90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема VI

• 21 956
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
  • Sofia
“Разни хора-разни идеали”е за ромските ранни сватби.Понякога го дават.
“Детски конкурси за красота” също ми харесваше.И тях ги пускат пак от време на време...”Невероятните спестовници” и тези които пазаруваха безплатно с талони също гледах.
Тереза Капуто рядко гледам и по малко з-то много ме разстройва.

# 301
Сестри по кръв, беше за Нети и родата. Все се чудя, тази жена родила 9 деца, каква фигура има.

# 302
Пропуснахте амишите. Веднъж лежах болна доста време и бях изгледала почти всичко за тях Satisfied И там имаше едно българско момче.

# 303
# 304
Направо се е стопила. Екстеншъни ли са това? И секси колие и блузка Wink Ще заприлича на Дарси.

# 305
  • In transit
Сега ми припомнихте колко предавания имаше по ТЛС преди. Доста от тях съм гледа, но 300 килограмовите не мога...също пъпките и всякакви подобни. Най-забавни са ми семейство Бъзби и шестзнаците от Алабама. Много са сладки! А FLN и Travel преди да ги купят Дискавъри имаше много хубави предавания...сега и по Травъл няма нищо за гледане. Sad
Иначе това с изнерверите го дават всяка сутрин по италианското ТЛС (Real Time). Там например 90 дни го дават само веднъж седмично, явно не е толкова гледано, за разлика от други техни предания.

# 306
  • София
На Травел едно от любимите ми е Загадки в музея. Може да се каже, че почти го следях преди празниците.

# 307
предаването със съпрузите е старо, преди малко го засяках и участниците си ги припомних,  много често дават стари сезони и затова спирам да гледам от време на време ТЛС. ID EXТRA също много ги гледахме в къщи, но и там все едно и също дават.

# 308
Ако мине някой админ, ще изтрие много страници, но нищо, да си кажа и за Травъл Simple Smile Гледам или съм гледала:
Странни храни (понякога), Експедиция в непознатото (или неизвестното - това ми харесва много), Странни места (пак с Джош Гейтс, също ми харесва), Загадки в музея, Тайните на хотелите (като Загадки в музея, но за хотели - мисля, че са малко епизоди), архивите на НАСА; гледах доста и оня тип с мотора (Хенри Кол ли се казваше?), но след като го повториха пет пъти ми поомръзна; предаванията за чудовища (не са ми любими, но съм ги пускала, едни търчат из гората и търсят Голямата стъпка).
Сега се сетих за Невъзможен хотел, едно време го гледах редовно - то по Травъл ли беше или по Файн ливинг? Направо да му се отще на човек да ходи на екскурзия...
А също и едно за имоти за милиони, за него съм сигурна, че беше по Файн ливинг - беше хубаво предаване, даваха интересни къщи в различни страни.
Имаше и едно Четири къщи (не помня как точно се казваше) - четирима души (обикновено нагли) си показват имотите и се оценяват взаимно, а имаше и предаване със същата концепция, но не за къщи - Четири сватби - и двете ми харесваха. Наскоро гледах и такова за хотели, също интересно.
Имаше и друго за сватби - Сватбеното имение, но то не ми харесваше особено.
 Сетих се и че съм гледала малко и за хордърите - май го превеждаха като Екстремни събирачи? Гнусно е като това за пъпките.
И за собственици на имения в Англия - в едното предаване трябваше да им чистят кочините, а в друго - водещата се опитваше да им даде съвети как да префасонират имението и да печелят пари от него. На тези съм гледала отделни епизоди, не бяха нещо кой знае какво.

Едно време даваха и за един Рон, който ходеше по света да изкупува скъпоценни камъни - сигурно е било по Травъл. Беше интересно, но само няколко епизода.

# 309
Пускам евентуален спойлер за Джови и Яра. Информацията не е потвърдена, но го пускам скрит, за хората, които не харесват спойлери:

Скрит текст:

# 310
Да, всъщност има отделна тема за канал TLC, в която се обсъждат различни предавания. Но там животът отдавна е спрял, хаха.
Иначе предавания за златотърсачи или всякакви клошари и вехтошари направо ме изумяват. В смисъл... кой гледа подобни неща? Това със събирането и трупането на ненужни вещи за мен отвсякъде си е отклонение от нормалното.  Чат пат съм засичал "Тираджии в пустошта", е няма такава тъпня. Перипетиите на даден тираджия по пътя му от Румъния до Литва през Полша. Много ми харесваше "С влак през Аляска" по Дискавъри, но и него го спряха.
А за ТЛС... освен 90-те дни и производните му засега нищо не ме грабва.  Даже тия близначките Дарси и Стейси още не съм ги гледал. В Семейството на Шантел си личи, че изсмукват от пръстите вече. Ако може на стринката, на шурея и на калекото на Шантел да дадат личната история...

# 311
  • Sunshine state
Adamo, благодаря за инфото.👌🏻
Много гледам вещомания - погребани живи, обичах и спестовниците, ама няма нови епизоди и само повтарят стари.

# 312
Златотърсачи е интересно, но не по тези телевизии, а по Viasat Explore. Търсят из пустините на Австралия, намират парчета злато с металотърсачи.
Излязъл е нов епизод на 8-ми сезон на 90 дни, вчера гледах малко, сега доглеждам. Неприятно ми е, заради качеството. Роднините на Брандън карат Юлия да работи - хареса ми реакцията на американската публика - много отрицателна.
И за Брандън и Юлия се говори същото, като за Джови и Яра:
Скрит текст:
Че са женени и имат дете. Изглежда ще се справят с майката, ако е вярно.

# 313
Роднините на Брандън карат Юлия да работи - хареса ми реакцията на американската публика - много отрицателна.

Нормално е да реагират така, защото от държането на всички си личи, че им е трябвала работна ръка, на която да не плащат. Взели си градско момиче да им върши фермерската работа. Забутали я в онази стая, в която си държат боклуците и очакват от нея от самолета да запретне ръкави и да им гледа животните.
Той Брандън е за бой. Лъже и маже и на двата фронта, той да е добрия.
И историята с датата за сватбата...

Поне мемета колкото искаш:
Скрит текст:

Евентуално потвърждение на спойлера, който пуснах за Яра и Джови:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 10:49 от Adamo 💜

# 314
Този ли е 27 годишният момък дето нямал гадже до сега, то си му личи по физиономията, че нещо не му е наред. Хормонално или нещо друго.

Общи условия

Активация на акаунт