На пазар във Варна - тема 61

• 39 693
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
Ми съоръженията - виенското колело - блъскащите колички ги пуснаха средата на май и си работиха нон стоп и лятото и октомври декември...не знайно защо сега не работят.  Отделно и покрай затворените заведения от два месеца  - на морска гара е паднала ядрена бомба.

За сметка на това строят цяла редица нови заведения, вече по страната на Хепи. Кипи труд. Явно щом има търсене ще има и предлагане.

Пред магазина на морска гара имаше опашка в събота към 14:00. И то свериозна опашка едно 20-тина души. Явно ги пускат на порции. Минавахме от там на разходка.

Отговарям за магазна-да, срещу сп Севастопол е. Не знам, заради спецификата на дамските обувки(широки, тесни, нали си избираме различи модели,) дали стават. Но синът ми  слага стелките на различни маратонки и обувки, стават за всички затворени.И първия път доста го въртяха на машината, докато уцелят.
За ортопед-специално да кажа, че беше детски ортопед. Името не помня, но имам листа у дома, довечера ще пиша, сега съм на работа.
Той моичкия е дете нищо че е 183. Преди седмица направи 14.

# 481
За ортопеда - доц. д-р Мартин Бърнев. Лични впечатления нямам, мъжът ми води детето и за друг ортопедичен проблем, много сме доволни. Някъде, в Младост, в някоя от клиниките беше.

# 482
За ортопеда - доц. д-р Мартин Бърнев. Лични впечатления нямам, мъжът ми води детето и за друг ортопедичен проблем, много сме доволни. Някъде, в Младост, в някоя от клиниките беше.

Потъърсих в нета. Излиза ми че прием само в ситиклиник на брегалница.
Дали имате спомен поне къде районирано. То в младост е възможно само на три места - санита, марешки и дом младост.

# 483
  • Варна
Потвърждавам - д-р Бърнев приема в Ситиклиник. Наскоро ходихме с детето, все още е там.

# 484
Препоръчаха ми това бельо
https://avangardshop.bg/

# 485
  • Deutschland/HE
Отлични впечатления от д-р Бърнев, в Сити клиник преглежда и в Ортопедичната болница във Виница.

П.С. Постави диагноза на дъщеря ми по една рентгенова снимка, която тук в Германия казаха, че не отговаря на стандартите за качество и ни накараха да правим ЯМР, където поставиха друга диагноза и след операцията се потвърди диагнозата на д-р Бърнев. Хирургът беше възмутен и щеше да си говори с лабораторията правила ЯМР. Не направихме при него операцията, за да не провалим лятната ваканция на детето.

# 486
Потвърждавам, че е Ситиклиник. Объркала съм се, че е Младост. По всички прегледи ходя аз, но на този отиде мъжът ми с детето.
Имаше сериозен проблем с костите покрай растежа, даде много добри и щадящи лекарства

# 487
Аз съм ходила на диагностика на стъпала и на Ген. Колев, и на Севастопол. Стелки все още нямам от нито един магазин. На Ген. Колев марката е Foot Balance, а на Севастопол - Aetrex. Първите са двойно по-скъпи от вторите, но според отзиви би трябвало да издържат 8-12 мес , а вторите 6-9. Foot Balance стелките са готови стелки, които в магазина биват нагрети докато стъпваш по различни начини, като по този начин стават индивидуални. Ако има голяма разлика в двете стъпала, мисля че използват различни заготовки. При Aetrex просто купуваш най-подходящия чифт, който да пасне и на двете стъпала. Foot Balance стелки и диагностика се предлагат и в мед. център Нова. Има още едно място, където предлагат индивидуални стелки - PlantA срещу ХЕИ. Стелките там са на Ортотех ЕООД. Аз още се чудя от къде да си взема...

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 22:27 от schrew

# 488
  • Варна
Детски УНГ да ми препоръчате. Няма значение по каса или не. Без Щерева и Чамурлийски.

# 489
  • Варна
Д-р Боянка Карабашева от ДКЦ Чайка. Миналата година малката дъщеря беше направила доста упорита инфекция, която тя излекува и не се отказа да преглежда детето, въпреки, че беше почнала карантината.

# 490
Единственото което ме спира в момента да направя стелки на синковеца е че расте като гъба. Миналата година септември беше 41 крак, тази година септември 43, в момента 44. Те докато му правят стрелките и вече няма да му стават. Предполагам още малко, някъде до 46 и вече ще се кротнат краката му.

Спиидче ако не е неудобно сподели защо отхвърляш Щерева. Тя си има специфика в поведението и отношението към пациенти, но по принцип е добър диагностик и не залита много по АБ. От Чамурлийски при когото сме водили детето ми е останало доброто впечатление от едни капки, които се изготвят в аптеките в съседство, тип не лекарствени. Моят син е прекарал синузит и това му е слабото място. Та тези капки в съчетание с нагревки с домашна кварцова лампа са го спасявали колко години подред от сериозно възпаление.

# 491
  • Варна
Щерева работи само до обяд, а дъщерята е първа смяна на училище. Иначе бих я завела, харесвам я. А нямам време да чакам до другата седмица да минат втора смяна децата, трябва тия дни да я заведа. Капките на Чамурлийски и ние сме ги ползвали, наистина са много ефикасни, но сега приблемът не е точно за него. Няма кашлица и хрема хлапето, никакви оплаквания освен дразнене в гърлото. И това е от три месеца насам. Изпи два антибиотика. Гърления секрет е чист, кръв и урина в норма. Не е болка, а точно дискомфорт. Не се усеща как като прави нещо се опитва да си прочисти гърлото, несъзнателно. Чай с мед, боклучки за смучене, какво ли не давах. Искам да я види УНГ и ако трябва, ще ходим на снимка.

# 492
  • Варна
Доктор Димитров в Курортна препоръчвам аз. Приема по ЗК и без направление, има график и се записват часове. Не сме ходили повече от година и не знам точните дати и часове.

# 493

Благодаря за споделеното. Аз питах да си сверя часовника.
Като те изчетох понеже имам опит с разни унг проблеми замисляли сте се че може да е алергия.

# 494
  • Варна
Мхм. Вероятно е така. И дотам ще стигнем сигурно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт