Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 57/

• 29 975
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Айдан ми става все по-любим образ в сериала. Със Сейфи се нареждат редом до нашите. Толкова са колоритни и мили. Heart Eyes

# 106
  • Кърджали
Ама Неслихан лошо подгрява... 😂
Да ходи да си взима снахата и да ни олекне.

Гости, Есенна магия, хайде пак да се заплеснете 😂
Да си махна аватара, ако много ви разсейва 🙃🙃🙃🙃🙃🙃😝

# 107
  • Плевен / София
Гости, мислех, че съм само аз 🤣
Скрит текст:

Айдан се приготвяла да се бие с лошите. 😂
Не си...Тези дни имам нужда от много позитивизъм....
Скрит текст:
Ама Неслихан лошо подгрява... 😂
Да ходи да си взима снахата и да ни олекне.
Гости, Есенна магия, хайде пак да се заплеснете 😂
Да си махна аватара, ако много ви разсейва 🙃🙃🙃🙃🙃🙃😝
Сакън...казах го с голяма усмивка.....

# 108
  • Кърджали
И аз с усмивка 🙃 Как ще го махна като и моят поглед все натам бяга

# 109
# 110
Здравейте, момичета!❤️🌸

Много ще се радвам наистина, ако бабата се окаже добра и само ни подвеждат с фрагмана. Защо да не изгони и Балджа.🤔

Mi_si, много се надявам за истинско предложение и вече да ги видим заедно.

Не знам кой ще е кандидата за Еда, но дано да не се появи скоро, ако ще създава проблеми. А пък, ако дойде и Еда и Серкан още не са заедно. Серкан да я хване ето така и да ходят да се женят.😂😍

Лека вечер, за сега от мен!⭐

# 111
https://photos.app.goo.gl/KLDSfVcETta5ABHU6
Един зеленоочко, специално за Алекс! Heart

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 21:09 от Ели-mama

# 112
  • София
Едно много силно и искрено приятелство се зароди и продължава да бъде между Ханде и екранната и близначка от "Дъщерите на Гюнеш",  Борджу Йозберк. На снимката пише:

"Най-красивото нещо, което ми идва на ум, когато говорим за лудост.
Близнак много те обичам."

# 113
Ей сега вече Айдан си намери сватя, с родословие от преди селджуците, по-скъпи наследствени бижута( по-маркови рокли и по-голямо самочувствие. Само дето й се размина нашето злорадстване, защото междувременно се поправи и е най-големия фен на Еда. Чак ми е мъчно, че няма на кого да кажем "ние нали ти казвахме" Simple Smile
Баба Мардин вярно иска да се сдобри с бодливите кравички от семейството си. Но едва ли се е отказала и от идеята да направлява живота им за тяхно добро. Такъв характер не се мени с времето, освен към по-голямо и тежко командаджийство.
Мисля си, че тя наистина идва с готов жених в ръкава, но ще пипа нежно и елегантно.Ще поощри Балджа в опитите й да вбие клин между нашичките, ще се надява че новият зет ще очарова Еда.
Балджа... Балджа не е влюбена в Серкан. Влюбена е в Биг Босс Болат, собственика на прочута компания, богат холдинг, известен архитект и аристократ. Щеше да бъде толкова влюбена и в РоботБолат. Тя не вижда човека, а обществения му статус.
Мисля си за нея, че е правила същите номера и на предишни местоработи. Вкопчвала се е като пиявица в шефа, играела е игрички, правела е мръсни номера. Но е бивала разкривана от по-хитри от нея - къде гаджета, къде майки, къде съдружници на богаташите. И за това сменя месторабота, за това беше безработна и така бързо и безогледно се метна на Серкан. Само, че не е много хитра, не си доизпипва работата, номерата й са от времето на Сътворението и е е слаб характер, щом се води по акъла на изрусената Звездобройка.
Баба Мардин ще я употреби , сдъвче и изплюе, като види че номерата й могат да навредят на кариерата и името на Еда.
Силно разочарована съм как от милата, разбираща и позитивна Айфер направиха откачена невротичка. Изобщо не ми е интересна нейната история и тъпотиите с готвенето, шеф Александър и пр.
Фифи и тя от агент под прикритие стана асистент-готвач. От това до нишанлъка с Ердем няма и четвърт крачка.
Виж от червенокосата работохоличка съм супер очарована. Усмихва се, мила е и със супер интересно семейство - вероятно мафиоти или от Мардин или от Ван Simple Smile. Дано сътворят много комични ситуации с лудия Анъл. Него и без това не го слуша главата. Simple Smile

