90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема VI

• 21 266
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Ами така е, тук на Балканите сме по-семейно ориентирани. А какво остава за ислямския свят... семейството е най-висша ценност и уважението към родителите е закон номер едно.  В САЩ си правят каквото си искат, разхайтена работа. Не само Дениъл, ами тази.. Анджела, има и деца, и внуци, тя взела да се занимава с млади мъже от Африка. И в последното предаване във вторник трябваше да й слушаме глупостите как обичала да си показва голия задник пред Майкъл, защото той го харесвал. А тя пък го карала да й прави стриптийз на камерата и докато се къпе също да слага камера, за да може да гледа, ц ц ц ц.... 54 годишна жена!
Ами тази 49 годишната (забравих й името) дето се задява със Зиед? Но тя поне е добре поддържана, за разлика от Дениъл

# 571
Ребека според мен, обожава Зиед - има нещо в начина по който го гледа. И всички тези джунджурии с физиономията му - все едно непрекъснато има нуждада го вижда... Но като се има предвид, че й е четвърти съпруг, може това да е нормалното й поведение и просто да се влюбва много лесно.

# 572
Относно Ребека и Зиед ми е супер странно това ,че на всяка дреха дори чаршафите и са с лика на Зиед.
И аз обичам мъжа си ,но това е леко психарско....
И нещо друго ми хрумна след като прочетох последните коментари .
Дали е възможно  и тя да има фетиш (като Девън) . Предишният и съпруг също е бил мюсюлманин (ако не греша ,също като сегашният) .  Опарила се е ,но пак скача в огъня.

# 573
Аз се радвам че мохамед работи и се развива а не легна са я търпи тая Даниел тя да го гледа ..той още като дойде при нея все повтаряше че му се работи ...

# 574
Възможно е Ребека да се е ориентирала към арабите, след като веднъж спомена, че първитей двама съпрузи са били скучни американци - явно нещо не й харесва в тях. От другастрана, Зиет е светъл и със сини очи, явно и нетърситипично арабска външност.

Карини е попитала феновете си в профила й в Инстаграм, дали искат да се заснеме как прави с.кс с Пол - откачалка... Rolling Eyes

# 575
На Ребека предишният мъж също е бил от Тунис, нали каза че много я е страх и Зиед да не се окаже като него( когато в бара искаше да набие един защото я заглеждаше) и мен иначе ме плаши това с образите им навсякъде. Брутално е и плашещо. Иначе от бабите тя е най- добре изглеждаща и според мен.
За семейното ориентиране сте прави, но и тук имаме издънки. За огромно съжаление познавам няколко жени , не казвам майки, защото това не е нормално поведение за майки според мен. Та същите много пъти са казвали, че биха избрали мъж пред децата си. Така че и тук ги имаме, но дано не се размножават такива!
Не е по темата, но снощи гледах много добро предаване на Марияна Зелгер за подземният свят по Нешънъл заслужава си да ги гледате.

# 576
Предишният май беше от Мароко.

# 577
  • sf
Да гледаме секс между Пол и Карини? Брррр

# 578
  • София
В началото имах негативни очаквания от нашенеца и албанеца, дори на моменти ме дразни и Андрей, но в сравнение с останалите са почти идеалните съпрузи.

# 579
Да гледаме секс между Пол и Карини? Брррр
Да, ужасна е! Сигурно се е вдъхновила от Стефани, която се похвали с нова къща и луксозна кола и изведнъж всички станаха много разкрепостени... Обаче Карини избива рибата - от една страна е пред раждане, от друга - Пол може и да не знае за тази идея Persevere
И Елизабет има еротични фотосесии - в момента се разпространява една снимка, на която се е надупила полугола под коледната елха Mask Какво им стана на тези хора...

# 580
Пари правят 😸

# 581
  • София
Шантава работа. Докъде могат да стигнат, за да спечелят фенове

# 582
  • sf
Еееех, защо няма как някой  да ми плаща да гледа как ям и пия 😂

# 583
  • София
Едва ли ще ти хареса от един момент нататък. Ще започнат да се обсъждат каква физиономия правиш, дали се оригваш, дали примляскваш, дали ядеш с ръце или с вилица.

# 584
  • София
Еееех, защо няма как някой  да ми плаща да гледа как ям и пия 😂
По ТЛС са давали такива случаи. Много дебели жени се издържаха като им плащат да ядат в лайфове. Трябва да ядат джънк фууд и да се окапват и тн.

Общи условия

Активация на акаунт