Защо е тази покана?

• 12 232
  • 261
  •   1
Отговори
# 195
...
Еднократно съм нощувала при него (заедно с него) в дома му, когато жената е присъствала и тя беше в друга стая тогава. Това и това, че никога не ме е крил от нея ме кара да мисля, че тя знае да нашите отношения. Тази ситуация също се случи с неговото одобрение.
...

Ето това е за стаята.

# 196
Да, сега прочетох. Нощувала е при него, докато жената или жена му е била в същия апартамент, но в друга стая.

Ами...на Коледа ще си нощуват тримата заедно, явно.

# 197
  • Велико Търново
И аз се извинявам! Пропуснала съм ги тези нощувки.
Явно си се готвят за 3ка, няма какво друго да е.

# 198
Тя пише, че Коледа щели да я карат сами с детето преди предложението, затова мисля, че от съжаление е поканена. Не знам приятели, родители няма ли, пък и с детето не е като да си сам... Както и да е, тя си знае най-добре.

# 199
Е, в такъв случай няма защо да хвърляме камъни по Пухито, очевидно на първата жена не й прави впечатление странната конфигурация, нито пък тъне в неведение за ролята на Пухи в живота им.
Мъжът от друга страна пък не лъже нито една от двете, та и тримата са наясно кой какъв е в цялата ситуация.
Надявам се поне пред децата да са максимално дискретни, защото такъв модел на поведение е всичко друго, но не и здравословен семеен модел.

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 15:12 от Антигона

# 200
Някои хора явно нямат истински проблеми, та се вкарват във филмите на психопати.
Майка + дете = семейство, какво е това сами щели да са на Коледа?

# 201
На мен пък ми е интересно на морето кой с кой и къде е спал. Всеки си имал стая ама това е относително, варианти бол.
1. Той с жена си и детето в една, тя с нейното в друга
2. Тя и той в една, жената в друга , децата в трета или с жена му...
И още и още

# 202
Според мен мъжът е представил Пухи за своя далечна позната или роднина, която кани по задължение на Коледа. Жена му дали вярва или не, нямам идея, но Пухи е описана като някоя досадна жена, която се е натресла или е поканена от немай къде. Може и да е представена като жена с тежки проблеми или нелечима болест, на която той помага в последните й дни Simple Smile

# 203
Аз не спя в една стая и едно легло с далечни познати или роднини от противоположния пол. Ти?

# 204
Че официалната жена не е в ред, си е съвсем отделно. От друга страна, все съм се чудила как стартират мъжете, живеещи с няколко съпруги едновременно. Ами, ето така явно...

# 205
Ама много ясно, че става въпрос за тройка. Пухи лъже и маже, щото не й стиска да каже голата истина. Не казвам, че е извратено, хората имат различна сексуалност. Обаче е мижитурско, недостойно.

# 206
Че защо, нищо лошо няма в тройките, ако и тримата участват по собствена воля и желание. Въпросът е, че единият от тримата здравата е хлътнал и не може да разграничи чувства от секс, а и природата му е такава (безропотна и безволева), че е съгласен с всяко чуждо решение.

# 207
Аз си го представям така, всяка жена си има спалня, и мъжа избира при коя да пренощува. И всички заедно живеят щастливо, даже накрая може да стане 'моето и твоето бият нашето'.
А иначе аз съм широкоскроен човек, и тройки съм правила, и четворки, но нямам дете. А тук са намесени две деца, които виждат всичко. Не виждам как ще бъде скрито от децата кой къде пренощува и този модел се взима за пример. Ето това е отвратителното.

# 208
децата ще оцелеят само ако са двегодишни примерно и не разбират и после няма да помнят. всичко извън това е наистина отвратително. освен ако пък не са достатъчно големи и им е обяснено "мама и тати не се обичат, но никой не иска да плаща квартира, а ето тази жена се харесва на тати и затова тя идва да имат нормален сексуален живот". дори и в тоя случай обаче не става ясно защо двете жени имат потребност да общуват една с друга... може би се допълват и заедн правят идеалната?

# 209
  • София
Ама то да  е тройка като за секс, ок. Да са в някакво съглашение за мъж с две жени, също ок. А то е някакво никакво, те са си мъж и жена, а Пухи е ... ни риба, ни рак, ни куче, ни котарак. Ето това е - статута! Коя е тя спрямо тях? Тя не иска да уточнява статут, защото не мисли че заслужава какъвто и да е статут.
Ето това не ми го побира акъла. Ама сигурно защото вече отдавна съм кралица на замъка.

Общи условия

Активация на акаунт