На пазар във Варна - тема 61

• 39 689
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Хай, Щерева е и в Сити клиник. Вероятно следобед е там . https://www.acibademcityclinic.bg/bg/varna/doctors/d-r-nataliq-shtereva

# 496
  • Deutschland/HE
Спийд, тя е малка, но такова дразнене на гърлото може да дойде от щитовидната жлеза. Ако УНГ не види проблем, може и това да проверите, но не знам детски ендокринолог.

# 497
И аз мисля, че е добре да ви види и ендокринолог. Наскоро търсих за себе си специалисти и няколко пъти ми попаднаха споменати с добро Йотова в Терапията и Цанева в Окръжна, проверете ги.

# 498
Въпроса ми не е за пазаруване, но ако някой може да ми препоръча добър учител или курс за CorelDraw във Варна , ще съм много благодарна Simple Smile

# 499
  • Варна
Да сте мяркали вчера или днес гофретника на Лидъл в някой от магазините им? Май вече не може да се проверява по телефона за наличности.
Редактирам се, намерихме на Владислав.

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 12:46 от tina_vn

# 500
Хайче, Папуров по мои наблюдения е чудесен специалист УНГ. Оправи ми дългогодишен проблем, за който Димитров от Курортна беше стигнал чак до физиотерапия, след изпълнение 3 неуспешни рецепти. Много съм доволна. Лекува с елементарни средства, не гледа да те надруса с хиляда лекарства. В Ян Палах център му е кабинета. Пращала съм там и познати с малко детенце. И те останаха доволни.

# 501
Да знаете някоя фирма да облепя с фолио? Трябва ми за една врата.

# 502
  • Варна
За детски УНГ съм доволна от д-р Войчева.

# 503
За УНГ горещо препоръчвам доц.Илиев-преглежда в Терапия.

# 504
  • ВАРНА
някой ходил ли е скоро във ФКЦ на театър - дали се отоплява? Работи ли гардеробиерна, чудя се какво да облека ( вечният женски проблем Smile ) ?

# 505
  • Варна
Че то има ли мероприятия?

# 506
  • ВАРНА
Че то има ли мероприятия?

Да, театрите са разрешени

# 507
  • Варна
Последният път като ходихме беше отоплено, но на мен постоянно ми духа отнякъде в този хамбар и все гледам да съм по-загърната....

# 508
Къде да намеря читави кисели краставички? Бяхте дали преди време някаква страничка с домашни неща?

# 509
В Берьозка последния път купих кисели краставички и бяха мн вкуси.

Общи условия

Активация на акаунт