Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 57/

• 29 968
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте!
Клюкината на деня
https://www.gecce.com/fotogaleri-murat-dalkilictan-sasirtan-hande-ercel-hamlesi/6
Тук надълго се обяснява връзката на Ханде и бивш, че вече не я следва, като причина за края се казва, че Ханде не е искала да става майка веднага след сватбата им, а искала да изчака няколко  години, нещо което разочаравало МД- приказки под шипковия храст... Керем не се споменава въобще. Хайде започват се конспирациите.

# 76
Влизам набързо в темата и излизам, защото е време за сън! Просто изгледах някои от най-романтичните, най-нежните и мечтателни моменти от 23 еп. и искам да споделя с вас странното усещане, което остави в мен сцената на леда! За мен тя би била перфектна, ако не беше един съвсем малък акцент ...... ръкавиците на Серкан!

Аз съм от хората, които от ранна есен до късна пролет носи ръкавици, просто защото не се чувствам комфортно и определено ми е по-студено, когато ръцете ми са студени! Имам десетки чифта ръкавици, почти толкова съм изгубила, но никога не съм подавала ръка за поздрав с ръкавица, особено ако човека отсреща е без! Според правилата на съвременния етикет това от моя страна дори не е задължително, аз го правя защото знам колко неприятен е допира на ръкавица (кожена, при това влажна и/или мокра - все пак нашите герои са на пързалка!)!  Това обаче е задължително за мъжете, особено за мъжете джентълмени! Това е, просто споделям! Ако не беше този малък детайл, просто сцената щеше да е наистина превъзходна в моите очи!

Спокойни сънища!

Здравей, защо не виждам снимките/картичките накрая на постовете ти? Все ще питам.

И аз не ги виждам, заради самия формат на изображението е , като натиснеш върху него и се отваря линк към руски сайт и там може да се види.
Проблемът е от самия сайт , ето аз го изтеглих на моя тел и го качих , сега трябва да се вижда

nrgmama може да ползваш този линк и код
[img*]//cdn.bg-mamma.com/sL3a/I5Owi.gif[/img] (без звездичка)

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 15:22 от mikipoli

# 77
  • София
Естествено, че нямам нищо против! Това, че се следват в социалните мрежи, не означава абсолютно нищо. Всъщност по-голям проблем за мен би било, ако имах нещо против. Това показва, че съм неуверена в себе си и връзката ми, както и че нямам доверие на човека до себе си. Ако е решил да ги изтрие още при раздялата, това си е негово решение и той знае от какво е продиктувано. Но да трие някого заради мен... това не би ми харесало, дори напротив. Wink
Бърборанка, тоест ти нямаш нищо против бъдещият ти съпруг да следва в инста или да е приятел във фб с бившите си ?? Thinking то ти си чок либерална личност Joy

# 78
Christmas Tree Привет на всички в празнично украсената тема!

Kissing Heart Благодаря на Диди § Галето за красивия ни дом!

Gift Heart Благодаря на любимите ни преводачки, неуморни и всеотдайни да ни отворят очите!

Balloon Момичета, толкова бързо прелитате през всяка тема, но пък да ви чета си е едно голямо приключение!

