Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 57/

• 29 938
  • 753
  •   1
Отговори
# 45
  • Пазарджик
Малко празнична украса

# 46
Ето нещо и от мен:

Как се променя начина, по който Еда и Серкан се гледат един друг от първия до вчерашния епизод 💙

# 47
Прекрасни момичета, страхотни сте Hug
Минавам за бързо да се запиша в новата темичката Flowers Hibiscus
Галка Flowers Tulip, благодарности, шапчицата е прекрасна.
Алекс и Али, така хубаво е, че ви има Flowers Cherry Blossom
Алекс честито аватарче, ех как хубаво ни се усмихва този мъж Blush Замечтавам се по него и се отнасям Stuck Out Tongue Winking Eye

Цитат на Sezariya
,, Като едно голямо цветно семейство сме ! Hug Позитивизъм,усмивки , избухвания ,закани ,извинения ,приемственост ,уважение ,разбирателство, подкрепа ! Всичко си имаме тук и затова е толкова уютно ! Благодаря ви ,прекрасни !
,,

Толкова е хубаво да сме част от това семейство. Всеки със своите мисли и чувства, всеки по различен начин приел и разбрал различните ситуации, но обединени от любовта си към " Почукай на вратата ми", енергията и вълнението които ни дава тази история и магията в която ни потапят Еда и Серкан.
От части гледах вчерашния епизод, ситуациите ми се сториха повече забавни, отколкото напрягащи.
Моментите между Еда и Серкан, още съм там някъде, прелитам над тяхната любов и се усмихвам.
Каквото и да е заложено като сюжет, си мисля, че ще е забавно и ще е поднесено по интересен начин.
За жениха, ще е добре да е някакъв хумористично представен ни образ, който няма да има никакъв интерес към този брак, а ще си търси голяма любов /и аз съм за Мело/
Надявам се баба Семиха да е добронамерена,ама изобщо не искам да я гледам в интриги с Балджа. Толкова много я чакахме, дано да си е струвало.
Харесвам идеята за таен брак, стягам се за сватба Heart Eyes
Най-интересно ми стана за бащата на Пърл, да видим дали ще развият този мистериозен образ, ще е интересно.
На Сириус още малко му се сърдя, как лесно приема подаръци от непознати Joy
Надявам се скоро да имам възможност да гледам цялата серийка Heart Eyes
Големи благодарности на момичетата за бг. буквичките на епизода Flowers Four Leaf Clover
Хубава нова седмица и много настроение и усмивки Blush

# 48
Здравейте все още снимат

# 49
Разглеждах си в Инстаграм и видях, че Башак е качила ,,Kamera Arkası" (,,Зад кадър") от ледената пързалка. Ханде и Керем ги няма във видеото, но...горкият Сарп, мен през екрана ме заболя Head Band Flushed Отдолу в коментарите се шегуват обаче Grinning
Слагам го в спойлер, че не е много приятно Joy Само докато го гледам ме заболяха глезените Head Band
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 00:43 от ally.yor

# 50
  • Бургас
От старата тема: Гости, благодаря за линковете за гледане! Много благодаря!

# 51
  • София
Влизам набързо в темата и излизам, защото е време за сън! Просто изгледах някои от най-романтичните, най-нежните и мечтателни моменти от 23 еп. и искам да споделя с вас странното усещане, което остави в мен сцената на леда! За мен тя би била перфектна, ако не беше един съвсем малък акцент ...... ръкавиците на Серкан!

Аз съм от хората, които от ранна есен до късна пролет носи ръкавици, просто защото не се чувствам комфортно и определено ми е по-студено, когато ръцете ми са студени! Имам десетки чифта ръкавици, почти толкова съм изгубила, но никога не съм подавала ръка за поздрав с ръкавица, особено ако човека отсреща е без! Според правилата на съвременния етикет това от моя страна дори не е задължително, аз го правя защото знам колко неприятен е допира на ръкавица (кожена, при това влажна и/или мокра - все пак нашите герои са на пързалка!)!  Това обаче е задължително за мъжете, особено за мъжете джентълмени! Това е, просто споделям! Ако не беше този малък детайл, просто сцената щеше да е наистина превъзходна в моите очи!

Спокойни сънища!

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 02:49 от nrgmama

# 52
Нямам търпение да видим втория трейлър, за да продължим да спекулираме какво може да се случи. Иска ми се в него да има повече сцени между Еда и Серкан. Но първият трейлър даде тон, че ще ни предстоят доста сцени с Балджа и бабата. Frowning1
Бабата е дошла да раздели Серкан и Еда. Broken Heart Явно виждайки отстрани, че двамата не могат да продължат по пътя си поотделно е решила, че ако намери мъж за Еда, и уреди Серкан с Балджа всичко ще се нареди.
Но защо държи процентите в холдинга? И защо до последно искаше да вземе процентите на Ферит и Селин? Явно все пак иска и отмъщение спрямо сем. Болат.

Видяхме, че Балджа не може сама да се справи със задачата да раздели Серкан и Еда, дори и с помощта на звездите и приятелката Сузи.
Но бабата като се намеси, ще дава съвети, ще създава ситуации и ще говори разни неща да им промива мозъците и манипулира...Imp
Надявам Серкан да покаже на Балджа къде й е мястото и да се осъзнае какво става. Hands Pray

Между другото, в първите 10 епизода Айдан успя почти да събере Селин и Серкан. Еда се беше отказала, беше почти заминала за Италия, но Серкан я спря. Nature Sunrise
Сега е ред Серкан да се откаже, но Еда да го спре. Heartpulse

Еда не обича да й казват какво да прави, не обича й баба си. Айфер също не обича да и казват какво да прави и как да живее живота си.
Но бабата обича да държи нещата под контрол и ще обърка всичко, щом условия поставя. Дано Еда не допусне грешката да скрие от Серкан - той беше ясен след казуса със Селин - "без повече шантажи във фирмата"!

Бабата е тровила живота на бащата на Еда от моментът, в който се е влюбил в майката на Еда.
Айфер сигурно е избягала и тя от някой уреден брак.
Сега бабата явно е решила да трови животът на внучката си.

А може би си мисли, че ще може да й покаже кой реално е отговорен за смъртта на родителите - Алптекин, и така да си я върне, да се реабилитира. Може би си мисли, че Еда не знае за Алптекин.
Според вас Ефе дали разбра, че Селин каза на Еда? Дали разбра каква беше причината за изчезването на Серкан и Еда?

Айфер каквато й де е, дори да не харесва Серкан, не се бърка във връзката на Еда и Серкан. Явно е видяла до какво води това да се месиш в живота на хората. Само дава съвети.Relieved Оставила е Еда сама да взема решения и я подкрепя.

Надявам се, че спомените от предишните интриги са още в главата на Айфер и че Айфер ще избере да си сътрудничи с Болат, които са по-малкото зло.
Освен това Айфер е наясно, че Еда и Серкан се обичат и не би искала Еда да страда заради бабата.

В сайта на Фокс още няма описание на бабата - https://www.fox.com.tr/Sen-Cal-Kapimi/oyuncular

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 07:29 от kukli4ka456

# 53
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с положителни емоции и много усмивки Hug

# 54
Цитат
Влизам набързо в темата и излизам, защото е време за сън! Просто изгледах някои от най-романтичните, най-нежните и мечтателни моменти от 23 еп. и искам да споделя с вас странното усещане, което остави в мен сцената на леда! За мен тя би била перфектна, ако не беше един съвсем малък акцент ...... ръкавиците на Серкан!

Аз съм от хората, които от ранна есен до късна пролет носи ръкавици, просто защото не се чувствам комфортно и определено ми е по-студено, когато ръцете ми са студени! Имам десетки чифта ръкавици, почти толкова съм изгубила, но никога не съм подавала ръка за поздрав с ръкавица, особено ако човека отсреща е без! Според правилата на съвременния етикет това от моя страна дори не е задължително, аз го правя защото знам колко неприятен е допира на ръкавица (кожена, при това влажна и/или мокра - все пак нашите герои са на пързалка!)!  Това обаче е задължително за мъжете, особено за мъжете джентълмени! Това е, просто споделям! Ако не беше този малък детайл, просто сцената щеше да е наистина превъзходна в моите очи!
Спокойни сънища!

nrgmama Hands Plus1
Хубаво е когато някой забелязва такива важни детайли. А аз се чудех, защо нещо не ми достига в тая сцена при второ гледане, въпреки прекрасната френска песен и танца под снега. Първо си мислех, че много съм очаквала във връзка с танца, после - стоенето им в края на сцената. Но ... много си права, ръкавицата на Серкан тук въобще не е на място. Ръкавицата обозначава определена функция, тя е изображение на облечен във власт човек. Свалянето й пред дадена личност означава, че й се признава превъзходството, че и се дава обет за вярност, че човек е разоръжен пред нея. Още повече, че от краищата на пръстите на ръката се излъчва реален магнетизъм - за една любовна сцена това е важно.

# 55
Добро утро, мили момичета! Нека денят ви бъде много усмихнат и ползотворен! 💙🌸
В този дъждовен ден ви нося голяма доза любов:

# 56
Добро утро къзлар Heart Eyes
Галя Hug мерси за новата къщичка

A сега се връщам да ги изчета тези лудите сценаристки Stuck Out Tongue Winking Eye

# 57
  • Бургас

Спокойни сънища!

Здравей, защо не виждам снимките/картичките накрая на постовете ти? Все ще питам.

# 58
Рейтингът на Фокс за изминалата седмица:

Total

#YasakElma 7,19
#MucizeDoktor 6,96
#Baraj 6,81
#Kefaret 5,64
#SenÇalKapımı 4,80
#Çocukluk 3,39
#Zümrüdüanka 2,85

AB
#MucizeDoktor 7,79
#YasakElma 6,50
#SenÇalKapımı 5,08
#Kefaret 4,75
#Baraj 3,93
#Çocukluk 2,58
#Zümrüdüanka 1,25
Коментарът е, че ние сме "бетон". Стабилни показатели, които дори имат тенденция за нарастване Simple Smile

# 59
  • Плевен / София
Здравйте момичета
Благодаря за прекрасната тема... HeartHeart

Алекс да нямаш собствена пекарна... Kissing Heart
Все повече се приближаваме към коледните празници....Бъдете здрави....

https://www.youtube.com/watch?v=vO_kualiDHA

Общи условия

Активация на акаунт