90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема VI

• 21 212
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Малко снимки:

Том и дъщеря му, но снимката от е от 2015г., момиченцето е пораснало до сега:

Яра - преди и след:

Снимки на Асуело и семейството му - доста са, затова давам линк. Има снимка на съпруга и детето на една от сестрите, но не знам на коя. Предполагам, че на глухата жена (добрата сестра, не Тами):
https://www.instagram.com/p/CKQQOcDMkDn/

Карини вчера е навършила 25 години:

В едно промо видео във Фб имаше откъс от Отвръщат на удара (което се дава вече само по Дискавъри+) - Язан и преводачът Адам коментираха дали той наистина е девствен - той каза, че му се иска да не беше...

# 721
  • Sunshine state
Уау, Яра се е "ъпгрейтнала" доста..😜

# 722
  • София
За пръв път чувам, че Том има дете. 😀

# 723
Той го беше споменал в едно интервю отдавна. Тогава се коментираше,че пазел в тайна дъщеря си, но той каза, че не я пази в тайна, а просто не иска тя да участва в предаването. Изглежда поддържат връзка, не са в лоши отношения, но той не е бил женен за майката и не се интересува от нея.

# 724
  • Sofia
Том е бил чаровник като по-млад.И сега не е зле.

Ребека май вече не ползва фотошоп 😁

# 725
Том изглежда по този начин на всичките си снимки. Нищо общо с реалното му изражение. На мен изобщо не ми харесва.
Ребека е симпатична, обаче в предаването изглежда по-пълна.

# 726
  • София
Ребека и другите вече нямат нужда от фотошоп, защото директно ползват пластичната хирургия.
Том сам каза, че има една поза в полуанфас, май му беше левият, при която като застане с определена мимика и поглед, излиза страхотна снимка.

# 727
Според мен е доста повече от 100, може и грешно да съм чула или грешно да са го превели.

Може да са объркали паундите. 220 паунда са 100 кила. А тя, ако е искала да й изрежат сланини като за 100 паунда... не знам

@pppqqq, мерси за линка в докс. Свалям  и ще гледам Wink

# 728
  • Sofia
Днес от 21ч има някакъв двучасов епизод от сезон 8 ,еп.2.В инфото пише,че ще е за Лорън и Алексей.

# 729
Промяната на Анджела наистина е голяма , ако не сте я виждали ето :

Това е снимка от тържеството на 6 годишната и внучка. Всички деца ли са на дъщеря и ?

И точните и думи са : “After the third month, I’ll drop about a hundred and something pounds,” , тоест сметките са верни .
Не ми били 100 кг,. най ми били около 45 кг. Mask Язък, развали големите ц.@@, и затвори деколтето Mask

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 21:00 от Tary

# 730
Хубаво е отслабнала Анджела, и за здравето е добре, обаче сякаш е изгубила частица от нещо - чар, дух 🤔
А може и просто да е гладна, на втората снимка 😁

# 731
  • Sofia
Тези снимки съм ги гледала.
Има ли я в цял ръст?

# 732
Майкъл като върл фен на BBW ще трябва да си намери друга дебеланка, хахахахаха

А тази вечер в Черешката на тортата коментираха предаването "Доктор пъпкотрепач" на ТЛС, хахаха. Гледат го жените на масата Grinning

от 2.35 мин. нататък

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 22:29 от diziler

# 733
Карини май ще има момче разхубавена ми изглежда ..
Тази оперната певица Мила която е в черешката е голяма фенка на 90дни до сватбата коментираше ги в преди обед ..

# 734
Внуците на Анджела са от двете й дъщери.
Това, че е отслабнала от една страна е добре за здравето й, но на мен ми изглежда съсухрена.

Общи условия

Активация на акаунт