# 114
Дари, аз също се замислих, че женихът може да си е съвсем истински, защото бабата получаваше информацията си от Ефе, а той не беше фен на Серкан. Не мога да кажа, че го е мразил, но така и не се сработиха и особено, след като го накара да си признае за инцидента с покрива и пускането на превода в Италия... Освен това Серкан е и син на Алптекин. Колкото и да ни се иска Семиха да застане зад любовта на нашите, някак по-логично е първоначално да е против нея Smirk

Как ли ще задържи Еда във фирмата се питам най-много Rolling Eyes Или можеби Еда ще остане на инат Smiling Imp

# 115
  • Кърджали
Ако Еда усети, че бабата иска да навреди на Серкан никъде няма да мръдне. Може да са като малки деца, но инстинкта "да защитя" работи и при двамата в трудните им моменти

# 116
Ако Еда усети, че бабата иска да навреди на Серкан никъде няма да мръдне. Може да са като малки деца, но инстинкта "да защитя" работи и при двамата в трудните им моменти
Това мисля и аз. Може и да са като куче и котка, но двамата се справят много добре с трудни ситуации и външни дразнители, които застрашават връзката им.

# 117
Това мисля и аз. Може и да са като куче и котка, но двамата се справят много добре с трудни ситуации и външни дразнители, които застрашават връзката им.
И не само връзката им, а и имиджа и сигурността на другия. Като майка орлица е Еда, а Серкан... Той си е Серкан - за Еда или хубаво, или нищо!

# 118
  • Бургас
Влизам набързо в темата и излизам, защото е време за сън! Просто изгледах някои от най-романтичните, най-нежните и мечтателни моменти от 23 еп. и искам да споделя с вас странното усещане, което остави в мен сцената на леда! За мен тя би била перфектна, ако не беше един съвсем малък акцент ...... ръкавиците на Серкан!

Аз съм от хората, които от ранна есен до късна пролет носи ръкавици, просто защото не се чувствам комфортно и определено ми е по-студено, когато ръцете ми са студени! Имам десетки чифта ръкавици, почти толкова съм изгубила, но никога не съм подавала ръка за поздрав с ръкавица, особено ако човека отсреща е без! Според правилата на съвременния етикет това от моя страна дори не е задължително, аз го правя защото знам колко неприятен е допира на ръкавица (кожена, при това влажна и/или мокра - все пак нашите герои са на пързалка!)!  Това обаче е задължително за мъжете, особено за мъжете джентълмени! Това е, просто споделям! Ако не беше този малък детайл, просто сцената щеше да е наистина превъзходна в моите очи!

Спокойни сънища!

Здравей, защо не виждам снимките/картичките накрая на постовете ти? Все ще питам.

И аз не ги виждам, заради самия формат на изображението е , като натиснеш върху него и се отваря линк към руски сайт и там може да се види.
Проблемът е от самия сайт , ето аз го изтеглих на моя тел и го качих , сега трябва да се вижда

nrgmama може да ползваш този линк и код
[img*]//cdn.bg-mamma.com/sL3a/I5Owi.gif[/img] (без звездичка)

Благодаря! Научих ново нещо...... Тенкююю

# 119
Да, и според мен Еда ще остане до Серкан. Two Hearts
След пързалката - тя ми се стори готова да му даде втори шанс, нали? Беше развълнувана за Париж.Sparkling Heart

Най-много, ако бабата успее да я постави пред избор - и Еда да е принудена да зареже Серкан, без да му даде обяснение (нещо подобно на това което Серкан направи) Broken Heart, и ще гледаме опитите на Балджа да се сближи със Серкан, както и ще ни представят новият кандидат. Confounded

Интересно как ще се държи Серкан - зарязан, ревнуващ... оставен в обятията на Балджа, дали ще се откаже да търси причината за отдръпването на Еда.

Виждайки новият, който се върти около Еда Rolling Eyes

Или и той като Еда, няма да се откаже и ще разбере игрите на бабата. Hands Pray

Енгин и Пъръл ще си разменят подаръци...
Интересно Еда и Серкан на кого ще подаряват подаръци и от кого ще получат подарък?
Нямам търпение за празничен епизод. Дано драмата да е по-малко Gift Heart

Общи условия

Активация на акаунт