90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема VI

• 21 945
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Анджела има достатъчно реалистична представа за себе си като възраст и външни данни, за възрастта на Майкъл и за съвсем природното му влечение към по-младите. А сега като я видях пак с това деколте, не знам, нищо хубаво няма в нея, като някакво желе. Тази жена е на 54 с такава фигура, която предполага малко по-прибрано облекло. Според мен е с маска, защото си прави нови зъби.
Колт с този мустак съвсем прилича на мамино синче, все едно е в пубертета. Очаквах, че като е отслабнал, е придобил по-мъжествена визия, ама той още повече се е размекнал покрай майка си. Беше интересно как тя каза нещо за кой е мъжът в къщата, а жестовете му показваха несъгласие и неудобство.
При Калани и Ансуело няма да я бъде, но и тя като всички останали жени, захванали се с по-млади мъже, получи каквото искаше. А той наистина може да има леко  някакви проблеми и го издаде сестра му като каза на Калани, че трябва точно да му каже какво да направи. Той си е пубер, дори не на млад мъж, и иска да играе.

# 331
Не разбирам Калани какво е видяла у Асуелу. Тя и сестра й ги намирам за хубави жени, а Калани се е закачила на първия, който й е обърнал внимание.

# 332
  • Sofia
Анджела каза,че си прави зъбите и затова е с маска.
От снимките ,които беше пускала наскоро си личи ,че много е отслабнала.

# 333
  • In transit
Анджела каза,че си прави зъбите и затова е с маска.
От снимките ,които беше пускала наскоро си личи ,че много е отслабнала.
Колкото и да отслабне, на нейната възраст трудно ще си стегне кожата...освен ако не легне под ножа.

# 334
Анджела каза, че има абсцес, мисля. Но не знам как са го превели - не съи спомням дублираната версия.
А иначе - тя наистина си е правила зъбите - затова напоследък се снима все широко усмихната.

# 335
Лана (на Дейвид, на който тя все връзваше тенекия):

# 336
Тази Лана на Дейвид си е Светлана отвсякъде, много смешно ми става, като го чуя.
Сестра ѝ на Елизабет според мен има “мързеливо око”, мъжът ѝ е огромен разплут негър, някой беше качил снимка на семейството ѝ тук. Мисля, че завижда на Елизабет за Андрей и лицемерничи, голямо натискане да участва в оплюването.
Асуело определено има някакъв дефицит или просто е тъпичък.Калани е била девствена на 28 г и буквално е налетяла на момчето и взела, че забременяла веднага на въпросната почивка в Самоа.Мисля, че ще си го трае, тя си го е намерила и довела, няма оттърваване на горкия Асуело.

# 337
Не разбирам Калани какво е видяла у Асуелу.

Е, в една от сериите стана ясно. Добре развит бил... (в гащите). Нали тя имаше разговор с някакви приятелки и обсъждаха точно това.

Анджела каза,че си прави зъбите и затова е с маска..

В началото на епизода снощи казаха, че имала абцес

# 338
Асуело едва ли някога ще изневери на Калани. Неговите интереси са детски. Танци, волейбол, компютърни игри. Ако тя не го беше свалила, кой знае дали въобще е щял да си намери жена.

# 339
  • София
Ще порасне, а на танците не се знае коя фенка или партньорка ще се завърти. Може да е направил две деца, но е пубер по мисъл.

# 340
Късно му е да пораства, до сега трябваше да се е развил умствено. А и той каза на Калани, че тя е "ананасът на неговия живот" - интересен комплимент Grinning

# 341
  • София
Но пък Асуелу я обича, работи и нещо. В нейния случай, в който тя с други мъже не е успявала, може и да си кретат така. Може да има забавено развитие, но пък е много категоричен относно това, че застава на нейна страна спрямо своето семейство. Няма да им обърне гръб, но и ясно заявява, че нямат право да обиждат жена му и децата му. От Елизабет например не виждаме това, а семейството ѝ обиждат цяла държава, хората там и неговото семейство, които винаги са се държали добре. Едно е с Андрей да се карат, но това никога не бих го допуснала.

# 342
Сестрата на Лизи е изключително красива, но подкрепям че завижда на Лизи. Според мен е с този гнусен,дебел не*ър само за пари, не отричам че има хора, които биха го обичали. Но освен характера ѝ ( вечно на скандал) има външност, която ѝ позволява да има когото си пожелае, а тя се хванала с това подобие на мъж. Личи си по къщата ѝ че има пари. За Асуело и Калани и двамата като ги гледам не са правили секс преди да се познават или ако той е правил, дори не е знаел какво се случва 🤣🤣🤣 Знаете,че не харесвам Андрей, но с Лизи са хубава двойки. Лично мое мнение - предпочитам визуално равенство във връзките като при тях, игнорирайки характерите им и двамата са ми на едно ниво външно.

# 343
Хм, според мен Андрей изглежда по-добре от Елизабет. Тя прилича прекалено много на баща си в лицето, а баща й не е хубавец...

# 344
Хм, според мен Андрей изглежда по-добре от Елизабет. Тя прилича прекалено много на баща си в лицето, а баща й не е хубавец...
След 15тина години той ще е чаровен, тя грозновата. Стана мн грозно с това изказване на сестра й, че Андрей въртял баща им на малкия си пръст.
И в следващата серия се очертава скандал между Анжела и Майкъл за или против ин витрото. Съжалявам го този Майкъл...

Общи условия

Активация на акаунт