Heart Decoration За да съм в крак с вашето настроение, се включам в кастинга ви за кандидат на Еда, номиниран от г-жа Семиха. Имате интересни предложения, но какво ще кажете за Толгахан? Наскоро попаднах на последния му сериал, който го приключиха само с
4 серии - " В името на честта ". Много съжалявам, че така драстично го занулиха, дори изненадващо, защото се очакваше да е много интересен и завладяващ. Толгахан не е от най любимите ми артисти, не съм го гледала в други сериали, но тук беше прекрасен, идеално пасваше на героя си - наследник на велик род. Още е пред очите ми с невероятната си химия и осанка на богат наследник. Като заговорихме за зет от Мардин, точно него си представих. Ако сега е свободен, може да изиграе перфектно един кандидат, достоен за очите на г-жа Семиха, но и достоен съперник за Серкан. Ако сценаристите решат на развият повече интрига около него, мисля, че ще се получи интересна игра. Може да погледнете как изглежда героя в този сериал, не промотирам, само си казвам мнението. Извинете, че не мога да пусна линк, нито да сложа снимка, но вие ще погледнете.
Green Heart Колкото за последните две серии, изгледах само 22-ра с бг- превод. Благодаря на Гости, че пусна линк за руския превод на 23 сер. След обяд имам приятно занимание.
Flowers Evergreen Tree За изгледаната 22 серия, интересен ми беше разговора в ресторанта на шеф Александър.  Забавна стана тази игра на думи между Серкан и Еда на темата " картоф ". Говорят за картофи, но не беше така, както изглеждаха думите.
" Как може такъв студен, жилав, безвкусен зеленчук да се превърне в такава вкусотия? ", така де ... картофа ...
" Дори картофът може да се промени "... " Картофите ще изстинат, отново ще се превърнат в безвкусни "
" Свикнала съм да го ям студен ". Е, все за картофи говореха, но погледите казваха друго.
Невероятни са тези безумно влюбени, когато си изпращат скрити послания. А това накрая " Цвят ли ... повече прилича на дъга! " - поредното красиво любовно обяснение на Серкан. Това момче има хиляди начини да разкаже за чувствата си, така че да бъдат неповторими. Само трябва да не бъде толкова наивен, когато около него се появи жена, каквато и да е.
Hearts Наглед серията нямаше кризисни моменти, но имаше много любовен заряд във всяка сцена. Като свърши серията, бях ядосана .. на Серкан, на новата откачалка ... Но това е неизбежно, трябва адреналин ...
Heart Eyes Обновеният образ на Серкан е изненадващ - същинско захарче. Толкова отстъпчив, всеопрощаващ, достъпен - дори не може да се сравнява с Робот Болат. Даже позволи на Еда да избира PR - ка. Еда настръхваше при всяка нова кандидатка:
 " Не забелязваш ли, че жените те сваляха? Едва не те налазиха." А Серкан иска да потърси мъж, за да бъде Еда спокойна. Още не мога да разгадая поведението му, дали наистина е толкова заблуден за жените, или това е част от неговата стратегия да си върне Еда. Но за новото попълнение във фирмата - 100% Еда е причината. Той й даде възможност да избира, тя пое инициативата, но сама разбра, че няма опит с хората. Серкан разгада Балджа още в началото, знае какво има насреща си, но остави на Еда решението. Точно за това си мисля, че той иска да предизвика ревност, защото с любовни обяснения не успя да я върне. Но отново наранява момичето, за което мисли постоянно. Балджа в къщата му?! Как може мъжката психика да бъде толкова различна от женската?! Серкан няма опит с жените, Селин не му е поставяла казуси. Той сега се учи как да се справя с костеливи орехи. И колкото и романтика да влага в тази трудна любов, все още не знае мярката за наранени чувства.
Flowers Mushroom Избраната от Еда кандидатка, най правилно я определи Ердем по името " пчела или оса е? ". Още в началото Еда разбра, че сама си вкара таралеж в живота, но тази пуста гордост, в повечето случай не й помага. Колкото до Балджа и нейната приятелка, не искам да отварям темата, за да не развалям настроението.
Heartpulse Имаше скрит еротичен заряд във всяка от сцените на Серкан и Еда. Турското СЕМ нека си скубе косите, че няма как да санкционира. Погледи, нежност, химия, еротика - без целувки, понякога без допир - просто любов във въздуха! 
Animal Dog Да включа и Сириус - той сякаш също като приятеля си загуби фабричните настройки на цербер.  Дори прие подарък от непозната жена. Абе ... " човек и куче " - станаха по меки от памук. Какво ли не прави любовта?!
Flowers Herb Много дълго стана. Правя почивка, за да изгледам последния епизод.
Денят отминава, но ви пожелавам да е успешен и спокоен. Chocolate Bar

# 79
  • Плевен / София

Heart Decoration За да съм в крак с вашето настроение, се включам в кастинга ви за кандидат на Еда, номиниран от г-жа Семиха. Имате интересни предложения, но какво ще кажете за Толгахан? Наскоро попаднах на последния му сериал, който го приключиха само с
4 серии - " В името на честта ".
Двамата играха заедно в "Черна перла" и скоро във ФБ прочетох, че спира да се снима и е направил няколко фирми със свои приятели. Очаква и второ дете-момиченце....Не вярвам той да е мардинският зет....

