Доколко се променя един мъж след секса?

• 44 782
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте,

Излизах с едно момче, след 3 седмици ме запозна със своите приятели. Те не ме харесаха. После се скарахме за нещо глупаво и той каза, че прекратяваме връзка.

Аз му писах и той се държеше студено, призна, че се е виждал с друга жена.

След 2 седмици се обади, че е прекратил взаимотношения с нея. Иска да се виждаме само за секс. Не бил готов да предприеме крачката с връзка.

Аз искам връзка и мисля, че ако се съглася само на секс, ще страдам. Какво мислите

# 526
FBID1440662339  Риторичен въпрос,ако искаш да си подлога,давай!
Прекъсвай контакт,НИКОГА няма да си приоритет номер едно за него,ще те търси единствено когато му потрябваш,като го отсвири някоя тоест.

# 527
  • По света и у нас
Не е твоят човек, вижда че го харесваш и иска да те използва. Няма смисъл да започваш тази драма.

# 528
Защо изобщо се чудиш? Унизително предложение, не разбирам за какво би го приела.

# 529
Прати го по дяволите и го блокирай да няма възможност да ти звъни като се напие.
Кажи му преди да го блокираш, че ако е само за секс, имаш по-вървежни кандидати от него, които предпочиташ за такава връзка. По-млади, по-красиви, по-надарени и с по-хубави тела и той не се класира. Пожелай му късмет и да си намери някоя балама в по-долна лига, която да му е на нивото.

# 530
Това е то. Ако мъж получи предложение само за секс от жена, нито ще се чуди, нито ще пита непознати чичаци.
Ще вика "Ура" и ще хвърля шапка.
А жената - като почнат пък едни съмнения, едни консултации, все едно ще го наема да ѝ работи този човек на официален договор и не е сигурна в квалификацията му. Wink

# 531
Джеймс, звучи добре, автентично и мъжко, но наистина ли мъж винаги би приел всяка покана за секс? Независимо от обстоятелствата?
Нещо се съмнявам... Знам за примери на обратното, и не говорим за случаи на тежка импотентност.

# 532
***предложение само за секс
А жената - като почнат пък едни съмнения, едни консултации, все едно ще го наема да ѝ работи този човек на официален договор и не е сигурна в квалификацията му. Wink
Абе той ако беше доказано квалифициран, тя нямаше да се чуди.

# 533
Най-вероятно, като обикновен човек, той е средностатистически квалифициран, а тя търси някой с две магистратури и едната продължена към докторантура.
Това романтичните филми и книги съсипаха живота на сумати жени.

Джеймс, звучи добре, автентично и мъжко, но наистина ли мъж винаги би приел всяка покана за секс? Независимо от обстоятелствата?
Нещо се съмнявам... Знам за примери на обратното, и не говорим за случаи на тежка импотентност.

Подразбирам, че водим разумна дискусия и коментарите са премерени, така че крайностите, както и употреба на думички като "всяка", "всичко", винаги", "никога" и подобни - не е препоръчителна.
Разбира се, че винаги  Wink ще има изключения. Тях ли ще обсъждаме?

# 534
Именно, де. Той изявява претенции за изключително тесен специалист. А такъв ли е?

# 535
Оппа, Джеймс призна, че и мъжете не откликват на всяка покана за секс.
FBID, на теб пък за какво ли би ти било да откликваш на човек, който даже не те харесва и не го крие.

# 536
FBID, "Благодаря, но Не, Благодаря!" е отговорът на неговото предложение, за който се чудиш.

# 537
FBID, какво се чудиш изобщо? Не се ли чувстваш използвана и неоценена при такова предложение и при така, стеклите се обстоятелства между вас?

Естествено, че и мъжете имат предпочитания и избор с коя да спят. Не всички са псета.

# 538
  • По света и у нас
Абе ако има докторантура по тантра секс - ще получи покана за интервю. 😏 Само да не излезе, че на теория в много ерудиран а на практика … гола вода.

# 539
Аз за първи път в живота си реших да опитам т.н "връзка само като секс приятелчета". На 31г. и към момента така се е стекъл живота ми, че нямам сериозен приятел. Запознах се с един младеж (той е на 24), излизахме на няколко срещи, разходки и тн.. и мислех, че може евентуално да има някакво развитие..и хоп (традиционното) каза ми ,че искал по скоро нещо небрежно.. Приех да опитам ,въпреки че съм доста влюбчив човек и както казах досега не съм имала такъв тип отношения, виждахме се няколко месеца, той после поспря да пише, изчезна.. после пак се появи с обяснението, че "опитал връзка затова така изчезнал, но досега не бил имал сериозна и не искал все още.." . Та аз пък си казах, ами и аз не те искам за друго, не виждам да може да предложи сериозни отношения момчето, все пак 7г. разлика не са малко, и си казах, че засега това ме устройва. Виждаме се на седмицата веднъж, два пъти, или на 2, приятно ми е с него, след секса не е отношение тип "*** и бягам", а напротив, говорим си след това доста време, гледаме филм ,тв и тн.. т.е не бих казала, че се чувствам използвана както някои го възприемат,напротив секса ни е страхотен, имаме огромна химия. (Винаги той ми пише, пита кога пак ще се видим и тн.). Аз нямам мн опит в това отношение, може би и това го има, но има тръпка и силна химия (за феновете на зодии ,аз съм лъв, а той овен) . Знам ,че може би от една страна това е загуба на време на този етап, но от друга смятам, че ако нещо те прави щастлив не е загуба на такова. Та въпроса е да не се "увлека" и ако в някакъв момент усетя някакво привързване да се оттегля. Засега не се чувствам така, а напротив, сякаш този тип емоции ми носят мн разтоварване от стреса, емоции и тн, които досега не съм пробвала. Та докъдето се стигне. Simple Smile Не си правя илюзии и планове за сватба, за първи път го карам "по лежерно" . А дали ще има промяна от негова стана, може би няма да стане, но към момента аз не се и надявам на това. Може би ние жените сме по-склонни на пристрастяване след секса ,може пък и за някои мъже да важи, не зная.

Общи условия

Активация на акаунт