Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 57/

• 29 940
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
  • София
mi_si, това наистина са добри резултати! Ще сме по-спокойни, ако във всички показатели сме над 5.5, по-близо до 6. Тогава наистина нямаме бутане. Стискам палци с появата на новите герои и раздвижването на действието да вдигнем рейтинга още. Според мен можем да очакваме обрати. Наистина смятам, че нашите ще се съберат, когато е най-малко очаквано това. Тайна сватба, тайна сватба. Скандирам!!! Тогава ще могат да си правят миник Болат, необезпокоявани от турското СЕМ. Ще си се гушкат и всичко на воля, тъй ‘щото ще са женена двойка, налЕ?! 😅😅😅

# 61

Заповядайте! Една красива, нежна, дългокрака Ханде, на която явно й е много топло 🔥❤ съвършена е!

# 62
  • София
Ако Дъ Бурсин снима, обяснявайки й, как да позира, с онзи глас от пързалката... нормално да й е горещо! 🔥😅🔥

Заповядайте! Една красива, нежна, дългокрака Ханде, на кояти явно й е много топло 🔥❤ съвършена е!

# 63
Сега в Туитър се върти информация, че:
"Шест месеца след раздялата Мурат реши да се отпише от бившата си - Ханде Ерчел, в Instagram. Ханде продължава да следва Mурат".

Бил бесен, че го е е заменила с цитирам "Тоя" Stuck Out Tongue Winking Eye  (Кого има предвид не се споменава) Sparkling Heart
Неслихан:

# 64
Здравейте да отказал се е сега проверих и то ще е тези дни защото скоро гледах че я следваше още .Атя все още го следва.
Ето едно видео от стори на Серхат което после го нямаше в сторито му
https://www.instagram.com/p/CI-3We1pAgj/?igshid=1jkdt0cq3xfnz

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 11:47 от sani1212

# 65
  • София
Нали съм Тома Неверни, веднага проверих инфото. Действително Мурат не следва Ханде, тя него - да. Не се знае на какво се дължи това. Но ще задам един реторичен въпрос - обикновено кой блокира, изтрива и тем подобни? Нараненият. Изоставеният. Обиденият. Накратко “жертвата”. Това за мен е признак на слабост и липса на елементарно възпитание. Да триеш човек, с когото си прекарал част от живота си, само защото сте се разделили, е, меко казано, смешно. Да изтриеш общите ви снимки, да. Да спреш да харесваш неговите - окей. Виждам логика в тези неща. Но изтривайки / блокирайки човека от социалните си профили, няма да го изтриеш от живота си по принцип или да изтриеш общите ви спомени, минало. Нейсе! Продължаваме напред. Wink Много щастие желая на Хандемий, заслужава го. Този Мурат не ми харесва така или иначе. Излъчването му не ми допада.

# 66
  • Плевен / София
Нали съм Тома Неверни, веднага проверих инфото. Действително Мурат не следва Ханде, тя него - да. Не се знае на какво се дължи това. Но ще задам един реторичен въпрос - обикновено кой блокира, изтрива и тем подобни? Нараненият. Изоставеният. Обиденият. Накратко “жертвата”. Това за мен е признак на слабост и липса на елементарно възпитание. Да триеш човек, с когото си прекарал част от живота си, само защото сте се разделили, е, меко казано, смешно. Да изтриеш общите ви снимки, да. Да спреш да харесваш неговите - окей. Виждам логика в тези неща. Но изтривайки / блокирайки човека от социалните си профили, няма да го изтриеш от живота си по принцип или да изтриеш общите ви спомени, минало. Нейсе! Продължаваме напред. Wink Много щастие желая на Хандемий, заслужава го. Този Мурат не ми харесва така или иначе. Излъчването му не ми допада.
Мъжете зарязват , изоставят, но не им понася да са в същата ситуация....Добре и е помогнал в труден момент, но ако в една връзка нещата не вървят, по добре е всеки по пътя си....

# 67
Мъжете зарязват , изоставят, но не им понася да са в същата ситуация....Добре и е помогнал в труден момент, но ако в една връзка нещата не вървят, по добре е всеки по пътя си....
По-запознатите с историята на Ханде и Мурат твърдят, че колкото й е помогнал, толкова и се е възползвал от ситуацията с майка й, за да се сдобрят. Защото през лятото на 2018 г са били разделени. После идва внезапно болестта и присъдата /късно открит, нелечим/. В този период Ханде вероятно не е имала нова връзка и се е облегнала на предложеното от Мурат рамо. Той до скоро продължаваше да харесва публикации на сестрата и зетя на Ханде най-редовно.
Това сегашно отписване обаче подсказва, че и да са се разделили заради Керем, в началото е било само безпочвена ревност покрай общата им работа.
Сега обаче нещо  е провокирало отписването. Всички тук знаем какво би могло да бъде това.

