90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема VI

• 21 325
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • София
От всички жени, които до момента съм видяла във формата, челната ми тройка по противност е - Британи, Лана и Роуз.

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 18:55 от Andariel

# 436
Ето една от странните снимки, които споменах - Натали се е барнала като врачка:

# 437
  • Sunshine state
Много странна жена, наистина. Буквално си е страшна. Аз ако живеех с нея на такова място, сън нямаше да ме хване. 🥶
Тук апартаментите масово са с усвоена кухня и това е абсолютно нормално за американците. Нашата е полу-усвоена, тоест има стена между кухнята и хола и реално не е точно в едно помещение с хола и трапезатията отделена само с бар плот, но е пак отворена към тях. Ако искаме, можем да я затворим напълно, но така си е ок. Ето и снимка да видите за какво говоря.
Имахме и проект като се нанесохме в къщата да обособим кухнята реално в трапезарията пред нея, а кухнята да я затворим и да си е стая,но на мен ми трябват много шкафове и място за плот, защото готвенето ми е хоби и прекарвам доста време там.

# 438
Има ли други повторения вчерашният епизод с новите. Сетих се едва днес...знам че сутринта е имало повторение, но ми го връща само един час на зад, а аз се сетих....късно

# 439
Pupitka, много добре сте го направили. Аз много харесвам американския стил на самите къщи и тяхното разположение на тротоара с малкото дворче отпред...  мечти. Майк живее в отдалечена вила, но природата около него е страхотна.

# 440
Но твоето помещение изглежда голямо, а и все пак е отделено.
А жилището на Джови прилича на новото строителство в България - хол като хол, не повече от 20 квадрата, но в него има и кухненски бокс. Това не са две стаи, обединени в една, а е една стая, в която са сложени допълнителни неща. Според мен този тип апартаменти са гарсониери, а и кого залъгват с площ 75 квадрата, като после при измерване обикновено се оказва, че е около 45, но в обявата са прибавили площта от общите части (а защо не и паркинга пред блока?)...

П.п. Сега гледах видео, в което Роуз отговаря на въпроси - нищо особено. Най-интересното беше, че къщата й вече е завършена, но още не е дообзаведена. В нея ще живее с Принс и има място и за баща й, ако той иска да дойде. Къщата е купена само с пари от инфлуенсърство (въпросът беше дали е под наем, тя каза, че е нейна, благодарение на феновете). Преди (преди предаването и когато още не е била инфлуенсърка), е работила като чистачка в мол. Учила е информатика, но е прекъснала, заради липса на пари. Ако има възможност, ще продължи да учи. Иска да се омъжи евентуално за в бъдеще.

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 19:48 от pppqqq

# 441
  • Sunshine state
Тук квадратурата ти включва само жилищната площ, отделно са упоменати и прилежащите площи като гараж, двор, веранда и тн. Не знам колко им е голям апартамента, но кухнята в едностайните апартаменти от около 60-70кв обикновено е малка с бар плот. Нашата е голяма и е като допълнителна стая, от снимката не се вижда другата стена, но на нея е хладилнила и още шкафове и плот. Аз с малка кухня не мога да живея. 😜 Къщата ни е от типа с две спални и две и половина бани и е 280кв.  Ако имат и дете, ще трябва да сменят квартирата, обаче за тях ми се вижда достатъчна. Не знам в колко квадрата е живяла преди, а и не ми изглежда като да домакинства много Яра. 😏
Днес ще дават 8ми епизод от новия сезон.

# 442
То и тук е така с площта, но само за старите апартаменти.
Тези в новите сгради са с ужасно раздута площ, а реално като влезеш няма къде да се обърнеш. Такива места съм виждала преди време при огледи, че ми настръхва косата, като се сетя. И са все с едни странни помещения - шестоъгълни, триъгълни и подобни, все едно архитектът е бил побъркан.

# 443
  • София
Роуз не знам каква инфуенсърка е, в шоуто ми беше доста неприятна

# 444
Еха, как поддържаш толкова голямо жилище?  Аз обичам големи къщи, в мен живее една от тези от 300 килограма, макар да съм миньонче 45 кг. Аз живея в момента в 100 квадрата къща и ми е тясно признавам си. Търся по- голяма, но както каза Петя те са някакви покъртителни. Пише 75 пък се оказват 45 кв. За луди ли ни мислят.

# 445
В момента дават специален епизод на 90 дни, така е обозначен в програмата. Маркиран е като нов епизод, а всъщност го представят като Семейството на Шантел: сезон 1, преживявания на миналото. Не знам има ли някакви неизлъчвани кадри или пак ще правят микс. Ще ви пиша по-късно.

# 446
  • Sofia
Не мога да ги понасям Шантел и цялата им измислена и фалшива сбирщина...скалъпените им изневери,разследвания  и лъжи 😤

# 447
  • София
От тях ни един няма нормален. А ако за пари и слава са били готови да се орезилят и да си съсипят семействата, тогава вече съвсем пет пари не струват. Змийско гнездо. На другата дъщеря гаджето и той един чешит, сее деца където му падне.

# 448
Тъпня. Събран сезон 1 в един епизод. Можеха с него да започнат и завършат сезона. Всичко в 40 мин. Ако някой е пропуснал сезон 1, този епизод е достатъчен.

А, как мразя рекламите на Пъпкотрепачката, просто полудявам. Винаги гледам назад и превъртам рекламите, но се се случва да хвана някой кадър от тази гнусотия 🤮🤮🤮

# 449
Тези дни на повторения хванах няколко невиждани досега от мен момента.Единия е разказ на Джени как се е запознала със Сумит.  Та при запознанството им, той се представил за британец и пуснал снимка , на която не е той. Когато и разкрил, че е от Индия, тя вече  била толкова  влюбена, че просто продължила.Сигурно сте го обсъждали, напомням го само защото се смаях, като видях снимката на младия мъж за който се е представял Сумчо. Красив като манекен! И се запитах от къде вади такова самочуствие тази не особено привлекателна жена, с рядка права косица, почти сливащи се шия и брадичка, безцветна и възрастна, за да смята, че може да има връзка с младия мъж от снимката? Нито е някакъв мозък, нито финансово добре , нито видяхме дълбока душевност... как така реши, че младеж като "от корица на списание" може да се увлече по нея? Само защото е американка ? разбирам,че самотата е тежка, не е интересна на местните мъже и тайно разчита да подмами някой, но все пак ...  Нямам обяснение,  но всичко което и се случва със Сумит си го заслужава. Такава липса на реална самооценка, почти като при лелките хвърлили се на Усман и Аладин.
Другото, за което ме впечатли е повтарянето : " аз жертвах всичко за да дойда тук, а ти..." То не беше мрънкане на Девън към Джихун, то Джени ли не рева, че е оставила всичко ....ползват го като коз и едва ли не изнудват мъжете с това. На тях пък много не им пука, както се вижда.
Отдавна исках да пиша за безобразното държане на роднините на Елизабет в Молдова, но сте казали всичко. Не, че Андрей е стока, доста е нагличък, направо иска да е партньор на баща и Mask Впечатли ме брат и, точно като филмов злодей - докато главната героиня се радва на щастлив момент, завистникът скърца зъби отстрани. Тотално копиране на истинска житейска ситуация от киното, даже с погледа и интонацията на гласа му ...Mask Забавно беше. И отвратително, защото показа едни ограничени хора, гордеещи се със стандарта си и не желаещи да се отворят за друга култура. Че то, роднините на Шантел бяха по-великодушни и възпитани на пазара във Филипините, когато им предложиха яйцата с неизлюпени патета.
Снимката на Натали е безумна. Май се е докарала като източна принцеса ... да не си е донесла от Киев тези дрешки? Ох, нали Майкъл ми е слабост, още го жаля Mask Но пък не съм ги уцелила в повторенията още.

Общи условия

Активация на акаунт