Намаления – пролет 2021 г.

• 117 079
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
Аз съм доволна от Скечърс, имат магазин в Дъ мол, обаче. Купувала съм си основно модели с мемори пяна стелка, направо не усещаш, че си обут. Точно маратонки не съм носила, но може първо да пробваш да си харесаш модел в сайта на Спорт депо (във физическия магазин в Сердика, обаче, имат много ограничен избор на модели).

# 526
  • СОФИЯ
Хюманик, Сердика център, минус 20% на всичко до 25.04, вкл. намалени, единични чифтове и пр.
Blаck Cat, има попадения и при спортните. На паркинга обаче в 12 ч. днес беше фул. Иначе вътре не се усеща толкова, хора по двойки и пазят дистанция.

# 527
  • София
Аз съм доволна от Скечърс, имат магазин в Дъ мол, обаче. Купувала съм си основно модели с мемори пяна стелка, направо не усещаш, че си обут.
Скетчерс и аз ги харесвам. Купих на сина си за лека атлетика и беше доволен. Имат магазин и в Paradise. Simple Smile

# 528
В Хюманик имат дамски номера и в детския сектор. Заслужава си да се погледне при единичните бройки.
Скечърс са любими за дъщеря ми! Издържат без проблем на активен спорт.
Иначе за маратонки аз лично меря в моловете и поръчвам онлайн. В Шоп сектор като цяло са с добри цени. Там има 5% отстъпка с промо код GIFT5. Другият сайт е Ансуер. Там пък над 100 лв за нов клиент има 25 лева (!) отстъпка.

Допълвам:
В Интерспорт имат от доста време кампания за рециклиране на спортни обувки. Имаше мисля 20% отстъпка при връщане на стар чифт, без значение от марка, откъде са купувани и стойност.

# 529
  • Sofia
Black Cat,купувала съм подобен модел на Nike от collective в Paradise ,само че не бяха високи отпред.Мисля,че бяха към 160-170лв.В момента имат и намаления.
То около collective са и всичките спортни магазини,та най-добре на място да отидеш,според мен.

# 530
Спорт депо предлагат опция да си ги поръчаш онлайн и да ги вземеш от магазина. Наистина последно време не са добре заредени магазините им. Отделно ако се абонираш онлайн дават и ваучер за отстъпка.

# 531

Допълвам:
В Интерспорт имат от доста време кампания за рециклиране на спортни обувки. Имаше мисля 20% отстъпка при връщане на стар чифт, без значение от марка, откъде са купувани и стойност.

На сайта им не намирам нищо. Откъде е тази информация? И само на място в магазините ли важи?

# 532
На място в магазините със сигурност важи. За онлайн - не знам дали го предлагат като опция. Преди затварянето на моловете имаше плакати на витрините на магазина им в Пловдив. Едва ли е приключило като акция.

# 533
  • при моите любими
За Интерспорт  намерих това. Имало е такава кампания за март месец. https://sofiaring.bg/promotion/recycle_and_win_with_intersport/

# 534
Има ли намаления по Стара Загора, заслужава ли си да ходя до МОЛа им?

# 535
Ами не знам срокове, но мъжът ми си взе маратонки оттам ноември с отстъпка. Зимата пак имаха такова намаление, поне в мол Плаза.

# 536
Има ли намаления по Стара Загора, заслужава ли си да ходя до МОЛа им?

И аз се присъединявам със същия въпрос.

# 537
Намаление във Footshop:

Също така във Footshop код krisbeit носи 10% отстъпка, но нямам представа дали може да се ползва на вече намалени стоки или е само за ненамалени.

# 538
В Answear.bg: - 30% на избрани премиум марки за още 5 часа.

# 539
В lc waikiki дали има намаление на детски дрешки?

Общи условия

Активация на акаунт