Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 57/

• 29 970
  • 753
  •   1
Отговори
# 90

Oт Алиджан. Снимат в дома на Айфер, зад рекламната печка 😂

# 91
Защо цялата рода е там? Сватовете, бабата 🤔 Нещо ми намирисва на изгоряло от тази печка.
Помислих, че Бюрсинови ще искат Еда, но Айдан щеше да е много по-официслнс и няма да е по светло 🤔
Бюрсинови.... Болатови.

# 92
  • Кърджали

Nalbantova, остави майтапа, ние очакваме бабата да ги разделя, ама представи си и тя тръгне да ги събира. А Еда и Серкан предвид факта колко обичат да им се казва какво да правят /особено Еда/, на инат да стоят далеч един от друг

# 93

Nalbantova, остави майтапа, ние очакваме бабата да ги разделя, ама представи си и тя тръгне да ги събира. А Еда и Серкан предвид факта колко обичат да им се казва какво да правят /особено Еда/, на инат да стоят далеч един от друг
Съмнявам се, но от друга страна може да притисне в ъгъла Балджа и това, което го видяхме на фрага, да не е съвсееем така 🤔
Тя Еда ще прави напук, но Серкан ще е първа кипра до бабата ако тя иска да ги събере 😂😂 Ама мисля, че като знае мнението на бъдещета си булка за баба си, може и да не припка до нея.
Обобщавам - знам, че нищо не знам. Това е 😂 Всичко ми е вариант, както ми се вижда и възможно.

# 94

И от Неслихан е споделено, като тя е добавила и текст. Май всички са отбор ЕдСер и няма да им дадат да се разделят. 💗 Алекс ще преведе най-точно.

# 95
Пише, че няма да позволи да разделят ЕдСер... С гугъл така казва 😮😮😮😮

# 96
  • Кърджали
Това пише да - Няма да позволя да разделят ЕдСер...
Тц тц, тази баба няма да я харесам... Кога дойде, ког почна да решава кой с кого...

Едит.. Че ми излезе с Инстанграм. Събрани са 84% от сумата, необходими за лечението  на детето за което беше лайфа онази вечер.

# 97
Ее, може и тя да не иска да ги разделя 😇

# 98
  • София
Дамиии, пръскаме ли шампанското? Аз ви казвам, че 24-ти епизод ще е епичен, вие не вярвате! Heart

# 99
Блага вест, благодаря за инфото за Хандемий! Heart Eyes Аз като постоянен човек си имах една Туба на сърцето, но все повече тази красива фея, ме превзема и скоро ще се чудя коя ще ми е номер едно в личната ми класация! Heart
Много ми харесва как се държи, как изглежда няма нужда да го коментирам, а инфото, че хората около нея я оценяват като изключително добър човек още повече ме пленява! Въобще нашите сладурчета са си тенджера и похлупак, както и да ги погледнем! Heart Eyes Heart Eyes

# 100

Красота! Споделената мечта на Еда и Серкан за Париж. ❤ Феновете са много изобретателни.

# 101
Погледи и усмивки да искате!
Внимание! Стопля студени сърца и крака😆😆😆😆

# 102
Меги, стоях и гледах и.. нещо нередно има там. В начина, по който Еда си движи краката, а то било обърнато, няма друг вариант просто 😂😂

Не помня дали го коментирахме, освен че Ханде е 1ва от почти 4млрд. женско население 😂 Ама те са спечелили и за "Най-добра химия" 😏😉😏😉😏

А това го слагам тук, защото обичам математика 😂

Ели, Еда бясна е още по-красива 😂
Ей това ми е любим момент, дори пързалката не ми харесва така, както това:
https://www.instagram.com/p/CJBuEAthkaO/?igshid=zwcfxm5m02dn
Налбантовче, тези муцунки и хвърлящи искри погледи и мен много ме забавляват. Въобще огън момиче си имаме, няма две мнения по въпроса! Heart Eyes Heart Sunglasses

# 103
  • Плевен / София

Заплесвам се по аватара и забравям да чета поста...

# 104
Гости, мислех, че съм само аз 🤣

Айдан се приготвяла да се бие с лошите. 😂

Общи условия

Активация на акаунт