Защо е тази покана?

• 12 231
  • 261
  •   1
Отговори
# 210
Ама то да  е тройка като за секс, ок. Да са в някакво съглашение за мъж с две жени, също ок. А то е някакво никакво, те са си мъж и жена, а Пухи е ... ни риба, ни рак, ни куче, ни котарак. Ето това е - статута! Коя е тя спрямо тях? Тя не иска да уточнява статут, защото не мисли че заслужава какъвто и да е статут.
Ето това не ми го побира акъла. Ама сигурно защото вече отдавна съм кралица на замъка.
Ако утре й кажат да бъде чистачка в тоя дом ще бъде, ако й кажат любовница- защо не, и готвачка и всичко. Тя е като кукла на конци, каквото й кажат това, не може да взима самостоятелни решения, иска някой друг да взима решенията вместо нея, за да има кой друг да е виновен, а тя горката. Колко лесно...не виждам никакъв мисловен процес у авторката.

# 211
  • София
Това го помислих. Тук обаче имам допълнителния въпрос "кому би било необходимо такова жестоко отношение, то дори не носи нищо полезно за него, защо му е?".
Приела съм поканата и всички участници /деца и възрастни/ знаят, че поканата е приета. Не може да бъде вече отказана според моите принципи.
Имах и по-ранна покана, която се опитах да отклоня с лични колебания и несигурност /заради пандемия, работа и т.н./. Беше настойчиво повторена по-ранната покана, а когато не се случи /поради независещи от мен причини/ веднага беше отправена тази покана.

Значи според твоите принципи няма проблем да спиш с женен мъж и да се запознаваш с жена му, но е проблем да не отидеш на гости, за което си приела покана? Да ти имам принципите!

Цялата история е брутално извратена дори и за широко скроен човек, като мен.

# 212
Няма лошо да си го слагаш където поискаш, когато поискаш и с който поискаш, но не намесвай жената и децата. Ясно е, че от вас двамата семейство няма да стане, имай жал и остави невинните да си живеят спокойно. Я си представи, че съпругата няма къде да отиде и търпи всичката тази гавра, за да има къде да живее с детето си.
Твоят бивш мъж малко ли се е изгаврил с теб? Добре ли ти беше?

# 213
Аууу, в HBO GO има един сериал - Голяма любов. Става въпрос за многоженство и може да видите как стават нещата. Хората са в някаква секта и главният герой има 3 жени. Имат график - кога при коя спи, има деца от всички. Жените са приятелки и си обсъждат всичко, карат се за някакви ежедневни неща от бита - абе семейство! За нас е недопустимо и немислимо, но много хора живеят по този начин.

# 214
  • Тра-ла-ла
За същия играч ли иде реч?
инсталирах Тиндър....

Не съм от търпеливите - още на първата ни среща правихме секс (когато искам нещо не мога да лъжа, че не го искам). Искаше ми се да прекарваме време заедно, но нямаше как, защото той беше много ангажиран. На втората ни среща първо ми каза някой неща за себе си, които аз не знаех, че му е трудно да бъде моногамен, че има 2 деца на почти еднаква възраст от различни майки, че е объркал живота на различни хора и вече не иска да го прави и т.н. Правихме отново секс и аз питах - какво сега? Въпрос, който съм задавала няколко пъти. Отг. винаги е ще ке виждаме и ще общуваме, докато ни е приятно. Третата ни среща беше, колкото той да ме изпрати от морето.
И лъжец!!!

# 215
Ауу, значи от самото начало авторката си знае за какво иде реч. Е, сори много, ама такъв мазохист и аз не познавам. Разбрам в началото да те е лъгал, да се е представял за друг човек и да си се влюбила (та чак и загубила) и после в последствие да се е променил, ама човека си го е казал - трудно му било да е моногамен.

# 216
  • София
Защо да е лъжец? За мен този човек е бил болезнено откровен с авторката, а е напълно възможно да е бил откровен и с жена си, която да е била съгласна да се обвърже с подобен мъж.

