На пазар във Варна - тема 61

• 42 180
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Тая баба жива ли е още... Бях чувала за нея преди бая години.

# 361
Момичета, има ли някаква таксиметрова компания, която да прави курсове до летището в Констанца на фиксирани цени?

# 362
  • Варна
Адвокат, Радослав Данков, съди само застрахователи, банки, Енерго про, Вик, банки, мобилни оператори. Не взима пари за консултация.Няколко дела ми е спечелил и после си взимам, адвокатския  хонорар от тези, които е осъдил. За котлен камък, само Полирапид. Банята ми е червена и като я мина с него, веднъж в седмицата, никога нямам капки. Мия също огледалото, душ панел и вратите на мивката. За мивката и клекалото Доместос и едни таблетки от Лидъл против варовик за тоалетна, които пускам когато се сетя.

# 363
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Момичета, има ли някаква таксиметрова компания, която да прави курсове до летището в Констанца на фиксирани цени?
Един познат във Фейса гледам, че споделя постове на превоз до Румъния. Ако искаш пиши на лично да ти пратя снимка, да питаш.

# 364
Тая баба жива ли е още... Бях чувала за нея преди бая години.
Е, жената беше около 60 годишна  преди няколко години ходихме, защо да не е жива?

# 365
  • Варна
Искам да си сложа термометър на балкона, най-обикновен, не дигитален. Къде да потърся?

# 366
  • Варна
Нашата абитуриентка иска костюм с панталон. Къде да търсим такива?
На гащеризон ако се съгласи -  гледах в "My wedding"", елгантен беше, черен.

# 367
Мои познати ползваха от и до летището в Букурещ транспортна фирма за трансфери. Ще попитам за координати.

# 368
Най-много съм доволна от турския препарат за котлен камък, всичко маха. До сега не съм имала случай нещо да не ми почисти. Ползвам го от три години. Агресивен е, бързо трябва да се отмива, но ми върши перфектна работа. Има го по турските борсички. Този е
Скрит текст:
А освен котлен камък фаянса става ли да се почиства. Имам проблем с белите си фуги в банята и тоалетната. Всичко на пазара съм пробвала, нищо не става.

# 369
  • Варна
Става за фуги, но си го разреждам във флаконче 1:1 (препарат - вода) и пръскам, разтърквам с четка и отмивам почти веднага. Всичко пада. Просто е много силен и за някои места го ползвам разреден, за душа и батериите също.

# 370
За колан гащите да кажа че имат и медицински ефект в нбачалото  , поне така ми казаха в началото, поприбират и пречат ефекти и изсипване, докато не се поприбере корема и възстанови мускулатурата. Може да се купят и в магазините в двора на окръжна. Но там бяха скъпи , по 20-тина лева бройка.

# 371
Един познат във Фейса гледам, че споделя постове на превоз до Румъния. Ако искаш пиши на лично да ти пратя снимка, да питаш.
Да, благодаря. Принципно предпочитам да е фирма, която съвсем регламентирано извършва такива трансфери.

Искам да си сложа термометър на балкона, най-обикновен, не дигитален. Къде да потърся?
Много аптеки предлагат обикновени термометри за стайна и външна температура.

# 372
  • Варна
Магазините за домашни потреби, Практикер, Бриколаж.

# 373

Аз нямам опит, но позната е доволна от адв. Милен Ралчев във връзка с дело след ПТП (той има брат също адвокат Александър Ралчев).
[/quote]

Благодаря, чувала съм за фамилията им. Мислех, обаче, че той специализира в наказателни дела, при по-тежки случаи и заплетени казуси. Но вероятно ще проверя.

# 374
  • Варна
Откъде мога да си купя прясно мляко, което да подквасвам. Питам за физически магазин, а не за хора, които продават на улицата в бутилки. Ако е и в периметъра Чаталджа, Червения, Общината, Катедралата, би било супер. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт