90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема VI

• 21 326
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Че и Джесика май вече е и омъжена.

# 421
Аз следващите епизоди съм ги гледала, дори и този. Само момента в който тя му казва, че латиноамериканците си лягат на първа среща, а американците на 10/12 не го бях гледала.

# 422
Леле, снощи майката на Брандън ме влуди. Какви са тези въпроси? Тя е кацнала преди 2 часа и тази я съсипа. Просто няма такава ужасна жена. И този мунчо си мълчи. Ако съм на Юлия ще бягам с 300 от това семейство.
Тарик с тази брада изглежда по-добре, от колкото с онова девствено мустаче.
Какъв й е проблема на Яра да спи една вечер у майка му. Голяма работа станало. Иначе беше тъпо настояването на Джови да излезнат веднага щом е кацнала. Говорим за полет от 30 часа, недоспала, неизкъпана... Той среща с приятели е уговорил. Тъпичко от негова страна. Апартамента изглежда приличен, има нужда само да се подреди. Интересно ми е тя в какъв палат живее, че недоволства.
Ребека ми е много симпатична. Това се казва поддържана жена (е, като изключим кг). Но изглежда много по-добре от Лиса, Даниел (Дейниъл), Анджела, Джени.
Ваня, кога е бил този епизод?Връщах да търся във Виваком и не го откривам, може ли датата на която е излъчван.

# 423
Снощи от 21 ч

# 424
Джесика се извини в Инстаграм за изказванията си за латино жените и с.кса, защото много нейни сънароднички са й писали, че думите й са обидни за тях.

Натали е разведена, така че има някакъв опит с мъжете. Интересно защо се е развела - тя иска деца, бившият й е бил богат и атлетичен (по нейни думи), вероятно по-голям от нея (каза на Майк, че е прекалено млад, а той е на нейната възраст), тя не е обвинявала бившия си в лошо поведение, тогава къде ли е бил проблемът?

# 425
Благодаря, било сезон 8 епизод 2, обаче в инфото пише за Лорън и Алексей, реших, че повтарят стари.В събота на 16 януари, нов епизод 3.

# 426
Изобщо не им чета инфото. Пускам и гледам горе в десния ъгъл какво пише.

# 427
  • София
Много съм се чудила каква всъщност е причината след брака да не дават на чужденците да работят 6 месеца?

# 428
Те веднага след брака не получават документи. Процедурата отнема време и може би за това. Без документи не може да почнеш работа.

# 429
Към дамата която търси епизода от снощи,който коментираха по - рано мацките, даваха го преди малко от 12 часа. Щом сте на Виваком може да си го върнете. И аз го изгледах и русото момиче ми се струва, че просто не желае да спи при майката на момчето, а не че като нас има проблем със съня на чуждо място. По- скоро ми се струва като претенциозна к*чка.
Джеси е било редно да се извини, зАщото наистин слага цяла нация под мотото " лесни жени"!

# 430
  • София
А какво стана със сезона на Британи и Язан и другите 🤔

# 431
Няма да има Tell all, поне не и по телевизията. Не съм намирала информация за цял епизод, имаше отделни клипове, но само няколко минути.

# 432
Чудя се какъв договор е подписал Майкъл, че да трябва да търпи Наталия.  За мен има два варианта - или е мазохист, или се е вързал т някакъв договор. Друго обяснение нямам. Няма никаква тръпка към нея.

Майката на Брандън е ужасна.  Нищо хубаво не ги чака докато тя им се бърка. Не, то това не е бъркане, а направо иска тя да им режисира живота.

Харесвам Ребека , много симпатична жена е. Дано не повтори грешката си. Нещо не ми харесва и в нейния.

# 433
Натали е разведена, така че има някакъв опит с мъжете. Интересно защо се е развела - тя иска деца, бившият й е бил богат и атлетичен (по нейни думи), вероятно по-голям от нея (каза на Майк, че е прекалено млад, а той е на нейната възраст), тя не е обвинявала бившия си в лошо поведение, тогава къде ли е бил проблемът?

Проблемът е в нея, естествено. Абсолютна кукувица.

# 434
Според слуховете, Наталия и Майк са женени в момента и живеят в неговата къща, явно са се примирили с нещата. Тя през ден си прави разни странни снимки, изглежда няма друго хоби.

Общи условия

Активация на акаунт