Чувство за вина след изневяра...

• 22 681
  • 951
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Това, че ти си ориенталски-средновековно възпитана не означава, че другите са така. Дай да слагаме бурките, защото като ходим по къси поли казваме - искам да ме изнасилят. Ти не си нерезка, а познаваш нерези мъже.

Възпитавам момчетата да уважават НЕ-то на една жена и че тя има право във всеки един момент да каже НЕ. Даже да са започнали секса. После може никога да не я погледнат отново, това е тяхно право, но са ДЛЪЖНИ да станат, да си съберат дрехите и да излязат от стаята.

# 106
  • София
Във всеки случай мъжко поведение е да приключи, когато получи отказ. Иначе точно изпада в обидната роля на нерез, който не може да се контролира. Казано на прост език - като не щеш, ако щеш, дотук бях. И става и си тръгва. Момчетата/мъжете също трябва да ценят себе си, те не са един нагон само, редно е да имат и самоуважение. Щом едно момиче/жена не иска - значи няма смисъл да се настоява.

# 107
Абсолютно подкрепям Анди и Янтра.
И не давам никакво извинение на мъж, който не може да спре или да си го извади и да се загащи, ако жената спре да иска.
Сори, ама дори и да са де харесвали, имали хубава и романтична среща, стигат до проникване и тн. И тогава, ако нея я заболи или нещо не й е ок и му каже да спре - ако е мъж, ще спре. Ако е нерез, ще продължи и ще я насили.

# 108
Е докато му пъшка по телефона, всичко точно, ама като я е понатиснал в колата, вече изнасилване. Винаги съм казвал, не тръгваш по път, който не си готов да извървиш до края. Авторката хем я сърби, хем боли, хем и е супер слабохарактерна. Сега търси оправдание за гузната си съвест и хорът тук и приглася. Нека му пусне една жалба, ще го съсипе, и може би ще си изчисти съвестта за пред нея си. Но не променя факта, че е започнала тя. Така само прехвърля вината за своите грешки, които не са никак малко....

# 109
Най- лесно е да се направиш на изнасилена, хем смъкваш вината от себе си, хем може и някой лев да изкараш.

# 110
Може да сърби и боли, може да е слабохарактерен човек, не-то пак си е не.

# 111
  • София
Не видях някой да й приглася. Надявам се авторката да си е направила някои изводи за бъдещото си поведение, ако изобщо историята е истинска. А други, които смятат, че могат да си играят с огъня, да се замислят и те на кого могат да попаднат.

# 112
Съгласен съм, че не-то си е не, но когато е не, не правиш мили очички, не пъшкаш по телефона, не ходиш в гората с този същия, нали така?

# 113
Да де, ама как пък като е богат, НЕ-то никога не се изрича ! И нерез, и плешив, дърт, дебел...
Попитай я, ще ти каже, че е Бог в леглото...винаги им е хубаво, приятно, никога не ги боли, пъшкат, потят се, хвърлят се кат риби, имитират оргазми до припадък. Болшой театър.

# 114
Пак повтарям - дори и напълно доброволно да съм се оказала с него гола и в леглото, ако не ми е хубаво или дискомфортно и реша да спра, той е длъжен да уважи желанието ми.

Настръхвам само като си помисля, колко от вас доброволно се оставят да бъдат насилвани от мъжете си у дома, само защото сте започнали..(

# 115
Не-то е не точно в момента, в който се изрече. Няма предистория. Човек има право да размисли, егати.
При всичките мили очи и телефонен секс на света, не ме пипай значи не ме пипай.
После късай, обявявай нерешителния за каквото си искаш.
Но действайки пряко волята му ставаш агресор.

# 116
  • София
Това, че ти си ориенталски-средновековно възпитана не означава, че другите са така. Дай да слагаме бурките, защото като ходим по къси поли казваме - искам да ме изнасилят. Ти не си нерезка, а познаваш нерези мъже.

Възпитавам момчетата да уважават НЕ-то на една жена и че тя има право във всеки един момент да каже НЕ. Даже да са започнали секса. После може никога да не я погледнат отново, това е тяхно право, но са ДЛЪЖНИ да станат, да си съберат дрехите и да излязат от стаята.

Това, звездите ли ти го говорят или просто си пишеш?
Когато ходех с минижуп и ме гонеха по улиците- не мъжете, а милиционерите, за да ми сложат печат, ти не си била родена.
И какво общо има облеклото с курвенското държание?
И с отговорността на жената за това, което прави?

Не съм писала, че мъжът трябва да я насили, ако тя реши насред акта да каже "не".
Но, такава жена, дори с физиката на мъжа не е запозната, камо ли с мъжката психика, затова не си дава сметка колко безотговорно постъпва спрямо себе си.

И докато ти наблягаш единствено на това, какво бил длъжен мъжът, дори и на маймуна да го направят, дори и да го унижат по начин, който не биха приели жените да бъдат унижени, аз наблягам на отговорността на жената за това, което прави.

Защото, отношенията между половете са отговорност и на двата пола, ако можеш да проумееш.

# 117
  • София
Проблемът с актрисите е, че те са влезли в сделка.

Абсурт, само като те чета какви ги пишеш, и се плаша. Твоето е безумно просто!

Да, най-неприятно и много засягащо личността е сексуалното отхвърляне, защото сексуалното отхвърляне е отхвърляне на индивида изобщо. Затова явно продължаването и настояването от отхвърления е вид наказание, надмощие.

# 118
  • Пловдив
Виж какво, и на мен са ми отказвали мъже, които е изглеждало, че ми дават аванси. Приемам не-то и си заминавам. Дали ще ги погледна втори път - ясно, че не.

# 119
Не-то в нейния случай не е баш "не". Не се знае как се е държала преди това. Може да е играла от онези игрички с "не, недей", но си прави всичко, както си му е реда. И това да е било и в този случай.
Докъде стигнахме със "свободите", вече и на слабохарактерните да търсим права...

Какви бурки? Какви нерези? Някои хептен ги гоня параноята.

Общи условия

Активация на акаунт