Доколко се променя един мъж след секса?

• 44 882
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 330
За всеки влак си има пътници. Не ги мислете шансовете на другите. Тва са някакви смешни самоуспокоения.

# 331
  • София
Защото обичайно доминират мъжете. Такава ни е културата, а и жените са по-уязвими - физически са по-слаби, винаги има възможност да забременеят, а това вече е проблем.

Оптимизъм викаш? За мен оптимистичното е всеки да намери това, което иска - който иска да е в двойка - да си намери подходящ партньор, а който иска да е сам - да го оставят на спокойствие да живее сам, вместо да му обясняват как трябва да е с мъж.

# 332
  • Пловдив
Ами например майка ми си е на самоиздръжка, не се нуждае от парньор от финансова гледна точка. Но иска да живее с някой, да има с кой да си каже 5 приказки, с кой да се скара. Ние живеем на 150 км, брат ми на 220 км.

# 333
  • София
Различна е мотивацията. Ако има нужда да си казва пет приказки точно с мъж вкъщи, то значи всичко е наред. Материалното няма значение. Но ако няма никаква потребност от мъж в къщата, то значи няма смисъл да се набутва. Финансовите неща и такива като кой да има да забие един пирон са съвсем друг въпрос.

# 334
Анди, на тия години мислим да не забременяваме , просто нема нужда...

# 335
  • Пловдив
Майка ми конкретно има собствен апартамент, собствена кола и доходи над средното за страната. Ако някой и трябва за пирони си има майстори за всичко, или вика моя мъж за нещата, за които не може пред чужди хора - да и инсталира и подкара онлайн банкирането например. Обяснявам го това, защото нейната мотивация е точно за компания, приятно прекарване и да не е сама.

За деца - предполагам всички са наясно, че са изключени от сметката. Всеки от двамата има по две деца. Благодарение на мен майка ми има повечко внуци, аз отвявам конкуренцията.

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 16:02 от Янтра

# 336
А? Майка ми остана вдовица преди 8 години. Имаше няколко предложения след това (аз знам за 2-3, но мисля, че са били повече). Сега живее с приятеля си. Към момента е на 63 г. Той е по-голям от нея с 4 години.

Или да му викам партньор е по-правилно?
Мъжете към 60 и повече годишни вече започват да се плашат от старостта, особено ако се очертава да е самотна, и са свикнали да са в двойка. Но дотогава се имат за безсмъртни. Мъж ерген над 40 год. например няма да се оглежда за връстнички, а за по- млади фертилни жени за създаване на семейство.

# 337
  • Пловдив
А? Майка ми остана вдовица преди 8 години. Имаше няколко предложения след това (аз знам за 2-3, но мисля, че са били повече). Сега живее с приятеля си. Към момента е на 63 г. Той е по-голям от нея с 4 години.

Или да му викам партньор е по-правилно?
Мъжете към 60 и повече годишни вече започват да се плашат от старостта, особено ако се очертава да е самотна, и са свикнали да са в двойка. Но дотогава се имат за безсмъртни. Мъж ерген над 40 год. например няма да се оглежда за връстнички, а за по- млади фертилни жени за създаване на семейство.
Ако е ерген е вероятна твоята версия. Но ако не е ерген, ами разведен? Ако един мъж на 40, примерно има дете на около 10, защо му е да си създава разправии с ново бебе?

Ако ей сега например с моя мъж се разделим/аз умра - той  е точно на 40, има три деца, след някое време просто няма да иска да е сам, особено като децата стават все по-самостоятелни, обаче много се съмнявам да тръгне да прави още деца на 45 примерно като си има свои, след като е съвсем наясно какво главоболие е едно бебе.

# 338
  • София
Повечето мъже на 50+, ако не им е дошло на ума да се наживеят, в повечето случаи търсят кой да им мери кръвното и да им прави живота лесен. Накратко, търсят си обслужващ персонал за старини. Само че не са познали. За да заслужат тази привилегия трябва първо да са изкарали поне двайсет години с тази, същата жена. Иначе са хитри, де, макар и доста тъпи, щом смятат, че някоя жена с акъла си ще хукне да им се врича в потенциална болногледачка и да им носи чехлите, да им пере и да им готви.

