Номинация за най-абсурдна реплика, свързана с кърменето и захранването на бебето - 21

• 44 310
  • 765
  •   2
Отговори
# 90
  • София
Хайде пак баба ми. Откак разбра, че още кърмя малката, й е трън и не я свърта. Тия дни се крещя по телефона "Ти, ще провалиш детето, защото те мързи да станеш да му дадеш вода го кърмиш още, ще увредиш детето!" И още доста. Пита после кога ще ходим на село. И да се обаждам по-често. Аха. Не знам вие как се забавлявате, аз съм непукист по природа, но на роднини много се връзвам и пушек ми излиза през ушите.

# 91
Ейй голям мързел таЗ svee бе 😂😂😂.
Вика от мързел кърмиш значи.
На тебе сигурно не ти е смешно , но аз много се смях на поста ти.

# 92
Така както баба ми ме ядосва, ттрудно може друт Joy
Жива и здрава да е, в други времена е гледала деца. По тази причина не разбира и защо не давам захар.

# 93
Аз на реплики ще увредиш/разболееш хич не съм непукист. Много грозно и обидно е за мене. Съжалявам, че си го чула от близък човек.

# 94
Аз си мисля, че като излезе следващата "нова мода" в грижите за децата сигурно и на нас ще ни се смеят с това n-месечно/-годишно кърмене и ние ще сме старите с неправилните методи Simple Smile

# 95
Затова е важно като одъртеем да не даваме акъл Joy Joy

# 96
Научните изследвания не са моди. Нито пък кърменето на поискване е ново, а метод на хранене при всички бозайници, продължил през цялата ни еволюционна история. Тъй, че няма такава опасност.

# 97
Педиатърката  : Ще направиш пюре от картофи с малко захар и масло на върха на ножа.
Обясних, че не мисля да давам захар поне до 2 години. А масло вчера научих, че се дава към 8-9 месец, не че съм се забързала де..

# 98
Припомни за нашата педиатърка. Детето беше на 3 м, кърмено и не се изхождаше по няколко дни. Казвам й аз какво е положението. Нейният отговор беше:" ооо, взимаш един картоф, сваряваш го слагаш малко захар, малко масло и бучка сирене, ама обезсолено. Детето не ака защото е гладно, а е голям вече(3м) трябва да яде".
Бях потресена.

# 99
И тоя запичащ картоф така ще го прокара 3 месечното 🤣😂🤣

# 100
Нищо не разбираме ние. Имаше тук една дама във форума дето си стягаше гърдите, за да й спре кърмата и захранваше рано, на 6м се хвалеше как детето яде кебапчета и шкембе чорба с люто Flushed

# 101
  • Несебър
Дааа бееее, това направо ми е трудно да повярвам... 😄

# 102
Стягането е много масово, уви.

Шкембенце, а 😁

# 103
Научните изследвания не са моди. Нито пък кърменето на поискване е ново, а метод на хранене при всички бозайници, продължил през цялата ни еволюционна история. Тъй, че няма такава опасност.
Има доста научни изследвания и публикации в обратната посока - вредите от дългото кърмене. Не се знае кое научно мнение ще вземе превес, та може да се окажем в позицията на непросветени и заблудени Simple Smile

# 104
Дай да ги видим тия научни изследвания, следя всичко,което излиза като научни източници. Няма подобно нещо.

Общи условия

Активация на акаунт