От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 20

• 42 152
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • Sofia
Някой дали е успял да се свърже с Габиели? Имам пратка която вчера са получили и незнам сега дали ще я изпратят до БГ ?

Нещо си е трудно да се свържеш с тях тия дни. Но имат курс за 11-ти (поне такъв обявен) така че най-добре попълни декларациите и им прати скрийншотите. Поне да знаеш, че си си направила каквото се изисква от теб.
От къде да ги взема тези декларации? На сайта им не намерих нищо?

# 481
Пратка от курс    #789 UK и курс #790 DE си ги получих днес, но на грешния Еконт офис.
Мислех си че ще ми ги доставят по рано и затова бях нарочил към другия офис, но след като разбрах че няма да стане промених на обичайното място където си събирам пратките. Явно не са забелязали промяната и ги изпратиха погрешно. Не беше драма защото брат ми ги взе, но имайте в предвид ако ползвате повече от един куриерски офиси за събиране на пратките от GGBG, да не се чудите защо не са в офиса който искате.

# 482
С Габиели говорих по телефона в четвъртък, веднага се свързах. Номерът на българският офис.

# 483
Някой дали е успял да се свърже с Габиели? Имам пратка която вчера са получили и незнам сега дали ще я изпратят до БГ ?

Нещо си е трудно да се свържеш с тях тия дни. Но имат курс за 11-ти (поне такъв обявен) така че най-добре попълни декларациите и им прати скрийншотите. Поне да знаеш, че си си направила каквото се изисква от теб.
Те ги пращат на имейла като получат пратка, ако не са ти пратили пиши ми съобщение с твоя имейл адрес, мога да ти ги изпратя.

Ох, ново 20
https://www.uktobg.com/news/vremenno-preustanovqvane-na-porychki-ot-angliq
Гледам имат вече курс който пътува насам на 7/1 е тръгнал би трябвало да е излязъл от Ангия и вече да знаят кое как е - поне за излизането, че то и там са въвели сто и една простотии за износа.
Тръгнах да чета и ме заболя главата, почнах да се чудя аз сега като получавам там пратки, които ще се превозват насам аз износител ли съм от гледна точка на английските митници?!!?

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 13:57 от anbibian

# 484
  • Sofia

Те ги пращат на имейла като получат пратка, ако не са ти пратили пиши ми съобщение с твоя имейл адрес, мога да ти ги изпратя.

Ох, ново 20
https://www.uktobg.com/news/vremenno-preustanovqvane-na-porychki-ot-angliq
Гледам имат вече курс който пътува насам на 7/1 е тръгнал би трябвало да е излязъл от Ангия и вече да знаят кое как е - поне за излизането, че то и там са въвели сто и една простотии за износа.
Тръгнах да чета и ме заболя главата, почнах да се чудя аз сега като получавам там пратки, които ще се превозват насам аз износител ли съм от гледна точка на английските митници?!!?
Вчера са получили моята пратка ( видях от проследяването) и от вчера е съобщението че вече не приемат пратки.Затова се опитвам да се свържа с тях.Не съм ми пращали нищо на имейла.

# 485
Чакам поръчка с последния курс на Габиели, която от магазина ми е разделена и изпратена на две части, съответно при превозвача ми се водят две пратки. Поръчката е една, фактурата е една и плащането е едно. Една или две декларации да им изпращам на Габиели? Не можах да се свържа с тях.  Ако някой е имал подобен казус и е успял да говори с превозвача, моля да сподели.

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 15:21 от GG_BG

# 486
  • Sofia
Преди малко получих имейл , че Габиели са ми получили пратката , но нямам никакви декларации в имейла.Но са променили датата на следващия курс за 20.01 до 31.01. Детето има рожден ден на 31.01.Май няма да си получи подаръка на време.

# 487
Чакам поръчка с последния курс на Габиели, която от магазина ми е разделена и изпратена на две части, съответно при превозвача ми се водят две пратки. Поръчката е една, фактурата е една и плащането е едно. Една или две декларации да им изпращам на Габиели? Не можах да се свържа с тях.  Ако някой е имал подобен казус и е успял да говори с превозвача, моля да сподели.
Когато си регистрирам пратка при Габиели има графа бр.пакети...може би така трябва.... да се обяви една пратка с два пакета при тях. Не споделям опит, не съм и много веща, просто това ми хрумва в този случай✌️

# 488
Пратка от курс    #789 UK и курс #790 DE си ги получих днес, но на грешния Еконт офис.
Мислех си че ще ми ги доставят по рано и затова бях нарочил към другия офис, но след като разбрах че няма да стане промених на обичайното място където си събирам пратките. Явно не са забелязали промяната и ги изпратиха погрешно. Не беше драма защото брат ми ги взе, но имайте в предвид ако ползвате повече от един куриерски офиси за събиране на пратките от GGBG, да не се чудите защо не са в офиса който искате.
А получихте ли смс известие? Понеже преди празниците си бях променила адреса за доставка в друг град, понеже бях там, но след като видях че няма да си ги получа промених на стария адрес. (Все още чакам от курс #789 от UK и нямам мейл.)

# 489

А получихте ли смс известие?

Да, получих си обичайният SMS от Еконт, че имам пратка която ме очаква.

# 490
А получихте ли смс известие? Понеже преди празниците си бях променила адреса за доставка в друг град, понеже бях там, но след като видях че няма да си ги получа промених на стария адрес. (Все още чакам от курс #789 от UK и нямам мейл.)
От кого чакате имейл? Аз днес получих пратки от курс 789/13.12.2020, заявени за получаване от Еконт, тъй като не съм от София. Получих смс от Еконт за пратката, а ден по-рано в системата на ggbg в профила ми статуса на пратката беше "sent".
Забавянето на пратките е голямо, изцяло липсва комуникация с тях, никаква информация не даваха през декември. Свързването с тях, поне до 05.01.21 когато звънях последно беше невъзможно.
За следващи пратки със сигурност ще използвам Габиели. Не съм имала проблеми досега с тях, успяха да се справят с пратките през ноември и декември, а и имат офис в града ми и ще спестя от такси за Еконт.

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 19:08 от Рири

# 491
От кого чакате имейл? Аз днес получих пратки от курс 789/13.12.2020, заявени за получаване от Еконт, тъй като не съм от София. Получих смс от Еконт за пратката, а ден по-рано в системата на ggbg в профила ми статуса на пратката беше "sent".

Моя грешка. Имах предвид смс. Аз също не съм от София и пратката ми е заявена за получаване от офис на Еконт. И в системата на GGBG пратката ми от курс #789 все още стои със статус “склад”. Започвам вече сериозно да се съмнявам дали ще си получа нещата, а не са за малко пари да ги преглътна ей така. Все пак ще изчакам до понеделник за да се свържа отново с тях.

# 492
  • София
А в крайна сметка останаха ли превозвачи, чрез които можеш да поръчаш сега. Харесах нещо и се колебая, като гледам повечето говорите за стари пратки. /Моите към Габко са в небитието.

# 493
А в крайна сметка останаха ли превозвачи, чрез които можеш да поръчаш сега. Харесах нещо и се колебая, като гледам повечето говорите за стари пратки. /Моите към Габко са в небитието.

Според мен изчакайте до другия месец да видим какво ще стане с превозвачите и какво ще им се промени относно доставки и цени.

# 494
Имате ли представа вървят ли курсовете на GGBG от Испания?
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт