Чувство за вина след изневяра...

• 22 999
  • 951
  •   1
Отговори
# 135
Ами, ти мислиш, че е окей да престъпваш себе си в името на нечий кеф. А, ако някой си прави кефа без да отвръща генерално и систематично, по-скоро трябва да си търсиш нов партньор, а не да го насилваш да ти връща. Това си е фундамендатен проблем.
Босилка, няма значение дали е секс или орална любов или целувка.

# 136
Мисля, че ако си подбираш хората, с които общуваш, особено интимните връзки, това няма как да се случи, Ейнджъл.
Аз не казвам, че грубиянът в случая е прав, ама аз ли съм я карала да се занимава с него? Thinking

Така е разбира се, но факта, че е сбъркала с преценката си за човека не я задължава нищо.

# 137
Еми съчувстваме й.
Ако я топли това.

# 138
Какви са тези семейни взаимоотношения, при които жената казва, спри, че вече не ми е приятно? Нали затова сме хора, първо мислим, после действаме. Ако съм нямала настроение за секс, просто не започвам.

# 139
Уейвче, има огромна разлика. Мен са ме натискали и непознати в градския транспорт да ме целуват. Досега да съм стигнала до депресии или да съм осъдила поне 10-тина хулигана. Хващам здраво чантата/чадъра и удрям. Много сте крехки, оставам с впечатлението, че само да ме погледне някой накриво и аз вече ще подгъна колене от безпомощност. И пускам молба за насилие. Как се оправяте в живота с такава нагласа? Така всеки ще ви мачка, дори касиерката в хипермаркета.

# 140
  • Пловдив
Какви са тези семейни взаимоотношения, при които жената казва, спри, че вече не ми е приятно? Нали затова сме хора, първо мислим, после действаме. Ако съм нямала настроение за секс, просто не започвам.
А не ти ли се е случвало да започнете, да мръднеш и да те заболи коляно? Или кръста?

# 141
Чакай, това какво общо има със ситуацията? Казала е, че не иска и той е продължил да я навива.
Ами, да, авторката е крехка и лесно се поддава. Причините си ги знае само тя.
Случвало ми се е по средата на акта да поискам да спрем. Случва се да ме заболи, случва се нещо да ме тревожи и да вземе превес и желанието ми да се спихне. Хора сме все пак, не роботи. Но ако в такава ситуация вместо "Окей, няма проблем" ми се отвърне с "Е, хайде още малко" ще се замисля.

# 142
  • София
Чакайте, не разбрахме дали оралната е била взаимна. Защо се е преструвала иначе, че и е хубаво?
Нещо, нещо, тая коледна пързалка...

# 143
С кеф да ви подхлъзне човек и се засилвате през постинг сами.

# 144
Кат няма навън сняг за пързалки и форума е вариант. Simple Smile

Авторката е видно, че не казва всичко. Хем я насилил, ама хем си поддържа флирта с този човек. Което означава, че не я отблъсква, а по-скоро е привлечена от него. Къде е прекрачена границата и от кого не може да се каже категорично. Често "жертвата" се оказва по-голям агресор от очевидния.

# 145
Чакайте, не разбрахме дали оралната е била взаимна. Защо се е преструвала иначе, че и е хубаво?
Нещо, нещо, тая коледна пързалка...
Ти ме замисли... Thinking На задната седалка на кола? Joy

# 146
  • София
Ама чакайте, то тук даже няма полов акт. Не знам доколко е подсъдно другото, да кажат юристите. Меката Мария казала "не" вече с пълна уста. Че нали, ако не искам да правя нещо подобно, да съм го скопила на място насилника или поне избягала. Ще стоя и ще чакам да ме "насилват". Колко трябва да си без чувство за самосъхранение, безпомощен, объркан, уплашен, че да стоиш и изпълняваш чужди заповеди? Аз се сещам за 2 варианта – да те заплашват с оръжие и да са те отвлекли.

В момента това е само теория как би и как не би. На практика се молИ да не ти се случва, защото тогава може да се окажеш изненадана от себе си. Инстинктът за самосъхранение понякога работи в посока съгласяване на едно, за да не стане по-лошо. Като заложник.
Тук започва да се дели такава част, пък онакава част, което само показва кои действия някои хора оценяват като част от интимните отношения и кои не и как ги степенуват. Започва да става доста гнусно.

# 147
Ами уплашила се е - преструвала се е.
И какво значение има вида на сексуалния акт?
И също частните ни реакции на подобни случки, след като въпросът е принципен?

# 148
  • София
Впрочем домашното насилие е по същата схема - единият е заложник заради страх от загуба, най-често загуба на децата или изхвърлянето му на улицата. Затова после четем за убити жени или като последния случай с жената, която уби децата си.

# 149
Фрау,
Стига глупости. На някои ни се случва с огромно желание да започнем играта, но в последствие да се окаже, че нещо ме заболява, протърквам се и тн. И даже да не искам да спра, ама физиономията ми е изкривена от болка или дискомфорт. ММ веднага спира, даже ми се сърди, че не му казвам.
В предишни връзки ми се е случвало обратното - да продължат невъзмутимо, да си вземат удоволствието, а после да съчувстват.
Еми, за това и не ни се е получило.

Общи условия

Активация на акаунт