90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема VI

• 21 931
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
На Майкъл само повече търпение му трябва и деца може да има и в Америка да остане...
Майкъл е най-търпеливият човек, който съм виждала.

# 376
  • Швейцария
Аз ги харесвам и двамата с Анджела и не мога да кажа кой прав и кой крив. Дано да се разберат и да останат заедно.

# 377
  • София
Не ги виждам как ще останат заедно. За мен тя е тотално изкукала, а той в един момент ще порасне. Тази жена ще го побърка.

# 378
  • Швейцария
Нищо му няма, Анджела е куче, което само лае и той го знае и хич не й се връзва.

# 379
  • София
Така де, ама едно куче като постоянно те лае, вече става тормоз и или махаш кучето някъде далеч, или ти отиваш някъде далеч. Никой не понася постоянно лаещо куче.

# 380
  • София
С изключение на Колт и Лариса другите не съм ги гледала и ми беше интересно. Даниел и Мохамед направо ме разбиха. Тя го моли и реве да се ожени за нея. Нещо май й хлопа

# 381
  • Швейцария
Мохамед и разказа играта на Даниел.

# 382
Това между Даниел и Мохамед определям като най-очавадния брак за зелена карта. При никоя двойка сякаш толкова не си личеше, че чужденеца/ката не понася американеца/ката.

# 383
  • София
Да, той чак на адвокат отиде преди сватбата. Мохамед удари в земята дори Лаура. Даниел, Тя само реве и изглежда доста зле за годините си

# 384
То да е само Майкъл излъган или подведен от тези двойки....😎
Почти при всички има по нещо недоизказано и подвеждащо.
Нищо му няма на Майкъл, като го гледам засега положението и Анджела го удовлетворяват, по нататък ще си намери някоя или няколко по-млади, да му родят деца.

# 385
  • София
Здравейте, следя предаването от началните сезони. Не съм гледала всички епизоди, но са ми интересни т.н. културни различия в бита и религията им. Моят избор е : Майк и Азиза, Алан и Кирлиам, Кайл и Нуун, Майкъл и Джулиана, Евелин и Дейвид. Надявам се, че посочените двойки няма да се разпаднат.

# 386
Това между Даниел и Мохамед определям като най-очавадния брак за зелена карта. При никоя двойка сякаш толкова не си личеше, че чужденеца/ката не понася американеца/ката.

То за него беше ясно, но защо Даниел (Дейниъл) е толкова глупава и наивна, това не мога да си обясня.  Тя би трябвало да има ясна самооценка, да си знае каква й е визията и че не може да очаква чудеса или някой да се влюби заради хубавите й очи. Понякога хем да ти е жал за нея, хем си казваш колко е наивна, как вярва и как му се вързва... И всички тия викания на полицията, скандали и циркове по улицата, са нещо абсолютно излишно. Тя заплашва, вика, крещи... Ами грешката си е нейна, че изобщо му се върза в началото

# 387
Въпроса е, че няма реална самооценка. И много хора са така. Тя е глупава. Колко му е да я излъжеш? И прощавайте, но е грозна. И не е проблема в кг. Излъчването й е грозно. Даже имам чувството, че има психически проблеми. Виждаме и други едри и непривлекателни жени, но те имат някакъв чар, харизма, нещо, за което да се захванеш. А, тук при нея всичко ми е противно.

# 388
Защо ти е жал за Даниел - тя буквално си е примамила мъж от чужбина, използвайки измама? Лъгала го е, че има пари. Когато той дойде му каза, че няма търпение той да си намери работа, защото не могат да плащат тока и интернета. Когато той избяга от нея, направи всичко, което можа, за да го екстрадират. Някои хора просто са отвратителни отвън и отвътре.
Той не я е лъгал. Да, държа се дистанцирано, но това беше видимо за всички от началото, включително за децата на Даниел. Не се е преструвал. И за човек с толкова малко опит, изненадващо бързо си уреди живота в САЩ. Което значи, че проблемите на Даниел са в самата нея.

# 389
Беше ми жал на мен за нея ,преди да разбера ,че го е лъгала че има пари. Напомни ми за Амфиса и Хорхе/Джордж ( не знам вече кое му е истинското име) който я лъжеше ,че е милионер. Та и Мохамед като Амфиса( с разликата че тя си призна, а той не) са отишли зареди пари и зелена карта. Как на всички отстрани ни е ясно ,а на половинките им не. Иначе да и аз мисля,че е много грозна освен физически и вътрешно, това с полиция/ емиграция и всичките заплахи беше от безпомощност. Но да ме прощава с тази външност лак си е помислила, че младо момче ще ѝ обърне внимание. Та него го беше гнус да я целуне на сватбата им и си измисли че религията не му позволява. А същата тази религия не го спря да спи с Даниел още като отиде в щатите. Защо? Защото е знаел,че трябва да  консумация на брака поне един път. Тоест проучвал е нещата преди да дойде.

Общи условия

Активация на акаунт