90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема VI

• 21 331
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Аз и преди съм го казвала, не ми е жал за нея. Тя е измамница, опита се и Мохамед да измами, но той е по-хитър и я надигра. Да беше пробвала с някой на нейните години  и с нейната визия, можеше и да ѝ се получи. Трябва да си мноого влюбен, за да изтърпиш това.

# 391
Значи ако Даниел имаше пари, Мохамед щеше да я обича?
Търкулнало се гърнето, намерило си похлупака, като отива за пари и за зелена карта, това му се пада. Яд ме е че е тъпа и не го изгони от страната. От двамата, той ми е противният.

# 392
Не, но тя го е лъгала, купувала му е подаръци. Ако той знаеше, че тя няма пари, нямаше да се мръдне от страната си и тя го знае.
Това е схема.

# 393
  • Sunshine state
На мен нито Даниел, нито Мохамед ми харесват. Тя е отчаяна жена, а той е хрантутник, търсещ мекото на хляба. 🤷🏼♀

# 394
  • София
Според мен не е проблемът, че няма пари, а че всъщност е супер задлъжняла и очакваше той да оправи нещата и да ги издържа всички. Беше и съдена ли или нещо такова за измами с кредитни карти. Отделно и проблемът със сексуалните отношения и нелекуваният ѝ гинекологичен проблем. За човек, който не е влюбен, реално няма нищо, за което да се хване, за да остане.
Аз не мисля, че планът му в началото е бил толкова бързо да се изнесе, но тя го отблъсна по всеки възможен начин.
Разбира се, че и той я използва, но реално не кой знае колко, не я е обрал, не я е залъгвал. Единствено ѝ разби надеждите, че ще си оправят живота с него.

Виждаме, че в другите двойки, когато няма любов, поне получават добър живот, или поне минимален, а не да не могат тока да си платят. Реално Дейниъл предложи единствено гражданството си, друго няма какво да даде на толкова млад мъж и добре изглеждащ като за родината си.

# 395
  • София
На мен определено ми е жал. Търси някаква любов и затова лъже. А той можеше да потърси сруг начин за зелена карта. Има хора, ка които да плати, да се ожени и да замине. Той я е виждал на какво прилича, знаел е дали е или не е привлечен нея. Гнусен ми е, защото иска да мине леко

# 396
Не, че той е цвете, но тя и физически ми е гнусна. Спомням си как Мохамед коментираше интимната ѝ хигиена и съм напълно склонна да му вярвам. Изглежда мръсен човек и външно, и вътрешно. Не ми е жал за нея.

# 397
На мен и за двамата не ми е жал Smile

# 398
Това се получава, защото американките пращат снимки на които са млади, хубави и нямат нищо общо с действителността. Кой знае и Даниел какво снимки е пращала. А тя имаше и кредити и др. проблеми.
Ребека ли беше на Зиед, и тя едни снимки млада, хубава, нищо общо.

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 18:13 от lelya

# 399
Имайте предвид, че Даниел в момента уж е в добри отношения с Мохамед. Пишат си като приятели (в Инстаграм). Може би тя се надява някой ден да се съберат...

# 400
Сто про се надява. Толкова е проста, че се надява. Той със зелена карта в страната на неограничените възможности, в Маями, хубави жени, плаж... Точно при нея ще се върне.
Тя му пише и той от няма и накъде й отговаря. Нали не си мислите, че са приятели и си споделят проблемите, търсят съвети... Да, да... Ей, така й пише, от неудобство.

# 401
Не, че той е цвете, но тя и физически ми е гнусна. Спомням си как Мохамед коментираше интимната ѝ хигиена и съм напълно склонна да му вярвам. Изглежда мръсен човек и външно, и вътрешно. Не ми е жал за нея.
Това единствено говори колко гнусен е той.
И точно я лъжеше и залъгваше, за да не анулира развода, и да се наложи да си ходи в къщи.

# 402
Той със зелена карта в страната на неограничените възможности, в Маями, хубави жени, плаж...
Вече е в Тексас и кара камион, не е спирал да работи през цялата пандемия.

Това единствено говори колко гнусен е той.
И точно я лъжеше и залъгваше, за да не анулира развода, и да се наложи да си ходи в къщи.
Не съм нито за Даниел, нито за него, но хайде да сме коректни - тя не спираше да го ругае и хули, човекът трябваше да се защити по някакъв начин. Да, каза грозни неща, но такива, които не са измислица. Тя го е лъгала за всичко.

Не мога да разбера, защо винаги се гледа с лоши очи на хората, които искат да излязат от лоша ситуация (мизерия, глад, липса на възможности), дори с брак по сметка, а другата страна, която лъже и маже, манипулира и какви ли не още неща, те са жертва. Даниел има очи, виждала се е как изглежда, както една голяма част от мъжете в шоуто. Знаят в какво се забъркват, не са нито невинни, нито глупави, нито манипулирани.

# 403
  • Sunshine state
А аз бих казала, че и двете страни си заслужават отношението - и тия, които си търсят партньори в бедни страни, и другите, които се предлагат. И аз съм расла в трудни времена, ама не ми е и хрумвало да тръгна да се предлагам по нета, нито майка ми, която остана вдовица на 37г. с две деца. Има и други начини. А хората, които се възползват от това са отчаяни, след като не могат да си намерят никого на цял континент.

# 404
И аз съм расла в трудни времена, ама не ми е и хрумвало да тръгна да се предлагам по нета, нито майка ми, която остана вдовица на 37г. с две деца. Има и други начини. А хората, които се възползват от това са отчаяни, след като не могат да си намерят никого на цял континент.

Това е мислене на европейка, не на жена, идваща от страшно бедна държава, в чиято глава от малка възраст се набива, как Америка е страната където всичко се сбъдва, как американците са неистово богати и акат дъга. Как тези жени имат само телата си и нямат какво друго да предложат, как мъжете са над тях и каквото кажат те, това е закон. Идват от страни, в които ако се омъжат, то трябва да са готови да приемат конкуренция за вниманието на мъжа си (напр. Тайланд).
Изчела съм много гледни точки на жени, че и мъже, от страните, от които са нашите герои. Не оправдават поведението, но променят перспективата. Там става въпрос за ужасна бедност, такава бедност, която дори при нас няма. Такава бедност, при която ако си роден от грешната страна, почти нямаш, да не кажа, че нямаш възможност да се измъкнеш, особено ако си "сгафила" и си родила и някое дете през това време. В тези страни, на белите се гледа, като на божества. За нас тези мъже не са нищо особено, но там бялата кожа е нещо търсено.
Аз ги оправдавам. Нека да правят каквото е необходимо, за да имат по-добър живот. Не оправдавам секс-туристите, които обикалят тези държави, харесват си някоя жена, лъжат я какъв живот я очаква и я прибират, в някоя дупка и после са изненадани, че тези жени имат доблестта да искат нещо от обещаното.
Много пъти нашите герои именно така започват, когато се представят - искам жена от еди-къде си, защото американките не ми харесват по един-каква си причина. В превод - искам жена, която да мълчи и да ми готви, но да е от чужда държава, защото нямам какво да предложа.

Общи условия

Активация на акаунт