На пазар във Варна - тема 61

• 39 652
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Турските на ТаТ също са много хубави,накар,че рядко вземам ,повече консумираме домашно приготвени Simple Smile

# 511
Къде мога да проверя за курс по анг език. Трябва ми за голям човек. По възможност в малки групи да е и с възможност за онлайн ако се затвори пак заради Ковида. Местата където ме устройват са - Левски, Цветния, района на РЗИ, Лятно кино Тракия, центъра като цяло.

# 512
Моят син ходи в bell education, в центъра е малко след Алба. Сега е онлайн. Преди имаха и курсове за възрастни, защото съм питала за познати.

# 513
Реа, не знам какво ниво ти трябва и с каква цел, но ппц питай с каква система от учебници работят и прецени сама дали този учебник ще ти е от полза.
Скрит текст:
Индивидуалните уроци са по-добър избор, ако имаш конкретна цел (напр терминология в конкретна област)
Също ако човек е мотивиран сам, има една програма за комп Rosetta Stone (известна е по цял свят) за учене на всякакви езици, като идеята е че гледаш картинки и видеа и чуваш и виждаш как се произнася/пише без изобщо да се използва майчиния език. Има я из торентите безплатно.

# 514
  • Варна
От къде купувате капсули за Долче густо различни от кафе? Търся горещ шоколад, мляко с какао, чай.

# 515
Има тема, питай там. Аз имам машина, но правим само кафе. В сайта им на 100% има.

# 516
  • Варна
От къде купувате капсули за Долче густо различни от кафе? Търся горещ шоколад, мляко с какао, чай.
Най-голямо разнообразие на капсули май в Кауфланд.Иначе и ние само кафе пием.

# 517
  • Варна
Идеално си е така, само тези автомивки за какво наслагаха? Поредната безумица. На онзи цигански катун не му беше там мястото.
Да редактирам поста си- всичко си е на мястото( виенско колело, въртящата топка и т.н), за съжаление, просто не работи. Като се затопли, пак ще пуснат цирка.

# 518
Някой да е виждал тигана за палачинки от Лидъл някъде наличен? Ще съм благодарна, ако някой го притежава и изкаже мнение, да не се окаже накрая, че не си заслужава обикалянето...Благодаря предварително.
Скрит текст:

# 519
  • Lost in a fairytale ...
Някой да е виждал тигана за палачинки от Лидъл някъде наличен? Ще съм благодарна, ако някой го притежава и изкаже мнение, да не се окаже накрая, че не си заслужава обикалянето...Благодаря предварително.
Скрит текст:

В Кауфланд ще има Тефлон другата седмица за 15 лева.

# 520
Благодаря много, добре звучи офертата, влизам да им надникна брошурата:)

# 521
Откъде мога да намеря топли завивки? Имаме една от метро, която е много мека и топла дори с чаршафи, но ми се иска още една. Всеки дърпа към него си Хаха 😂

# 522
В Юск има, даже януари бяха на промоция, доста видове са, нашите шумолят и много топлят. Не я изтърпявам, защото стаите се отопляват и нямам нужда  от толкова топлеща завивка. Като за Скандивания са.
2 за по 60 лв.едната - цена  на промоция.

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 07:54 от *Камея

# 523
  • through the wormhole
Здравейте, някой знае ли дали има физически магазини за консумативи (ножове, решетки) за ръчни месомелачки във Варна?

# 524
  • Варна
Благодаря за отзивите за детски УНГ. Отидохме при Щерева в Сити клиник (мерси, Осем Simple Smile ). Доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт