Намаления – пролет 2021 г.

• 117 242
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
  • Lost in a fairytale ...
Аз направих грешката (според мен) да поръчам комплект бразилиана и корсет от бг сайт с бг производство на бельо. Премерила съм само корсета и се оказа, че изобщо не отговаря на посочените размери, да не говорим, че не ми хареса и как стои. Бразилианата пък вместо поръчаният М размер, се оказа S. Пак казвам, не е пробвана! (което отчитам, че няма как да докажа), говоря по етикет. Обадих се, обясних, че е станала грешка и ми отговориха, че бельо не заменят. Съгласна съм с политиката за долно бельо, но при абсолютно несъответствие на описаните размери и доставената стока, трябва ли да пия една студена вода? Продължих да настоявам и в крайна сметка се съгласиха да ми изпратят по-голям размер, уж отговарящ на размер М. Все още не съм го получила, но се надявам да си удържат на думата. Харесвам нещата, които предлагат, в момента имат намаление на бански костюми и съм харесала 3 чифта, но много се колебая отново да не стане същия фал с размерите.

БГ бельото е с много странни размери, поне според моя опит. Долнищата са умалени с поне 1 размер, а сутиените са уголемени в обиколката. Това лято поръчах 2 еднакви сутиена - черен и екрю. Еми светлия горе/долу става за носене, но черния ми се вдига до врата. Купих си няколко чифта бикини - С и М номер, Еми представете си детски гащички Grinning За протокола нося 36 размер. Явно това е поне Л по БГ. Simple Smile

# 211
  • Mediterraneo
Много сайтове, и то неслучайни( за ФБ странички пък не говоря, там нямам работа) не приемат долно бельо за връщане. Сутиени да, бикини и боксери- не. В Лидл също, въпреки либералната им политика за връщане( в българския Лидл мисля, че няма проблем), дори бански не можем да връщаме там. Ако пазарувам бельо онлайн, стриктно чета условията за връщане и ако не предлагат, не купувам, лесно е. Не обичам да се занимавам с разправии по доставки и връщания, та така си спестявам нерви. Сайтове и магазини бол.

# 212
  • Lost in a fairytale ...
Ами реално е съвсем нормално да не се връщат - в крайна сметка знае ли се кой как ги пробва. Бански знам, че няма проблем, ако хигиената лепка е на място, но бикините нямат такава. Честно казано и за мен като клиент е по-добре тази политика. Ако знам, че всеки може да пробва долни гащи "на голо" и да ги връща после и аз да ги взимам ... Ми няма да купувам от този магазин. Simple Smile

# 213
Аз не знам кой мери гащи на голо. Това е супер нехигиенично имайки предвид, че всяка дреха, която купя се изпира преди първо обличане, пък какво остана за бельо. Аз дори в магазина долнища на бански ги пробвам върху панталона /добре че ходя с такива, които са еластични и по крака, та нямам проблем/. Е, разбира се хората сме различни...

# 214
  • Beyond the stars
Според мен при очевидна грешка от страна на продавача, като в описания случай, не би трябвало да има значение, че става въпрос за бельо. След като е изпратен тотално грешен размер/цвят/артикул би следвало грешката да бъде коригирана от страна на продавача без значение вида на стоката.

# 215
Подарен.
Мацки, подарявам код за 10% от Sport Depot ,който няма да ползвам важи и за намалени стоки. До утре е валиден.

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 12:54 от Precious_5

# 216
  • София
При покупка на долно бельо от Oysho, винаги предупреждават, че връщане и смяна е невъзможно. За сутиентие не е проблем.

# 217
  • София
Не бих искала да пиша кой е сайта за бельото, за да не им правя лоша реклама. Обади ми се куриер днес, но не бях вкъщи, в понеделник ще получа по-голям размер от комплекта. Избягвам да купувам онлайн бельо, но в това време не ми се ходи по магазини - хем е студено, хем не ми се бута по магазини в пандемията. Но май няма да повторя тази грешка. Споделям мнението, че българското бельо е умалено в сравнение с други марки като Етам например, от които пазарувам често.

# 218
  • Бургас
В Лидл също, въпреки либералната им политика за връщане( в българския Лидл мисля, че няма проблем), дори бански не можем да връщаме там.

В Лидъл може да се върне бельо ако не е разопаковано. Бикините ги продават защипани по няколко бройки и реално няма как да се пробват ако не се разопаковат.

# 219
  • Mediterraneo
Аз затова в скоби съм сложила за бг Лидл. Ето, вчера поръчвах от официалния сайт на Томи Хилфигер, и там не се връща бельо. Нещо напълно нормално за мен и предпочитам да е така. Банските са друго заради лепенките.

# 220
Не, че нещо, но темата е Намаления, не връщане на гащи в магазина.

# 221
  • София
След като утре отварят Моловете дали можем да се надяваме на някакви намаления? ☺️

# 222
След като утре отварят Моловете дали можем да се надяваме на някакви намаления? ☺

Да, в Сердика пише, че ще има намаления, но не пише в кои магазини.

# 223
  • Пловдив
Все още ли в София отварят в 11 часа. Много ме изненадаха през лятото. След това не съм ходила, то и предвид обстоятелствата, няма и как да отида. Grinning

# 224
  • София
Четох някъде, че масово ще разчитат на намаления, за да привлекат клиенти и да избият част от загубите за двата месеца затваряне. По новините на бтв дадоха и интервю със собственик на спортен магазин, който каза, че ще имат до -70%. Надявам се и аз на намаление, поне на зимна колекция.

Общи условия

Активация на акаунт