90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема VI

• 21 327
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Да, в едно от последните си видеа, Роуз почти се разплака и каза, че в определен момент от живота й не е имала какво да даде на Принс да яде и е била готова на всичко.
Не бих казала, че това е същото като поведението на Анфиса, която искаше да й купуват маркови рокли и чанти.

# 406
Леле, снощи майката на Брандън ме влуди. Какви са тези въпроси? Тя е кацнала преди 2 часа и тази я съсипа. Просто няма такава ужасна жена. И този мунчо си мълчи. Ако съм на Юлия ще бягам с 300 от това семейство.
Тарик с тази брада изглежда по-добре, от колкото с онова девствено мустаче.
Какъв й е проблема на Яра да спи една вечер у майка му. Голяма работа станало. Иначе беше тъпо настояването на Джови да излезнат веднага щом е кацнала. Говорим за полет от 30 часа, недоспала, неизкъпана... Той среща с приятели е уговорил. Тъпичко от негова страна. Апартамента изглежда приличен, има нужда само да се подреди. Интересно ми е тя в какъв палат живее, че недоволства.
Ребека ми е много симпатична. Това се казва поддържана жена (е, като изключим кг). Но изглежда много по-добре от Лиса, Даниел (Дейниъл), Анджела, Джени.

# 407
  • София
Майката на Брандън е за реалитито на обсебващите майки.  Като ги гледах още в колата и после на вечерята, има нещо адски нездраво у тези родители - бащата се подхилва като лаком котарак, а майката откровено ревнува и прави всичко възможно да изгони всяка потенциална снаха. Обаче е хитра, де, знае много добре, че докато ги държи разделени той е на мама момчето, защото съберат ли леглата, тогава вече ще заговори мъжкото.

# 408
  • Швейцария
VaniaK,  съгласна съм с всичко, но за Яра, че не може да спи на чуждо място я разбирам. Аз имам проблеми със съня и също не мога. Няма да мигна цяла нощ. Но пък на нея какво не й харесва в апартамента не знам. Симпатично малко апартаментче  за двойка. Тя палат ли иска....явно да.
При Тарик и Хейзъл Содом и Гомор ли ще гледаме...Приятелка искала, а тя изглежда като ангелче. УжасТ.
Брандън се изложи вече. Седи и мълчи на родителите си. Муньо.
Натали пък с тези цветя голям проблем...А Майк и осигурил хубав хотел и се постарал. Лигла.

# 409
И аз не мога да спя на чуждо място. Случвало ми се е да гостувам на леля или на приятелка и просто не спя, само се въртя. Когато съм на почивка ми е по-лесно, сигурно защото не съм в чужда къща и не трябва да се съобразявам с никого.
За апартамента на Джови и преди написах, че е ок, но за един човек, не за двама.
 Аз лично не бих живяла без кухня - кухнята трябва да си е отделно, за да стоят в нея кухненските неща. Не ме кефи хладилника, чиниите, тиганите и т.н. да са ми в хола. Знам, че е модерно, но аз не бих наела или купила такова жилище. Ако ми се налага и е задължително (поради някаква необяснима причина), бих вдигнала една стена през хола (не ми пука за отворените пространства и модата).

# 410
  • София
Яра е решила, че е намерила идеалния будала да го върти на пръста си. Тя е украинският вариант на Лариса, но се мисли за по-лъскава.
Лариса с новата визия си е точно на мястото и като танцьорка - вулгарна е отвътре, просто визията й направи хармонията пълна.

# 411
Явно много съм изпуснала. Снощи бях на гости на нашите, там няма ТЛС. Като ви чета много интересно е било. И аз не мога да спя н чуждо място, независимо къде е дали на почивка, в роднини или при наще. Цял живот съм спала в родната ми къща, но сега като ходя не мога да заспивам. Даже при мъжа ми като се събрахме ми отне седмица да започна да спя. Такава съм си, та разбирам хората които са такива. Отивам да видя дали случайно не повтарят епизодите,които коментирате.

# 412
  • София
Брандън изобщо не знае какво да направи. Свикнал е мама да му обува гащите, а тя се държа напълно неадекватно. Като се целуваха на пелището и тя се хили като луда. Накрая ще излезе като вицовете да му сложи и презерватива. Ужас.
Яра ми е доста неприятна. Непрекъснато се оплаква. Иначе Джови, който уредил срещи с приятелите му само показа колко ме е акълът. Как може след такова пътуване изобщо да мислиш за друго освен за легло и баня.

# 413
И на мен много неща са ми неудобни, но става въпрос за една вечер. В една връзка трябва да има компромиси. Не може само на единия да му е удобно, а другия да се съобразява само с него. Това е егоистично.

Мен пък ме дразнят отделени кухни. Майка ми цял живот притърчва от кухнята в хола, защото няма място да се храним в кухнята. Ако приготвяш нещо на момента, си отделен от гостите, гадно е. За това и търсихме апартамент точно с общ хол и кухня и не защото е модерно или масово са такива. Не готвя някви супер миризливи манджи, а има силни аспиратори, за това, че не ми е проблем. Обичам реда и всичко ще ми е прибрано, а и в крайна сметка дори и нещо да е отвън, все пак е кухненска посуда, а не бельо.

Натали и аз не разбрах какъв й беше проблема с цветята. Те са жест, не е важно как изглеждат.

# 414
  • София
И аз мисля, че за една нощ нищо няма да се случи. Но пък в такава ситуация човек е стресиран и не мисли напълно рационално. Била съм в много подобна и реакциите на човек не са от най-правилните.
Наталия като погледне с тези очи и ми прилича на Аш малко

# 415
Скрит текст:
Отделните кухни са неудобни, ако човек прекарва много време в тях - примерно, ако се готви всеки ден и човекът се чувства заточен в кухнята. Ако  само преминава транзитно, няма значение, че са отделни. Проблем е и ако човек играе роля на сервитьор или държи да се социализира, докато готви. Моята майка мрази някой да я гледа връцете, докато готви, аз също (и дори човекът само да е в стаята - това пречи, защото по принцип може и да гледа).

Натали е много неприятна личност и става все по-неприятна. Не харесвам къщата и града на Майк, но те имат връзка от години - ако и на нея не й харесва начина му на живот, защо се е залепила за него?

Има информация, че Варя снима отново за ТЛС, но не се знае дали е за 90 дни или за друго предаване. Междувременно, процесът на Джефри е скоро и той може и да влезе в затвора.

# 416
  • София
Джефри ако е виновен за това което е направил, да си гние в затвора

# 417
Тя Яра пийна малко винце и се отпусна 😃

Натали ми е много крийпи. Странно се държи, ще кажеш че за първи път се е отделила от полата на майка си( може и така да е 😂) и всичко и е странно.

# 418
Леле Джес била доста лесна, резко ми се промени мнението за нея. Съжалявам такива евтини момичета. Трябва да имаш малко достойнство, никой не иска дългосрочна връзка с такъв човек.
Направо с а си лика - прилика с Колд. много тъпо така като съм изпуснала определени сцени.

# 419
  • София
Леле Джес била доста лесна, резко ми се промени мнението за нея. Съжалявам такива евтини момичета. Трябва да имаш малко достойнство, никой не иска дългосрочна връзка с такъв човек.
Направо с а си лика - прилика с Колд. много тъпо така като съм изпуснала определени сцени.

Ти си малко назад 😀 Джес и Колт отдавна не са заедно

Общи условия

Активация на акаунт