избори за мъже. Не виждам, обаче ти да искаш промяна или да питаш какво да направиш. Не ми и приличаш на човек, който на 40 години ще си преобърне живота.

Имаш, обаче дъщеря. Ако си я представиш с твоите решения добре ли ти става?

# 93
.
Също така опитах да обясня тук, че никога не съм имала за цел да наранявам тази жена. Той ми е обяснил, че това не е проблем. Каза ми го през лятото в едно с това да не парадирам с нашите взаимоотношения.
Ти нямаш за цел да я нараняваш, той ти е обяснил, че това не е проблем. Що за изродщина? От небето ли падаш?
Тая жена прозрачна ли е?
Питала ли си я как се чувства? Не е твоя работа, нали? Бащата на детето й, кани на море с тях любовницата му, както и на Коледа?
Нищо нормално няма в цялата история! Нито в твоето поведение и мислене!

# 94
  • Тра-ла-ла
Не ти ли се доповръща да се чаластрите в едната стая, докато жена му е в другата?! Някакво неудобство?! Не ти ли се изпари мерака?! Така в чисто човешки и етичен аспект, независимо с какви глупости те е плакнал как всичко е наред?! При цялото ми уважение, но се държиш като нечия изтривалка. Това ли искаш от хората като отношение в този живот?! С цялата ми богата фантазия не мога да си представя как отиваш на повикване. Отваря жена му, поздравява те вежливо и ти посочва на къде да отидеш. Влизаш в стаята МУ или стаята ИМ, ах, ох, скръца-пръца, излизаш и отиваш до банята полугола да се измиеш...или вдигаш гащите и заминаваш?! Или тримата сядате да изпиете по едно кафе?! ОМГ ОМГ ОМГ Mask

Той ми е обяснил, че това не е проблем. Каза ми го през лятото в едно с това да не парадирам с нашите взаимоотношения.
И за миг не се усъмни, че е твърде странно, за да е истина?! Като добавим и липсата на конкретни отговори от този мъж и някакви половинчати обяснения как хем с жена му не са заедно, хем че ти си била в позиция да си с женен мъж, пък и не трябва да парадираш пред другите и прочие дивотии. И ти като едно дресирано кученце - изпълняваш команди.

# 95
Не ти ли се доповръща да се чаластрите в едната стая, докато жена му е в другата?! Някакво неудобство?! Не ти ли се изпари мерака?! Така в чисто човешки и етичен аспект, независимо с какви глупости те е плакнал как всичко е наред?! При цялото ми уважение, но се държиш като нечия изтривалка. Това ли искаш от хората като отношение в този живот?! С цялата ми богата фантазия не мога да си представя как отиваш на повикване. Отваря жена му, поздравява те вежливо и ти посочва на къде да отидеш. Влизаш в стаята МУ или стаята ИМ, ах, ох, скръца-пръца, излизаш и отиваш до банята полугола да се измиеш...или вдигаш гащите и заминаваш?! Или тримата сядате да изпиете по едно кафе?! ОМГ ОМГ ОМГ Mask

Той ми е обяснил, че това не е проблем. Каза ми го през лятото в едно с това да не парадирам с нашите взаимоотношения.
И за миг не се усъмни, че е твърде странно, за да е истина?! Като добавим и липсата на конкретни отговори от този мъж и някакви половинчати обяснения как хем с жена му не са заедно, хем че ти си била в позиция да си с женен мъж, пък и не трябва да парадираш пред другите и прочие дивотии. И ти като едно дресирано кученце - изпълняваш команди.
Като се замисля и двете жени си го заслужават щом траят. Авторката й харесва да бъде изтривалка, жената и тя има някаква изгода от мъжа, за да стои. Явно на всички им е добре така, не разбирам за какво е пусната историята.

# 96
  • Пловдив
Мислила съм за нея. Мислих първия път, когато я видях. Мислих през лятото.Мисля и сега.
Логично звучи да се беше случил разговор, в който да разберем кой, какъв е, но такъв не се случи. Навярноаз не съм достатъчно смела да го проведа.
В началото аз не знаех за нея. После тя започна да се появява в разговори, като "майката на детето ми". После се оказа, че живеят заедно.
Е никога не направих правилното - просто да кажа край.
Тези откачени сценарии какво се случва в едната и другата стая изобщо не са такива.
Още преди тази история при края на брака ми се опитах да говоря със специалист за себе си и т.н. Не се получи.

# 97
Ти не беше ли тази, която прави секс в хотелската си стая  с някакъв чичко, докато детете ти спи в същата тази стая?
Сега си се хванала със семеен мъж, който има дете? Или чичото от хотела се оказа женен?

# 98
Доста евтино поведение и като се замисля, че има деца замесени в цялата тази история, някак си авторката ми олеква повече.

# 99
То такива истории и в сериалите няма 🤦‍♀️
Аз вече се чудя извратено ли е, гнусно ли е, да я съжалявам ли, да се смея ли?!
Авторке, вземи се стегни, з@еби го тоо мухъл,намери си психотерапевт и си гледай детето. НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ!

# 100
Още преди тази история при края на брака ми се опитах да говоря със специалист за себе си и т.н. Не се получи.

Пробвай друг. И друг. И друг. Докато намериш твоя. Имаш нужда.

# 101
  • Тра-ла-ла
Имаш доста пораженческо мислене. Ох, вай, опитах и не стана, предавам се. Понечих да попитам, ама не ми отговориха. Трябваше да скъсам, но не скъсах. Пробвах психотерапевт, ама не помогна и се отказах. Отслабнах, ама не ме харесаха повече. Затова пак напълнях и знам, че не ставам и не заслужавам добро отношение и любов. Това като в скеча "Исках, ама нямах желание"

Тези откачени сценарии какво се случва в едната и другата стая изобщо не са такива.
А как е?! Тя джурка боб на котлона и се прави, че това е един нормален, скучен ден. А ти се изнизваш тихомълком с наведена глава, че да не ви се засекат погледите?!

Логично звучи да се беше случил разговор, в който да разберем кой, какъв е, но такъв не се случи.
-Здравей. ти ли си жена му?!
-Да
-Заедно ли сте, правите ли секс?
-Не
-Значи нямаш нищо против аз да правя с него?!
-Не, нямам.
-Ама у вас, докато ти си там?!
-Все тая, само да не ме занимавате.

# 102
  • Пловдив
При прекарани около 7 дни по около 5 часа ежедневно с нея темата никога не беше повдигната дори бегло. Това е причина и аз да не я повдигна и коментирам.
Темата не е с цел да се изкарвам невинна жертва.
Именно, защото това нещо ме кара мен да се чувствам.не на място и ако има и други хора, които се чувстват зле не мога да разбера, защо той го прави.
Аз не съм задала своите въпроси и не съм се държала достойно, защото съм слабохарактерна (въпросното "исках, ама...").
Мога само да си въобразявам за сляпо утешение, че те двамата се познават достатъчно добре един друг и са си изговорили всички неща.

# 103
Според мен просто не ти пука, гледаш на теб да ти е добре и толкова.
Дори и да не си го признаваш, може би подсъзнателно си доволна от ситуацията, колкото и нелепа да е.
Има една "порода" хрисими и онеправдани душички, едни такива все в бяло, но реално егоисти и им е все тая за другите.

# 104
Отвратена съм от авторката, толкова съм й бясна, че и нагла пуска тема да се оплаква. Имай малко срам и се скрий! И тази възпитава дете. Ужас!!

Общи условия

Активация на акаунт