# 80
Ели, харесах си новото аватарчето, досега няколко пъти тръгва да го сменям, но веднага си връщах старото. Единствено не ми харесва, че заради дрехите, очите му бият по на кафяво, а аз обичам като му зеленеят. Ама това са дребни кусури, почти капризи от моя страна.
Ако нешо не реша че си искам предишният, ще си остана май с този аватар
Този направо е в десетката! Много ми харесва!

# 81
Баръш Ардуч дали е ангажиран в някой сериал. Ако е свободен и той може да е кандидатът за ръката на Еда Simple Smile

# 82
  • Кърджали
mi_si, ще снима сериал за нетфликс от януари. И той няма да е кандидат-нежелан зет

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 17:23 от Aлекcандрa

# 83
Аз докато се наклатя да напиша повече от един коментар в темата и тя започнала нова Grinning
 Благодаря за новата тема, благодаря на Али и Алекс за преводите.
Бабата ще прави някакъв "филм" с Еда и Серкан и ще отдалечи Еда от себе си. Чакам с нетърпение действията и хаосът който ще направи бабането. Kissing Heart

# 84
Здравейте момичета, 💗
Изгледах и аз 22 епизод с бг буквички.
Глината и танца няма да ги коментирам пак, те от превод нямат нужда. 😋. Песентите и към двете сцени са много добре подбрани и благодаря на момичетата, че ги превеждат,просто много добре допълват и пресъздават чувствата и усещанията. 👍
Направи ми впечатление това, че Балджа няколко пъти каза пред Еда, че хората не трябва да се променят! 🤔Извинете???
Ами вие г-це Балджа, ако познавахте Робот Болат не знам колко щеше да ви хареса? Онзи дето влизаше в офиса и започваше да крещи и всички се чудеха къде да се скрият! Но дойде нашата феичка 🧚 и с много любов и търпение преобрази този "тенекиен" човек! Много нерви съсипа и много сълзи пророни! И ще идва сега някаква ми Балджа и ще иска да го вземе наготово! Обучен от феичката са бъде нежен, чувствителен и любвеобилен! Ааа не може така🙅да си търси друг робот, да се го превъзпита, пък тогава да му се радва, ако може! Този си е за Еда и не си го даваме 😜😜😜
Хубава вечер, момичета 😚😚😚

# 85
От това, което сме видели до момента в сериала знаем, че баба Семиха не е преставала да се интересува от Еда и Айфер. В последните седмици Ефе я е информирал от първо лице за внучка ѝ (и не само), така че тя би трябвало да е доста наясно, както с характера на Еда, така и с отношенията ѝ с хората и кой кой е във фирмата.

На мен ми се вижда симптоматично, че бабата обядва първо с Балджа - единствения човек, за когото Ефе няма как да я е подготвил, просто, защото нея до вчера я нямаше... В този ред на мисли, Семиха ми изглежда по-скоро стратег отколкото гад и силно се надявам Айше да не ме опровергае. Освен това още във въздуха е хванала, че Балджа е влюбена в Серкан. Значи е и агент Sunglasses (Е, вероятно ще дочуе разговора на Балдажа със Сузи, че ѝ трябва много малко и Серкан ще бъде нейн, но да не издребняваме Kissing Smiling Eyes)

Със сигурност трябва да има разговор между баба и Серкан, за който няма и намек във фрага, но на мен ще ми бъде супер интересно да видя как ще се "подхванат" двамата стратези Wink Важното е любовта да победи накрая!