# 339
Янтра, разведен мъж до към 45 годишен с едно дете може и да иска още едно, но с три едва ли. Зависи с каква жена ще се съберат, обикновено става според нейните желания. Но за сама жена между 40 и 60 е най- трудно да си намери мъж. После евентуално може да й излезе късметът, ако я вземат, както пише Андариел, за болногледачка.

# 340
Анди, викаш мъжете над 50 търсят безплатна болногледачка 😃? Не се бях замисляла ...

# 341
Повечето мъже на 50+, ако не им е дошло на ума да се наживеят, в повечето случаи търсят кой да им мери кръвното и да им прави живота лесен. Накратко, търсят си обслужващ персонал за старини. Само че не са познали. За да заслужат тази привилегия трябва първо да са изкарали поне двайсет години с тази, същата жена. Иначе са хитри, де, макар и доста тъпи, щом смятат, че някоя жена с акъла си ще хукне да им се врича в потенциална болногледачка и да им носи чехлите, да им пере и да им готви.
Има варианти и мъжът да не е изкарал 20-на години с една жена, но тя да е съгласна да сподели старините му, превръщайки се в потенциална болногледачка, плюс грижите за домакинството. Примерно, ако жената също се страхува от самотата на стари години и също би желала да има кой да ѝ помага в нужда. Да, статистически жените живеят по-дълго от мъжете, но това не означава и в цветущо здраве до края на дните си. Майка ми бе с Паркинсон след 55-та си година и се наложи баща ми да е в ролята на болногледач. Но той почина 1,5 г. преди нея от силикоза (спомен от  годините в мината). Друг вариант е жената все още да не е успяла да си намери мечтания принц, а да е минала Христовата възраст и на прага да чукат 40-те. В този случай, ако има силно желание за дете, със сигурност сваля бариерата от изисквания и е готова да се врече на мъж над 50,  който също си няма, но мечтае за потомство. При последния вариант е възможно дори мъжът да си има собствени деца от предишен брак, но да няма нищо против да отгледа още едно.
Та не знам при тези варианти кой е хитър и тъп и кой умен, или всички са под един знаменател, но ги има в живота. Това го знам със сигурност, защото съм го видял с очите си.

# 342
Около мен пълно с 40+ годишни търсещи мъж, ами...няма мъже ,само ненормалници,за единия секс.
Майка ми на 52 години остана вдовица, също мъж не е видяла оттогава. Това, за съжаление е реалността.

А хем тъжно, хем парадоксално е, че в същото време свестни мъже не могат да си намерят свестни жени. Все на някакви боклуци попадат. И това не е валидно само за 40+ годишните, даже и на 14 не е лесно да си намериш половинката. Кой знае, май трябва да се направи някакъв AI, който да събира свестните хора. Ама да е със строг подбор и гаранция.

# 343
  • Пловдив
Около мен пълно с 40+ годишни търсещи мъж, ами...няма мъже ,само ненормалници,за единия секс.
Майка ми на 52 години остана вдовица, също мъж не е видяла оттогава. Това, за съжаление е реалността.

А хем тъжно, хем парадоксално е, че в същото време свестни мъже не могат да си намерят свестни жени. Все на някакви боклуци попадат. И това не е валидно само за 40+ годишните, даже и на 14 не е лесно да си намериш половинката. Кой знае, май трябва да се направи някакъв AI, който да събира свестните хора. Ама да е със строг подбор и гаранция.
Не става така. Един мъж може да е подходящ за дадена жена и да си живеят супер, а за друга да е крайно неподходящ.

# 344
Ами нали затова казах да е сложен AI, а не просто дъска с обяви. Да им направи профил и да им намери точния пасващ човек.

Общи условия

Активация на акаунт