90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема VI

• 21 324
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Не мога да ги понасям Шантел и цялата им измислена и фалшива сбирщина...скалъпените им изневери,разследвания  и лъжи 😤
Всички роднини на Шантел са пълни кукувци. А между другото майката много млада изглежда. Една до друга като застанат Шантел и майка й изглеждат като 2 сестри, не ви ли прави впечатление? С максимум 10 години разлика. Не знам на колко години е родила тази жена, но... е много младолика. Бащата на Шантел също. Сякаш е на 40, а Шантел на 25.

А, как мразя рекламите на Пъпкотрепачката, просто полудявам. Винаги гледам назад и превъртам рекламите, но се се случва да хвана някой кадър от тази гнусотия 🤮🤮🤮

Хаха, същото щях да напиша и аз. Няма по-отвратителна реклама. Аз винаги я превъртам. В момента, в който чуя сигналчето на ТЛС за реклама и веднага сграбчвам дистанционното и докато натисна.. се чува "пъпките се завръщат", но все пак успявам да я превъртя. Абсолютна гадост, не мога 30 секунди реклама да изтърпя, а какво остава за едночасово предаване. Че и серийно Grinning

# 451
Искам да си кажа че моето едногодишно дете като чуе сигнала за реклама на тлс и пристига от другата стая да ги гледа едни от любимите му са Grin
От една страна Яра ми допада ..има самочувствие и не припада по всичко американско..някак си виждам в американците някакво очакване постоянно да ги хвалиш и възхваляваш какъв народ са ,каква страна са ..ами сори ама не сте сами на тази планета ...
На Брандън ми идваше да му бия два шамара ..на колко беше 27/28 ..тази мама със сигурност ще им диша във вратът дълго време ...

# 452
А Педро e бил много сладко детенце . Но израстнал без баща

Последна редакция: пн, 11 яну 2021, 00:24 от diziler

# 453
  • Sofia
Майката на Шантел е на 52-53год.
В един от епизодите с Уинтър бяха в клиника по пластична хирургия.Тя искаше  ботокс,а щерката да слага пръстен на стомаха...,но май нищо не направиха.

# 454
  • Sunshine state
Педро и майка му живи мангали. 😜 Идеално си пасват с Шантел, щото и те са като тях нищо, че се изживяват като хай лайф. 😵 Изобщо не мога да ги гледам тях.
Къщата я поддържам лесно, защото имаме жена, която чисти, най-кофти е баните, защото са две големи и една за гости на първия етаж.
За мен при Брандън и Юлия е виновен той, че не изчака да посъбере някой и друг долар, та да са си отделно, ами юруш на маслините (секса) в случая.. Забележете, че тя го и лишава от такъв, като не й изнася. 😁 Разбирам я напълно. 🤣

# 455
Искам да си кажа че моето едногодишно дете като чуе сигнала за реклама на тлс и пристига от другата стая да ги гледа едни от любимите му са Grin
От една страна Яра ми допада ..има самочувствие и не припада по всичко американско..някак си виждам в американците някакво очакване постоянно да ги хвалиш и възхваляваш какъв народ са ,каква страна са ..ами сори ама не сте сами на тази планета ...
На Брандън ми идваше да му бия два шамара ..на колко беше 27/28 ..тази мама със сигурност ще им диша във вратът дълго време ...
Хахха. Мислех, че само моето е така. Почнат ли рекламите по Тлс, всичко друго губи смисъл. Joy

# 456
Майката на Брандън е голяма досада, но изглежда енергична жена, която здраво върти семейството. Не беше тактично да захване от първата вечер и на масата разговор за предпазни средства, лични лекари .... ама я се поставете на нейно място. Знае какво лапе е синът и, приела е избора му да си довлече жена от далечна страна, ама не е на ясно с булката. Ако се сдобият бързо- бързо с дете , а после се разделят ? Пак до нея ще допрат проблемите. Нетактично, но ефикасно, постави въпроса ребром, да има снахата едно на ум.Юлия е хитруша,  вижда се, че ще го върти на пръста си Браян. дали ще им се получи? Може би, момчето е свикнало да го ръководят до днес мама, от утре жена му ...няма да го мисля, всичко зависи от Юлка дали ще иска да остане с него. Laughing

# 457
  • Sunshine state
Ами да - той е на 27г, ама в акъла е като тийнейджър. Майка му направо го е осакатила, вършейки всичко за него и взимайки всички решения, вместо него. Сега Юлия поема бебчето за доотглеждане.

# 458
  • София
Аз мислех, че е на 21-22. 😱😱😱

# 459
  • София
Юлка и тя е  като майка му, но няма как да се разгърне. Опитва иначе, де. Също като Колт все го привличат по-властни жени. Половината мъже са незрели, а другата половина отчаяни.

# 460
  • Sunshine state
На мен Майк на Наталия ми харесва и не виждам защо толкова му придиря. Гледам я и не спирам да се ядосвам, супер много ме дразни. Много негативна жена.

# 461
Педро и майка му живи мангали.

Ааа не така Sad

# 462
  • Sunshine state
Ами на такива ми приличат, и държанието им не е далеч. 🤷🏼♀

# 463
Струва ми се, че Брандън е избрал Юлия, защото е способна да сложи на място родителите му. Един вид - използва я, за да се освободи.
А и самият Брандън спомена, че се съобразява с родителите си само когато са наоколо, в момента, в който не са в стаята, прави каквото си иска. Тепърва ще видим дали е така. Може да са го травмирали и да не смее да разговаря свободно с тях.

Аз също съм близка с родителите си, но не мога да си представя да ми се месят така и по всички въпроси. Не е проблемът само в майката - забележете бащата - както си говорят и той изведнъж реже всички с разни реплики от типа "Това не подлежи на обсъждане" (т.е. Брандън няма право на мнение, каквото му кажат, това ще прави). Това е проява на страхотно неуважение - все пак са възрастни хора, не деца на по 5 години. Направо ще откача, ако някой се опитва да ме потиска така, не знам той как търпи.

# 464

Братът на Тарик ще има бебе

Общи условия

Активация на акаунт