# 68
  • София
Интересно защо чак сега спира да я следва... може би, слуховете, че има нов мъж до себе си, са верни и Мурат, обиден и/или наранен от този факт, взима решение да я "изтрие" от живота си. Wink Интересно наистина, кой е новият човек в живота на Ханде (ако има такъв де)?! Ние тук спрягаме Керем, а представяте ли си да е друг?? Grinning

# 69
Според мен Мурат си има нова приятелка и затова е спрял да следва Ханде Wink този филм съм го гледала много пъти Joy

Някъде не бяха ли писали, че Мурат и зетя на Ханде са приятели от преди , ако е така , не виждам защо да не си ги лайква Joy

# 70
  • София
Това дали има или не нова приятелка, какво значение има? Да изтрие снимките с нея, окей - за да не ревнува новата. Да не лайква снимки на бившата - окей. Пак, за да не се дразни новата. Но чак да я изтрива... Все пак са имали дълга връзка, разделиха се приятелски уж и имат доста общи приятели. Ще се виждат често, така беше казала / писала Ханде. Та... ми се вижда прекалено да я трие. Обикновено човек предприема такива действия, когато е наранен или обиден от нещо. Затова по-скоро смятам, че Ханде има нов приятел или Мурат е разбрал нещо, което не му е харесало, и в отговор я е изтрил. Wink Но ние тук само си гадаем и всеки си пречупва нещата през неговата призма, опит и т.н. Нас Мурат не ни интересува. Ханде и Керем са ни по-интересни. Рано или късно, ще разберем какво става. Simple Smile
Според мен Мурат си има нова приятелка и затова е спрял да следва Ханде Wink този филм съм го гледала много пъти Joy

Някъде не бяха ли писали, че Мурат и зетя на Ханде са приятели от преди , ако е така , не виждам защо да не си ги лайква Joy

# 71
Цитат
Влизам набързо в темата и излизам, защото е време за сън! Просто изгледах някои от най-романтичните, най-нежните и мечтателни моменти от 23 еп. и искам да споделя с вас странното усещане, което остави в мен сцената на леда! За мен тя би била перфектна, ако не беше един съвсем малък акцент ...... ръкавиците на Серкан!

Аз съм от хората, които от ранна есен до късна пролет носи ръкавици, просто защото не се чувствам комфортно и определено ми е по-студено, когато ръцете ми са студени! Имам десетки чифта ръкавици, почти толкова съм изгубила, но никога не съм подавала ръка за поздрав с ръкавица, особено ако човека отсреща е без! Според правилата на съвременния етикет това от моя страна дори не е задължително, аз го правя защото знам колко неприятен е допира на ръкавица (кожена, при това влажна и/или мокра - все пак нашите герои са на пързалка!)!  Това обаче е задължително за мъжете, особено за мъжете джентълмени! Това е, просто споделям! Ако не беше този малък детайл, просто сцената щеше да е наистина превъзходна в моите очи!
Спокойни сънища!

nrgmama Hands Plus1
Хубаво е когато някой забелязва такива важни детайли. А аз се чудех, защо нещо не ми достига в тая сцена при второ гледане, въпреки прекрасната френска песен и танца под снега. Първо си мислех, че много съм очаквала във връзка с танца, после - стоенето им в края на сцената. Но ... много си права, ръкавицата на Серкан тук въобще не е на място. Ръкавицата обозначава определена функция, тя е изображение на облечен във власт човек. Свалянето й пред дадена личност означава, че й се признава превъзходството, че и се дава обет за вярност, че човек е разоръжен пред нея. Още повече, че от краищата на пръстите на ръката се излъчва реален магнетизъм - за една любовна сцена това е важно.

Откровено казано, мислех, че всички сме забелязали ръкавиците. Особено, когато се мъчеше да махне снежинката от миглите й. И очаквам да има причини затова. Най-малкото, защото ръкавиците не са нещо, което си забравил да махнеш. По-скоро може да си забравил да сложиш. Понякога с ръкавиците криеш нещо. Незнам. Сещам се за Джером К.Джером и "Бежовите ръкавици". Но някак си ми се вижда странно, никой в екипа да не е забелязал. Поне операторът. Или режисьорът.

# 72
Има и вариант новият на Бамби, да е ступал Муратчо, ако и е досаждал и е бил по - настъпателен.... и да му е "препоръчано" да стои далеч от нея, включително в соц. мрежи Stuck Out Tongue Winking Eye
"Побойникът" Wink
Скрит текст:
Нова:

Според DigiLUP сме на първо място за миналата седмица Gift Heart

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 14:16 от mi_si

# 73
  • София
Голям смях, ако Керем ревнува дори наполовина колкото Серкан. Чок смях. Чок!!! Grinning

# 74
Бърборанка, тоест ти нямаш нищо против бъдещият ти съпруг да следва в инста или да е приятел във фб с бившите си ?? Thinking то ти си чок либерална личност Joy

Общи условия

Активация на акаунт