Така представени нещата започвам много сериозно да се замислям, че става въпрос за мъж с доста сериозни финансови възможности. Жена му си го знае, но си трае, защото не й пука особено с коя си ляга той, щом тя държи ключа от сейфа. А авторката пък се е радвала не само на сексуално, а и на финансово внимание, което е довело до залитането й по него. И тъй като явно има купища комплекси, и изключително ниско самочувствие, до сега не е имала такъв мъж в живота си. Затова и не иска да го пуска

# 217
Аууу Тоя, е за разстрел направо....как може да има такива мъже ? Ама и жените са си виновни, където им връзват. Всяка жена може да бъде подведена и излъгана, ама като разкриеш що за боклук стои пред теб,  Еми обери си крушите.
Джанки няма да цъфнат там.

# 218
Отклонихте се от темата. Иначе е приятно-губи-време, във всеки постинг да прочетеш по един фантазен роман.

# 219
А, той бил за разстрел - да не би насила да държи Пухи и съпругата си?
Добре де, ако тоя гъзар зареже Пухи, заради някоя още по-пухена и тя си намери друг любовник, с още по - интересен профил - рецидивист, наркоман, алкохолик, изнасилвач - бедно ми е въображението, какво би приела в живота си, пак ли ще води детето си навсякъде с него? Каква й е границата, при какъв човек не би допуснала детето си, в каква среда? Има ли недопустими такива за нея изобщо?

# 220
Че защо, нищо лошо няма в тройките, ако и тримата участват по собствена воля и желание. Въпросът е, че единият от тримата здравата е хлътнал и не може да разграничи чувства от секс, а и природата му е такава (безропотна и безволева), че е съгласен с всяко чуждо решение.
Да допълня. Няма нищо лошо в тройките, ако не въвличаме децата си в тях. Сори, не може да водиш детето си при любовника и жена му с оправданието "Ама той ми каза, че е ОК". Айде малко да ползваме и собствената си глава! М? Иначе, ако им е кеф и оргия с дузина да си спретнат. Защо не, ако е доброволно и не са въвлечени децата.

Защо да е за разстрел мъжа? Казал си е ясно какво иска, но не е опрял пистолет в гърба на никого, за да му изпълни исканията. Жениците съвсем доброволно изпълняват и очакват награда каквато никога не им е била обещавана.

# 221
  • Тра-ла-ла
Защо да е лъжец? За мен този човек е бил болезнено откровен с авторката,
А, мии...бил объркал живота на различни хора и вече НЕ искал да го прави. Като го гледам - не се е спрял, обаче. Живее с жена, води друга, всички заедно на море, после на Коледа....неее, няма нищо объркано, ама нищичко. Bowtie

# 222
сега се сещам, между другото, как преди сто години, тъкмо бяхме завършили училище, имах съседка - грозноватичка, глупавичка, с комплекси разбира се. иначе много добър човек. намери си работа като продавачка в малък магазин, шефът на към 55 примерно. тя на 20 макс. никога не беше имала гадже. айде прави секс с онзи, сигурно и чувства е имала, и тоя кретен почна да я кани вкъщи уж да си общува с дъщерите му, също на по 20 години. нощем ходеше в нейната стая като заспи жена му... много ми беше тъпо и тъжно, ама тя толкова комплекси имаше, че не можа да се отърве от това. много години продължи

# 223
Защото, някои жени нямат грам самоуважение и самочувствие, затова ще има и такива мъже....ни за финансова подкрепа, ни да върховен секс, ни за голяма тръпка ,не бих се положила на такова унижение.
Пълен мухъл е тоя.

# 224
Защо да е лъжец? За мен този човек е бил болезнено откровен с авторката,
А, мии...бил объркал живота на различни хора и вече НЕ искал да го прави. Като го гледам - не се е спрял, обаче. Живее с жена, води друга, всички заедно на море, после на Коледа....неее, няма нищо объркано, ама нищичко. Bowtie

А нея някой насила ли я бута при него?
Като има балами, ще има и лъжци.
За мен тя си е виновна и никой друг.
Днес да каже край, спира и точка.
Но тя не иска.
Ами, весела Коледа!

Общи условия

Активация на акаунт