Защо е тази покана?

• 12 225
  • 261
  •   1
Отговори
# 75
Пухи, а ти с кого щеше да прекараш празника, ако не беше тази покана?
Имаш ли близки хора, или щяхте да сте сами с детето ?

Аз имам едно гадно предположение, че са те поканили от съжаление, за да не си сама.

Във всички случаи смятам, че не трябва да ходиш.Защото, дори те да са добронамерени, децата да се разбират, помисли какво е отношението към теб. Не си позволявай някой да те съжалява.
Вероятно си свестен и добър човек. Точно затова не трябва да ходиш там, заради себе си.

Много странна история, направо не мога да повярвам.

# 76
  • USA
Аз разбирам да са "разделени или в период на раздяла " с "жената", и просто да изчакваш, да дойде твоя ред....ама той дори не иска връзка. Мен са ме учили, че като не ме искат не се бутам.
  Дори и да му се появят чувства, да реши да се изнесе от майката на децата му, заживее с теб. Ти как би се чувствала ....вие да сте си семейство, и да я кани за коледа с вас...ей тъй без нищо да трепне в теб.

# 77
Аз все си мисля, че не може да не са разделени с жена му. Такова явно и безстрашно тъчене на два стана все ми се струва, че не може да има.

# 78
  • Тра-ла-ла
Много объркан разказ....На тази лятна почивка жената е спяла сама в една стая, а ти с мъжа като двойка в другата стая?! И като ходиш на гости у тях...тя се изнася, за да ви остави насаме, отива по магазините и после какво...звъни дали сте свършили,  за да се върне?!

Цитат
Ти направо ми сбра очите, Пухи. Ще чакаш ти другия да постанови имате ли, аджеба или нямате отношения...
А от къде мога да знам?
Т.е. ще знам, ако ги приключа аз. Аз не съм ги приключвала. Той може и да ги е приключил.
А кой да знае...ти участник ли си или страничен наблюдател?! Казал ти е 1-2 пъти нещо за замазване на очите, но нищо конкретно, щото така е по-изгодно за него. А ти си свила перки и нямаш смелост да искаш съвсем резонни неща като уточняване на важни детайли...Дори не знаеш имате ли все още отношения или не. А и не смееш да питаш, че може и да каже "нямаме"...Хем сте само секс другарчета без чувства, хем се събирате по семейно, хем не се държи като във връзка...

# 79
Не знам как и доколко съжителстват. До колко е отворена връзката им. Кой, какви и колко партньори има и как приема партньорите на другия? Не съм толкова отворена да коментирам тези въпроси с който и да е от тях.
Извинявай, ама за почивка заедно и преспиване у тях си отворена, а за елементарни въпроси не си?
Тези отношения се коментират ако не на първа, поне на втората среща, един вид да се ориентираш в ситуацията около евентуална връзка, даже и да е само за секс.

# 80

Свестните жени не се държат така, като теб.

Това беше грубо..
В случая само един е несвестен и това е мъжа.
Играе си с чувствата и емоциите на две жени.
Пухи е тук и ми се иска много да се освести.
Момиче, винаги ще има по-слаби, по-красиви, по- умни.. Но ти си си ти..
Единствена и уникална. Който искаи те "вижда" ще те оцени, без да му се доказваш и угаждаш.
Е свестна ли е ? Това, което прави прилично ли е, морално ?
Я си го представете само ?
Отиваш и се напъхваш в нечие легло, без изобщо да си наясно нито с техните отношения, нито с твоите такива с тези хора? Колко жени ще го направят ?

Ха-ха, как не стоплих по-рано ? Всички я питаме защо ще ходи ?
Тази е по-опасна и от легитимна любовница.
Тя разчита на неговото съжаление. Явно той я съжалява да не е сама на Коледа.
Ами....хитра е, работи го по неговото съчуствие явно.
Уж я съжаляваме, уж тя е прецаканата, ама всъщност тя му влезе в къщата и тя му легна в леглото.Тази няма да го изпусне тоя. Приятелка, позната, децата приятели, тази ще се навърта постоянно там и ще дебне за какъвто и да е шанс.

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 17:51 от buttercake

# 81
Аз с жена му /не са женени де/ нямам нищо общо и не съм имала желание да общувам, да се сприятелявам и т.н. Подобни отношения и в моята глава са били твърде извън нормалното. Той реши да ни запознае и едва ли не да ни сприятелява през лятото.
Сприятеляването не се е случило навярно, заради мен, защото съм трудна в сприятеляванията.

Ха-ха, май те подготвя за тройка с жена му.

# 82
На мен Пухи ми се струва много тъжна и комплексирана жена.
Между другото защо помня отпреди, че господинът беше също с наднормено тегло и не точно Аполон, че тя да му е под нивото? Характерът му е очевидно гадничък, въобще цвете отвсякъде... Persevere
Ама сляпа любов, сляпа... Rolling Eyes

# 83
Тази история ми звучи като Сестри /съпруги по TLС, доста им се чудих на акъла, пък то си го имало и при нас.
Този господин нещо богат бизнесмен играе ли го?Може би плаща почивки и вечери, така ми изглеждат поканите, които отправя.Много неприятно ако е така, заради самота и невъзможност за море, някой прави две жени на маймуни. Какъв е този мъж, с какво се занимава, другата жена работи ли, ти самата как си финансово, че така се унижаваш?

# 84
  • София
Мечтай си ти за мюсюлмански принц с две жени! Сигурно двете си гледат децата, а той си гледа кефа финансово.
Оня мормона поне беше хубавец!

# 85
Ах, миличката пухкава и добросърдечна Пухи.
Ще дойде на Коледа, ще донесе подаръци и на мен, и на децата ми. Може и коледен сладкиш да е изпекла. Душица. И за мъжът ми ще се погрижи, ако случайно на мен ми се доспи и си легна по-рано. Весела Коледа Пухи ! Забавлявай се на макс.

# 86
Тоз да не би да иска плейстейшън за подарък?
Пускам тото, ако съм познала.

Да ви кажа, добре се ориентират.
Комуна. То и с това ДО, скъп ток...

# 87
  • Пловдив
Всички работим и поне за себе си твърдя, че никога не съм получавала финансови облаги от този или от друг мъж. Не е плащал нищо, което е моя сметка, не е плащал моята почивка и т.н.
Срещаласъм се с него, защото той ме е канил, приемал, когато кажа, че искаме да се видим, когато е преценял, че иска и може да го направи.
През лятото всеки от нас си беше в отделна стая.  Пред никого от присъстващите не съм демонстрирала близки отношения с него. Това не би било приемливо. Ако Той е обяснявал на някого моето (нашето с детето ми) присъствие там това си е негова работа, какво е казал. Аз не съм го коментирала.
Еднократно съм нощувала при него (заедно с него) в дома му, когато жената е присъствала и тя беше в друга стая тогава. Това и това, че никога не ме е крил от нея ме кара да мисля, че тя знае да нашите отношения. Тази ситуация също се случи с неговото одобрение.
С детето щяхме да сме сами на Коледа, но всъщност поканата се измести от по-ранна дата, която той отмени за Коледа и то той го предложи, когато не зтаеше дали ще сме сами и дали имаме други планове.
Допълвам. Не иска плейстейшън

# 88
Не мога да я разбера тази история, а не е като да не се опитвам да сглобя нещо от всичко, което казваш. Струва ми се сбъркана и... странна.
От твоите отговори оставам с впечатлението, че ти не заемаш никаква позиция за нищо, оставяш нечии чужди решения да те лашкат из живота, а ти просто си стоиш безучастно и безропотно, че дори и се радваш, ако някой ти подхвърли трохички внимание, колкото да те брои за жива.

Не знаеш как те е представил пред общото ви обкръжение, не било твоя работа. А чия е? Ти човек ли си или улично куче, което се присламчва към групата хора пред блока, колкото да му дадат едно парче салам, да го потупат и после айде, чао?

Такова поведение съм виждала само при депресирани хора, които апатията така е стиснала за гърлото, че им е все едно кой какво прави, важното е нещо там да се случва, колкото да не пукнат от скука и самота.

# 89
  • Пловдив
Не е "обща компания", а си е негова компания и съответно аз не заставам в позиция изискваща да бъда представена. Оставих той да определи поведението си.
За останалото и моята пасивност може би има доста правилни неща.
Също така опитах да обясня тук, че никога не съм имала за цел да наранявам тази жена. Той ми е обяснил, че това не е проблем. Каза ми го през лятото в едно с това да не парадирам с нашите взаимоотношения.

Общи условия

Активация на акаунт