Защо е тази покана?

• 12 222
  • 261
  •   1
Отговори
# 60
poohito, не знам какво толкова си направила в този живот, та така да се самоунижаваш и самонаказваш.
Струва ми се, че нарочно правиш такива грешни избори на мъже – точно с идеята да се самобичуваш чрез тяхното отношение към теб.
Имаш нужда от сериозна помощ. Към специалист ли ще се обърнеш, към приятели и близки ли, но някой трябва здравата да те разтърси и да ти намести чакрите. При това не става въпрос само за теб – дете имаш! За него поне не мислиш ли? Какъв пример му даваш с тези изкривени отношения, в които се вкарваш? На какво го учиш?
Като порасне и започне да разбира, дали ще те уважава?

# 61
  • Тра-ла-ла
Очаквам, че аз няма да получа никакви подаръци, което не е не обичайно за мен в близките около 10 години.
И в следващите 10г. ли?! Като се имаш за обикновена - такава и ще те виждат другите. Защо ти харесва да си в ролята на жертвата?! Кого залъгваш, че това ще е обикновено гости с нормални отношения и без помен от предисторията?! И 10 пъти да си го повториш - знаеш, че не е така. За това пусна темата...

И ще си стискаш душичката, чувствата и съмненията по време на празника?! За да докажеш какво?! И на кого?! Че си послушното другарче за секс?! Не задаващо въпроси, не изискващо, не очакващо нищо?! Стягай се. Нова Година -> Ново Начало. Иначе ще повтаряш грешния модел "аз съм обикновена, нищо не заслужавам" до откат...или до пълно самоунищожение.

# 62
  • USA
Няма да се откажеш от поканатя, решила си отиваш. Приеми го като идеално време да видиш за какво става дума.
Отиваш и се държиш като "любимата жена", мяташ му се на врата и не се отлепяш....те 2та в едно легло ли спят?
 Странно ми е, поразрових се назад и видях, че доста си била наранена от "съпругът ти", но ....имаш време да събереш себе си. Отклони поканата, винаги може да изтъкнеш нещо, че е изляло .Ако толкова държиш  може д а им изпратиш по пощата сладки неща, книжки за децата.
 Той казал, че не те обича и не иска връзка, тогава ти какво правиш там....била си "купила съпруга си", сега какво правиш същото....Сложи точка, намери себе си, имаш прекрасно дете. Направете си една хубава Коледа.
 Постави се на мястото на тази жена...съпругът ти е избрал друга жена, как щеше да се чувстваш  той да я покани за коледа да празнува с вас...те в едната стая ти в другата....сама...понякога трябва д апомислиш за другите, не за себе си , има много други начини да се чувстваш желана..

# 63
  • Тра-ла-ла
че ние сме /били/ любовници с него.
Последно сте или не сте? Т.е. сексуалните взаимоотношения са приключили и сте само добри познати?

# 64
  • Пловдив
Не мога да знам дали са приключили. Нищо не е коментирано, като окончателно. Винаги, когато съм повдигала директно въпроса, винаги отговора е бил, че не са приключили.
В един момент спрях да питам.
Не сме се виждали от 2 месеца.

# 65
Майкоооуу.. Сега остава едно убийство на някой от 3-ката и сте за "ID extra".. Такава фантасмагория не съм си и представяла.. Пази боже!

# 66
Не мога да знам дали са приключили. Нищо не е коментирано, като окончателно. Винаги, когато съм повдигала директно въпроса, винаги отговора е бил, че не са приключили.
В един момент спрях да питам.
Не сме се виждали от 2 месеца.
Ти направо ми сбра очите, Пухи. Ще чакаш ти другия да постанови имате ли, аджеба или нямате отношения...

# 67
  • Тра-ла-ла
В това пандемично време е идеално да кажеш, че нещо те дразни гърлото и покашляш и по-добре да не ходиш на празника. Smiley

И ти се буташ там при това официално и без никакви скрупули?! Наистина не ти ли е гадно за жена му?!

# 68
Щом живее с жена си то това значи, че имат и интимни контакти.

# 69
  • Пловдив
Цитат
Ти направо ми сбра очите, Пухи. Ще чакаш ти другия да постанови имате ли, аджеба или нямате отношения...
А от къде мога да знам?
Т.е. ще знам, ако ги приключа аз. Аз не съм ги приключвала. Той може и да ги е приключил.

Той е този, който се опита да ми обясни, че не бива да се притеснявам от нея и ревност от нейна страна "тя не ревнува, не се тревожи". Тревожих се наистина много, не съм искала по никакъв начин да се бутам около нея и т.н. После в последния момент разбрах, че ми се ще прекараме седмица на морето заедно. Беше нормално, което е причина да приема поканата сега, защото мисля, че пак ще е нормално.

Цитат
Щом живее с жена си то това значи, че имат и интимни контакти.
И моята логика е такава. Аз обаче не можах по-горе да дам мнение за моите отношения с него, та камо ли да имам мнение за неща, които не знам. Не знам как и доколко съжителстват. До колко е отворена връзката им. Кой, какви и колко партньори има и как приема партньорите на другия? Не съм толкова отворена да коментирам тези въпроси с който и да е от тях.

# 70
  • София
Аз не мога да си представя с какви очи отиваш в домът им, при все, че жената знае за вашите отношения? Вечерта тримата на една спалня ли ще сте или? Представи си ти да си имаш мъж, да знаеш за любовницата му и той да ти я доведе за Коледа Confounded То верно, че на Коледа се събират най-близките, ама чак пък толко, айде нема нужда. Наистина не ти ли е гадно за жената? Може да имат отворена връзка и тя да е ок с това. Но... Има го и варианта тя да си мълчи заради децата им, но това няма да направи по-леко семейния празник с любовницата. Защо въвличаш и детето си, при все, че той ти е заявил, че няма чувства и че живее с жена си?

# 71
Когато сте тримата той как се отнася към теб, близост проявява ли? Обръща ли ти по-специално внимание на теб или на нея?До коя от двете сяда?  На какви теми говорите тримата?
Весела Коледа ти желая!
Разкажи после как е минало.

# 72
  • Пловдив
Няма близост с никоя от нас, когато сме тримата и децата /винаги и те са там/.
Никога не сме били тримата на саме. Винаги сме били в обкръжението на много други хора, които ги познават.
Всъщност почти не сме разговаряли. Аз не се справям много с разговарянето. Общи приказки за деня или предходния ден или плановете за следващия ден и т.н. Той обича да се шегува с децата.

# 73

Свестните жени не се държат така, като теб.

Това беше грубо..
В случая само един е несвестен и това е мъжа.
Играе си с чувствата и емоциите на две жени.
Пухи е тук и ми се иска много да се освести.
Момиче, винаги ще има по-слаби, по-красиви, по- умни.. Но ти си си ти..
Единствена и уникална. Който искаи те "вижда" ще те оцени, без да му се доказваш и угаждаш.

# 74
Аз предлагам мъжа да го зарежеш, от този нищо не става и да се сближиш с жена му. Едно приятелство ще е много по-ценно за теб, от тези непълноценни отношения, които този мъж ти предлага. Започнете да излизате по женски с нея и си намерете по един мъж, а този плейбой го оставете сам.

Общи условия

Активация на акаунт