90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема VI

• 21 216
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • Sunshine state
Ужас.. Досадни са и наистина прекаляват със старите кадри и муцуни. Има спешна нужда от "свежа кръв".

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 02:56 от Pupitka

# 706
В анкетата я няма най-продължителната връзка в шоуто -  Колти и майка му Sad Аз започнах да гледам 8-ия сезон на английски. По телевизията доста смесено ги излъчват и ако са на български се губи част от "чара" на разваления английски, който говорят някои.

# 707
Юлия има образование - четох миналата седмица статия, в която се споменаваше, но вече не помня какво беше. Моден мениджмънт или нещо подобно.
За Наталия не знам, май не са казвали. Все е работила нещо след развода.

П.п. След две страници темата свършва Simple Smile Каква анкета да сложа в следващата тема - всички двойки от По другия начин/Наобратно?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
90 day Bares all - трети епизод - този път го сложих в докс - който иска да си го изтегли и да го пусне в плеър по собствен избор (в случай, че този на Гугъл не ви тръгва):
https://dox.abv.bg/download?id=98d8e91f78

За съжаление, файлър е доста голям - почти 2 гб, не знам как бих могла да го намаля след свалянето.

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 10:21 от pppqqq

# 708
  • Sunshine state
За анквта предлагам най-неприятна двойка от новия сезон или като цяло.

# 709
  • София
Сега хванах сборния епизод за разделите. Има една, Доли май беше, с големите дъщери, която уж го гонеше, пък накрая са се оженили без продукцията да знае. Единствено се чудех дали тя изглеждаше толкова притеснена заради това, че се е поддала на това да се оженят или защото от продукцията ще ги санкционират, защото са го направили тайно. Тази жена и тя не е добре - с какъв акъл води млад мъж при дъщери-тийнеджърки и този мъж го е забърсала в бар, нищо че е бил барман.
Анджела колко килограма е, за да казва, че щяла да свали повече от сто с операция?

# 710
  • Sunshine state
Сигурно се е объркала,изглежда ми около 100-100 и нещо.

# 711
  • София
Според мен е доста повече от 100, може и грешно да съм чула или грешно да са го превели.

# 712
  • Sunshine state
Доста повече не вярвам. Висока е, да, ама е пълна по-скоро в горната част на тялото, краката не са й чак толкова дебели.Сигурно е казала 100 паунда и са го превели килограми. Това са около 50кг.

# 713
  • София
Тази жена е поне 120 килограма. Не й ли виждаш само талията, то талия няма, има окръжност.

# 714
  • Sunshine state
И 120 да е, като отслабне 100, 20 ли да остане? За това казвам, че са се объркали.

# 715
  • София
Аз съм за Анкета за Наобратно, а за новия сезон може да е следващата, че повечето в темата гледаме по нашето ТЛС и сме до трети епизод, още ни запознават с някои от двойките. Както решите, де, аз мога да си пусна гласа и след 2 седмици.

# 716
Аз съм за най-противна двойка, но и за другата анкета няма проблем. Това ми е от любимите теми, така че всяка ми е приятна.

# 717
Andariel, Моли е тази с женитбата, но не си разбрала правилно ситуацията. Тя не се е оженила тайно, а преди изобщо да започне предаването. Просто разбиранията й за това какво значи да се ожениш са различни от тези на закона и останалите хора. С нейния са се оженили в общината (т.е. подписали са), а за нея това е някаква дребна формалност, която е забравила да спомене на продуцентите; тя си мисли, че да се ожениш значи да вдигнеш сватба (като нашите роми).

В новия епизод на Bares all (по-горе има линк) Натали обясни за къщата на Майк - според нея, той й е изпращал фотошопирани снимки на къщата, на които тя изглеждала по-голяма и по-красива (отвън). Освен това й пращал снимки на езерото и части от имота си, които изглеждат много живописно.

Една "новина" - Лариса и Джесика са скарани. Лариса блокирала Джес в социалните медии, твърди, че тя се възползвала от нея, за да стане известна и да пробие в Онлифанс, а всъщност била фалшива приятелка. От своя страна Джесика казва, че не знае какво е станало, за да се ядоса Лариса, двете не са се карали и тя се тревожи за нея (т.е. за психическото й състояние).

Има и някакъв скандал в Инстаграм между Олга и Стивън - той е писал, че Олга непрекъснато публикува подвеждащи снимки и информация, от която изглежда че са двойка, а той е скъсал с нея още преди месец и няма намерение да променя решението си.Твърди, че връзката им била токсична и според него трябва да поддържат добри отношения само заради детето.

# 718
Жалко за Олга и Стивън. Тя ми беше много симпатична, но той за съжаление е твърде малък и незрял.

# 719
Дa, не са заедно, дано да си гледат детето без драми. Олга ми е симпатична .

Гледах някакво клипче на Лариса, станала е много страшна, наистина се е докарала като надуваема кукла 🤢

Общи условия

Активация на акаунт