# 86
  • Пришълец
Какви влюбени погледи Heart

За мардински зет трябва да се оглеждаме при по-малко популярните актьори, макар, че тези дето сте споменали - Сечкин Йоздемир и Баръш Ардуч, май не се напъват непременно за главни роли. Някой безизвестен очаквам аз (ако въобще има такъв, а думите на баба Семиха не са за заблуда на врага). Някой като онзи бившия на Еда - Дженк.

Между другото Илайда Чевик е идеалният избор за ролята на Балджа, намирам я за убедителна, докарва го на една такава леко чалната Joy

# 87
Баръш Ардуч дали е ангажиран в някой сериал. Ако е свободен и той може да е кандидатът за ръката на Еда Simple Smile

ДАААА🎉🎉🎉
https://www.instagram.com/p/CJDoYxnJ05x/?igshid=2f6xl8g2r4x9
Ха добър ден къзлар🥰

# 88
  • София
Тъй като съм една от големите почитателки на Ханде, отдавна следя нейното развитие и личен живот.
Искам да кажа някои неща относно това, което знам за нейната връзка с Мурат Далкалъч.
След като двамата започнаха да се срещат в края на 2017г. през лятото на 2018 неочаквано те взеха решение да сложат край на връзката си. Малко след последвалото решение за раздяла, двамата спряха да се следват в социалната мрежа Instagram и изтриха всичките си общи снимки от профилите си, като е важно да отбележим, че първа беше Ханде, последвана от Мурат. Доколкото си спомням, тогава някъде бяха писали, че той имал лека забежка с друга жена, затова Ханде не е приела тази изневяра. И не случайно тя първа го изтрива от Инстаграма.
След тази раздяла за Ханде настъпват лоши дни. Майка й се разболява тежко и се налага тя да се грижи за нея. През януари 2019г. майка й почина. Мурат явно е видял една огромна възможност да се възползва от момента и да се опита да си върне Ханде. А в такъв момент, когато си съкрушен от мъка по любим човек е най-лесно да повярваш и да простиш. Ако сега има съмнение за някаква нова връзка на Ханде, то тогава тя не е имала друг. Ако сега е виновен "Този", както се е изразил Мурат, тогава "Този" не е съществувал. Нека Мурат да каже защо тогава тя е прекъснала връзката им.
Интересното е, че двамата стигнаха до годеж и бяха вече решили да правят сватба в тесен семеен кръг, заради пандемията. Неочаквано през м.07.2020г. те отново се разделиха. Какво точно се е случило, засега няма точно обяснение.
Ханде Ерчел потвърди раздялата между нея и Мурат Далкълъч със следното съобщение в Инстаграм:

"Чувствам, че трябва да споделя това с вас, след появилите се новини днес. Ще дам яснота по въпроса, така че той да престане да бъде тема на дискусия. Мурат и аз прекъснахме отношенията си по взаимно съгласие, като приятели. Мурат беше до мен в най-трудните моменти от живота ми, не само като мой любим, но и като мой скъп приятел и затова, въпреки раздялата, ще отбележа, че искаме да останем приятели заради общите ни среди и приятели, които тези години ни дадоха. Сега ще ви помоля да уважавате нашето решение и да проявите разбиране, като разпространявате новини за нас. "

Честно да ви кажа, когато една стомна се счупи веднъж, колкото и да я лепим тя не е същата. Явно тази връзка вече се е изчерпала. Нищо чудно Ханде да е намерила новата си и дано този път истинската любов. Тя е много добър човек. Поне така казват всички, които я познават. Заслужава да е щастлива. Ако пък "Този" човек е Керем аз искрено ще се радвам. Не е от момичетата, които често сменят партньорите си. Беше казала в едно интервю, че я привличат обичащите и умни мъже. “Мъжът до мен трябва да знае какво искам и да бъде до мен, докато вървя по пътя си. Отношенията ни да са ясни

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 17:38 от БлагаВест

# 89

ДАААА🎉🎉🎉
https://www.instagram.com/p/CJDoYxnJ05x/?igshid=2f6xl8g2r4x9
Ха добър ден къзлар🥰
Ой, Бурсинче това не го отказвам и за сутрин и за обед и за вечер. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт