Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 57/

• 29 939
  • 753
  •   1
Отговори
# 30
# 31
Дано ме приемете в новата къщичка:))))

Честита нова темичка  Heart

# 32
  • София
Галка   
Благодарности за труда, който влагаш за да ни е уютна къщата.
Хайде и аз да се запиша в новата тема. Нека да е изпълнена само с позитивизъм и разбира се мноооого любов.

# 33
Имаме си нова тема, благодаря! 

# 34
Привет, влизам и аз със взлом:heart_eyes: Страхотна нова къща, благодаря на момичетата за нея и на Алекс и Али за преводите. Изгледах няколко пъти фрага и не се страхувам от новия епизод, даже напротив. Продължавам да мисля, че нещата не са това което изглеждат, достатъчно са ни пускали по пързалката и вече не се хващам. Понеже като цяло съм страшно позитивен човек,  надеждата и вярата в доброто не ме напуска и сега. Някак си не мога да си представя бабата като злодей. Каквото и да е сторила преди поне на мен ми изглежда като човек търсещ мост през двата бряга на минало и настояще. Не мога да си представя жената, която събира спомени, снимки и кукли на най-близките си да тръгне срещу тях. Очаквам отново уловка, а защо не и игра, проверка на истинските чувства на нашите ГГ/ не че имат много нужда от такава/. Затова по-ведро момичета, пращам ви топла прегръдка и усмивки в студената декемврийска вечер. Бъдете здрави!

# 35
  • София
Серкан може да съди Еда за физически тормоз, а тя него - за сексуален. 😅😅😅 Предлагам и двамата да решават проблемите си насаме, в натура. Като гледам какъв заряд има и при двамата, един уикенд сред воалите няма да им стигне. 🙊🙊🙊

# 36
  • In the light side of the Moon!
Здравейте,

На Галето и Диди благодарности 🤗

Алекс, Али и Пеперудка благодаря за отзивчивостта и желанието да помогнете с преводите! 🤗

Нося ви едно интересно гифче от сцената със стола 😍

https://twitter.com/Hailz12343/status/1340723807221407748

nrgmama, по повод поста ми в предната тема, който си цитирала, никъде не съм споменала, че усещам драма в темата. Имаше мнения, че сериала отива към драма и на никой не му се гледа драма. И тъй като аз драма не виждам, за да си сверя часовника, попитах къде е драмата. На мен енергията в темата ми харесва и затова съм тук. Като започнат хапливи постове и караници, ще се омета на секундата без дори да забележите.  А и така като гледам, не виждам някой да се притеснява да си сподели мнението, колкото и различно да е то!
За дългия ми трудов стаж във форума, повярвай ми, научила съм се да приемам всякакви мнения!

Ползотворна нова седмица пожелавам на всички!

# 37
Та-ра-рам в новата темичка! Heart Благодаря Диди и Гали! Heart Момичета за зетьовете интересен " каст сте спретнали - аз много харесах Серкай(видях го в МГ, надявам се всичко да е било наред между него и девойката, че аз не го изгледах докрай. Нашият сериал ме отвя и нищо друго не гледам, откакто го открих, при това го загледах от 5 епизод онлайн, преди това в очакване на "Мистър грешен" го загледах случайно и пак маратон 4 серии и повече друго не погледнах.) Сечкин и той ми е красавец от "Любов под наем", другите освен Джан не ги познавам, ама давайте още предложения, то от много глава не боли. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 38
Това са си леки телесни повреди, това Бамби като се ядоса и спирка няма. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ох, извинявам се, без да искам станаха два коментара един след друг!

Забравих: Алекс, честито аватарче! То усмивка, то очи - много "барнат" фейс си сложи!

# 39
Меги, стоях и гледах и.. нещо нередно има там. В начина, по който Еда си движи краката, а то било обърнато, няма друг вариант просто 😂😂

Не помня дали го коментирахме, освен че Ханде е 1ва от почти 4млрд. женско население 😂 Ама те са спечелили и за "Най-добра химия" 😏😉😏😉😏

А това го слагам тук, защото обичам математика 😂

Ели, Еда бясна е още по-красива 😂
Ей това ми е любим момент, дори пързалката не ми харесва така, както това:
https://www.instagram.com/p/CJBuEAthkaO/?igshid=zwcfxm5m02dn

# 40
Ако зетя го играе лош, Серкай не ми се вписва. На мен той ми има много добряшко излъчване, дори с тези татуси не мога да го възприема като лошо момче.
И аз мнго харесвам "шеф Озан". Гледах го в "Мистър Грешен" и е такъв лъчезарен, добродушко, хич не искам да е някой лош мардински жених!

# 41
  • София
Здравейте,

На Галето и Диди благодарности 🤗

Алекс, Али и Пеперудка благодаря за отзивчивостта и желанието да помогнете с преводите! 🤗

Нося ви едно интересно гифче от сцената със стола 😍

https://twitter.com/Hailz12343/status/1340723807221407748

nrgmama, по повод поста ми в предната тема, който си цитирала, никъде не съм споменала, че усещам драма в темата. Имаше мнения, че сериала отива към драма и на никой не му се гледа драма. И тъй като аз драма не виждам, за да си сверя часовника, попитах къде е драмата. На мен енергията в темата ми харесва и затова съм тук. Като започнат хапливи постове и караници, ще се омета на секундата без дори да забележите.  А и така като гледам, не виждам някой да се притеснява да си сподели мнението, колкото и различно да е то!
За дългия ми трудов стаж във форума, повярвай ми, научила съм се да приемам всякакви мнения!

Ползотворна нова седмица пожелавам на всички!

Моля за извинение, че съм цитирала твоя пост, имайки предвид други постове от вчерашния ден към които адресирах написаното! Сега прочетох внимателно написаното от теб вчера, както и поста ти от последните минути и осъзнах, че цитата ми е некоректен!

Хубава вечер изпълнена с коледно настроение!

# 42
  • Кърджали
Ели, харесах си новото аватарчето, досега няколко пъти тръгва да го сменям, но веднага си връщах старото. Единствено не ми харесва, че заради дрехите, очите му бият по на кафяво, а аз обичам като му зеленеят. Ама това са дребни кусури, почти капризи от моя страна.
Ако нешо не реша че си искам предишният, ще си остана май с този аватар

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 23:37 от Aлекcандрa

# 43
  • In the light side of the Moon!
Меги, стоях и гледах и.. нещо нередно има там. В начина, по който Еда си движи краката, а то било обърнато, няма друг вариант просто 😂😂

Не помня дали го коментирахме, освен че Ханде е 1ва от почти 4млрд. женско население 😂 Ама те са спечелили и за "Най-добра химия" 😏😉😏😉😏

А това го слагам тук, защото обичам математика 😂

Ели, Еда бясна е още по-красива 😂
Ей това ми е любим момент, дори пързалката не ми харесва така, както това:
https://www.instagram.com/p/CJBuEAthkaO/?igshid=zwcfxm5m02dn

готино е станало, нали? Хареса ми, затова реших да го споделя.

забравих да кажа, че всички муцуни на Еда от този епизод чок ми харесаха, много сладка Еда, а Ханде я обожавам с изправена коса!

nrgmama 🤗 няма проблем!

# 44
  • София
Интересът към сериала е огромен (отново!), за 20 часа трейлъра на 24 еп. е има регистрирани 1.8 млн. гледания, а еп. 23 - 1.1 млн. гледания! Чудесно! Flowers Hibiscus

Да им пожелаем все такава гледаемост, стабилни рейтинги около 5 и епизоди до 30 и нагоре! А защо не и втори сезон?! Gift Heart

Nalbantova, написала си по-рано тази вечер "За Мело или новият зет, или форевър алоун 😕"! Аз бих заложила по-скоро на второто! Не мога да си представя мъж, който е подготвян и очаквал да бъде съпруг на Еда да хареса жена като Мело! И като пиша това имам предвид цялостния облик на Мело, която не притежава нито една черта от характера на Еда! Мело е момиче, което така както ни е представено до този момент притежава и демонстрира някои от основните базови емоции като интерес от събитията около Еда и приятелките си, любопитство за личния живот на другите, радост от успехите на приятелките си, страх от това да не бъде изоставена, вина от направените грешки, несподелена любов (като тази с Каан), но тя е много далеч от емоциалната зрялост която ни показват при Еда! Дори се оказа, че не е много верна приятелка, сподели за отношенията си с Каан едва след като Еда разкри "мръсните" номера на последния! На мен поне ми се струва нереалистично мъж, очаквайки да има до себе си жена като Еда изведнъж да се влюби в Мело! По-скоро съм за варианта "форевър алоун"! Sunglasses

P.S. Малко оффтопик:

Скрит текст:
От времето, когато започнах за следя турската кино индустрия и в частност турските романтични сериали съм харесвала страшно много две актриси! Първата ми любов беше към Туба Буюкюстюн, а след години случайно попаднах на сериал с Ханде Ерчел и много я харесах! Винаги съм се опитвала да науча повече за тези, които по една или друга причина много ми харесват - актьори, певци, инструменталисти! След като прочетох наличната в интернет пространството информация за Ханде Ерчел осъзнах, че двете с Туба Буюкюстюн имат една обща характеристика, която веднага се набива на хората склонни към наблюдения и детайли, а това е любовта им към изобразителното изкуство! Радвам се за това, че естествената им красота е оценена по достойнство, заемайки 1-во място за Ханде Ерчел и 29-то място за Туба Буюкюстюн в Списъка на 100-те най-красиви жени в света за 2020 година!

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 23:45 от nrgmama

Общи условия

Активация на акаунт