Фраксипарин, клексан, аспирин протект - тема № 18

• 57 205
  • 788
  •   1
Отговори
# 465
  • до най-прекрасния мъж
Ще пиша и тук - в сайта на Министерството на здравеопазването има публикувани списъци с всички аптеки в страната, в които се поддържат количества НМХ. Има адреси и телефони, позвънете най-добре, за да не се лутате. Ако някой е купил сега, не е гаранция, че ще има, когато отидете на място.

# 466
Момичета, влизам само да Ви уведомя, че във връзка с мое запитване към Министерство на здравеопазването относно изчерпването на Фраксипарин от 0.4 по аптечните вериги, днес са ми отговорили, че временно са били преустановени продажбите по производствени причини и от 03.08. се очаква да бъдат възобновени.

# 467
Здравейте, в няколко аптеки вече ми казват, че няма аспирин протект, бил изтеглен от мрежата и щяло да има септември. И при вас ли е така? С какво мога да го заменя?

# 468
ацетизан или акард .гледаш Мг или взимаш по 2 ако не достигат

# 469
Здравейте, в няколко аптеки вече ми казват, че няма аспирин протект, бил изтеглен от мрежата и щяло да има септември. И при вас ли е така? С какво мога да го заменя?
Ето тук има. Ако сте  от София може да отидете на място, иначе правят и доставка Simple Smile
https://www.vira.bg/%D0%B0%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%80%D0%B8%D0%BD-% … 5-40-%D0%B1%D1%80

# 470
Така е, майка ми работи в аптека и от склада ги бяха предупредили още преди няколко седмици. Но в по-големите аптеки може да имат наличен от предишни доставки.

# 471
  • до най-прекрасния мъж
Има български - Ацезал протект или нещо подобно. ММ такъв ми донесе, нямало друго. Същите мг е, така че предполагам не е проблем да се приема.

# 472
  • София
Всякакви варианти на ацетилсалицилова киселина в 100мкг върши работа, без значение марката.

# 473
Здравейте, сега ходих до аптеката да взема аспирин какъвто имат съответно, но аптекарката ми каза, че вече има аспирин протект. Каза, че е нова партида, погледнах срока на годност е до 2026 г.

# 474
Момичета,какво става с това фракси още го няма никъде,аз си взех клексан.Някой знае ли нещо?

# 475
На предната страница едно от момичетата е писнало, че от министерството са и отговорили, че имало проблем с доставянето и че от 03.08 трябва да се възобнови вноса. Дано има скоро.

# 476
Аз го бях написала, така ми бяха отговорили в официално писмо, но понеже си намерих преди това от едно момиче и не съм търсила .. [/b]
На предната страница едно от момичетата е писнало, че от министерството са и отговорили, че имало проблем с доставянето и че от 03.08 трябва да се възобнови вноса. Дано има скоро.

# 477
Момичета, търся фракси 0,4

А някоя да знае актуалната му цена в момента, последно го намирах за 3,55

Последна редакция: нд, 08 авг 2021, 17:17 от Sunshine202

# 478
Търся Фракси -0.4 Някой да знае някъде из Варна да има. Звънях къде ли не 🤔 хххмммм и все няма и няма. Знае ли човек може някъде да съм пропуснала да звънна

# 479
Търся Фракси -0.4 Някой да знае някъде из Варна да има. Звънях къде ли не 🤔 хххмммм и все няма и няма. Знае ли човек може някъде да съм пропуснала да звънна

Фракси няма почти никъде, намира се повече Клексан по 2-3 кутии.
Във София има Клексан 0,4, вчера запазих 3 кутии, но аз си намерих вече.Ако някой може да ти ги вземе от там ще ти дам номер

Общи условия

Активация на акаунт