Чувство за вина след изневяра...

• 22 983
  • 951
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Когато човек започне да се чуди дали е игра или сериозно, значи нещо не е наред. Тогава е още по-важно да стане и да си тръгне. И за жените важи. Мъжете също могат да бъдат обект на насилие пак поради същите клишета, че мъжете не подбират и щом една жена им дава аванси, значи те са длъжни да предприемат определени действия, иначе ще излязат мухльовци. Тази тема го показва също - Абсурт директно нарече мъжете скопени, ако се въздържат.

# 121
  • София
Виж какво, и на мен са ми отказвали мъже, които е изглеждало, че ми дават аванси. Приемам не-то и си заминавам. Дали ще ги погледна втори път - ясно, че не.

Кога ти отказаха- когато бяхте голи в леглото и започнали акта?

Наистина ли не разбираш разликата между "даване на аванси" и "полов акт"?
Цитат
Тази тема го показва също - Абсурт директно нарече мъжете скопени, ако се въздържат.

Не, Andariel, тази тема показа пак, че четенето с разбиране не ти  се отдава.

# 122
Никой няма право да влиза в апартаментите ни и да си присвоява нещата ни.
Тогава защо ги заключваме тез апартаменти, че и СОТ слагаме? Wink

# 123
Аз само да попитам, ако кажете на мъжа си да спрете, докато го правите и той не спре - как го тълкувате това?

# 124
  • София
Абсурт, изключително добре ми се отдава четенето с разбиране на това, което си написала. Това, което пишеш е отражение на представите ти за света и отношенията, при това много точно отражение. Изразяваш се достатъчно ясно, просто не подозираш колко ясно.

Последна редакция: пт, 25 дек 2020, 12:04 от Andariel

# 125
Мисля, че ако си подбираш хората, с които общуваш, особено интимните връзки, това няма как да се случи, Ейнджъл.
Аз не казвам, че грубиянът в случая е прав, ама аз ли съм я карала да се занимава с него? Thinking

# 126
  • Пловдив
Виж какво, и на мен са ми отказвали мъже, които е изглеждало, че ми дават аванси. Приемам не-то и си заминавам. Дали ще ги погледна втори път - ясно, че не.

Кога ти отказаха- когато бяхте голи в леглото и започнали акта?

Наистина ли не разбираш разликата между "даване на аванси" и "полов акт"?
Не бяхме стигнали до туй в онуй, но някъде след етапа с целувките.

Аз само да попитам, ако кажете на мъжа си да спрете, докато го правите и той не спре - как го тълкувате това?
Аз с мъжа си нямам проблеми. Казвам просто - вече не ми я приятно, може ли да спрем. Не знам как да тълкувам ако не спре, защото той спира.

# 127
  • София
Никога не можеш да знаеш какви бръмбари има в чуждата глава. Хората живеят десетилетия заедно и пак не подозират.

# 128
Ама чакайте, то тук даже няма полов акт. Не знам доколко е подсъдно другото, да кажат юристите. Меката Мария казала "не" вече с пълна уста. Че нали, ако не искам да правя нещо подобно, да съм го скопила на място насилника или поне избягала. Ще стоя и ще чакам да ме "насилват". Колко трябва да си без чувство за самосъхранение, безпомощен, объркан, уплашен, че да стоиш и изпълняваш чужди заповеди? Аз се сещам за 2 варианта – да те заплашват с оръжие и да са те отвлекли.

# 129
  • София
Сигурни ли сме, че авторката не наслагва тия брътвежи с цел лично оневиняване?
Един вид - аз исках, тоест не исках, ама го ла...

# 130
Блудство се нарича без акт. Но в нейния случай нещо липсва и няма да й давам идеи, да не си доусъвършенства историята. Rolling Eyes

# 131
Босилка, има много слабохарактерни хора, страхливи. Може да си е помислила, че ще я набие или му се е почувствала длъжна, задето преди това са правили телефонен секс. Не казвам, че авторката е била права, в никакъв случай. Сътворила е глупост след глупост, на 30 е, а е наивна като 15-годишно момиче.
Това, че са правили телефонен секс преди това не е билетче към реален секс. Както каза и Ейнджъл - даже по средата на акта ако решиш, че не искаш повече - боли те, доскучало ти е, няма значение - е редно човекът просто да спре. Към никого и за нищо не сме длъжни, щом става дума за нашето тяло. Аз мога да правя и сексуални намеци към някого, да се закачам и да го "дразня", това пак не значи, че ще спя с него. Тъпо ли е, умно ли е, коректно ли е, няма никакво значение. Има значение искам ли или не.

# 132
Уейвче, абсолютно си права. Но тук не става въпрос за полов акт.

# 133
  • София
Не бяхме стигнали до туй в онуй, но някъде след етапа с целувките.
Е, случва се при мъжете желанието да превъзхожда възможностите, но то е съвсем друго нещо.

Аз с мъжа си нямам проблеми. Казвам просто - вече не ми я приятно, може ли да спрем. Не знам как да тълкувам ако не спре, защото той спира.
[/quote]

Стана ми интересно- нормално е мъжът да изчака жената и тогава да свърши.
Колко пъти може да издържи, като си направи кефа тя, да му каже да спре, че вече не й е приятно?
Разбира се, ако има някакъв дискомфорт, от каквото и да била естество, е друг разказ.

ПП. За мен, е по- лесно и самоуважително, ако въобще не започвам, щом нямам желание, но хората сме различни.
От друга страна- както с мен се съобразяват, така и аз се съобразявам, защото така го чувствам, че е правилно.

Цитат на: Уейв
Както каза и Ейнджъл - даже по средата на акта ако решиш, че не искаш повече - боли те, доскучало ти е, няма значение - е редно човекът просто да спре. Към никого и за нищо не сме длъжни, щом става дума за нашето тяло. Аз мога да правя и сексуални намеци към някого, да се закачам и да го "дразня", това пак не значи, че ще спя с него. Тъпо ли е, умно ли е, коректно ли е, няма никакво значение. Има значение искам ли или не.

Хайде сега си представи, че насреща си имаш не някаква кукла на конци, а човек със същите права като твоите.
И този човек изповядва точно твоето виждане- нито на йота различно!?

Кой и как ще защити вижданията си?

Последна редакция: пт, 25 дек 2020, 11:48 от absurT

# 134
За какво изнасилване изобщо говорите, като мацката е свирила на тромпет. Ако е нямала мераци, айде моля ви се ама щеше да пусне зъби. Аман вече от тия западни истории с писмени потвърждения и какво ли не.

Общи условия

Активация на акаунт