Образователен Говорилник_тема 11_празнична_:)

• 23 752
  • 758
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Аш, аз бях последно преди месец в Катарино, но не съм била в Хот Спрингс. Ако скоро не си била в Катарино - много го харесвам - ремонтираха го, хубави стаи и спа, любезен персонал, храната е хубава - повечето им неща като сирена, меса и колбаси и сладка са собствено производство. Принципно нямам големи забележки там, даже обмислям февруари точно там да резервирам, освен ако не премисля за Хот спрингс.

# 481
В Хот Спиринг поне топилата са с минерална вода.
А аз в Катарино единствено харесвам гледката. Басейните са кофти за неплувци като мен.
На Кемпински цените са си нормални за веригата, за хотел на топ локация. Стаите са нормални в стил хижа. На мен в една хотелска стая са ми важни матрака и банята. Simple Smile

# 482
  • Отвъд алеята зад шкафа
Гадамер, как 4500 лв за седмица само разликата? Тия познават ли парите? Аз с тия е изкарам в топ хотел в Австрия, с все скикартите

Когато запазвах в Хот Спрингс, в Кемпински ми даде цена от около 7000 лв за 2 възрастни и 1 дете, 7 нощувки. За мен е неприемливо.

Току-що братът на ММ, който живее във Франция и беше запазил ски в Австрия, ни каза, че са обявили и в двете страни, че няма да има ски сезон. Та взе да ни разпитва ние къде сме запазили. Другият уикенд ще отидем за 1 нощувка на Боровец и ще видя как ще е. Един приятел беше на Пампорово и каза, че е празно, тоест било супер за ски.

Goldeva, Арте не е лош, но има някои неща, които не ми харесват- много малък външен басейн, много малка зона около вътрешния, местата не стигат въобще, същевременно СПА зоната е пълна с притичващи деца. Водата за пиене в СПА-то си я сипваш в пластмасови чашки, само за един ден това са стотици чаши. Стандартната двойна стая е сигурно 1/3 от размера на двойната стая в Хот Спрингс. И отгоре на това е малко по-скъп.

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 20:35 от gadamer

# 483
  • София
Аз гледах камерите на Боровец и ми се стори същата тарапана, каквато има винаги през уикендите. Затова уикенда решихме да сме в Банско - уж по-далеч от София, по-голям шанс да няма много хора. Ние обаче сме с куче и изборът на място за настаняване е по-ограничен. Ще споделя след почивката как е минало. От хотела вече успяха да ми вдигнат кръвното с надменно отношение, но каквото - такова. За 450 лв. на вечер по мое мнение можеха да се постараят малко повече.

# 484
Ех,този Велинград. Такъв потенциал и такава излагация...

# 485
  • Отвъд алеята зад шкафа
Чак за излагация не е, но е факт, че за горе-долу идентични пари, предпочитам в Баня. Но пък във Велинград сме ходили много, имам си сантимент. Има един хотел до Арте, все му забравям името, ако някой го е пробвал, ще се радвам да даде информация. Също и Дианамар в Павел баня.

# 486
  • София
А от мен глас за Катарино. Последно бяхме в края на септември. Беше празно, а храната е в пъти по-добра от тази в други подобни хотели.
Ние планираме Пампорово, но след средата на Февруари - ще освободя малката от училище за 2 дни. Иначе събота бяхме на Боровец - измръзнахме. Става за каране, но на мен не ми хареса. Снега е изкусвен и беше доста заледено.

# 487
На Боровец не знам дали си струва да се нощува. Моите ходят за деня и се връщат. Но мога да кажа, че Рила са го ремонтирали доста сносно и мога да го препоръчам за скиори. Храната беше еднообразна(в смисъл едно и също почти всяка вечер), но ставаше.

# 488
  • Отвъд алеята зад шкафа
Боровец е ок за уикенд, въпреки, че е е най-лошата ски зона откъм писти. Има едно съществено предимство обаче - на 50 минути път е от София. Има добри места за спане, ако работят и заведенията е съвсем ок откъм храна. Пампорово и Банско за софиянци са дестинации за седмица. Ако сравняваме с Австрия и Италия, единствено Банско става горе-долу по километри писти и пак е постно.

# 489
  • София
Банско е на 2 часа - защо да не става за уикенда?

# 490
Ние след 4 години на Пампорово, от които последните два пъти фал, вкл. и дъжд, който изяде снега...повече няма да отидем. А и там единствено по-става Камелия за прости нощувки. Никой друг хотел не ми хваща окото.
Банско си е точно за уикенда.

# 491
  • Отвъд алеята зад шкафа
На Пампорово сме ползвали Бутиков хотел Ива и Елена ( или нещо подобно се казваше), имам добри спомени, основно предимство, че е на 50 м от лифта на Студенец. Не мога да кажа същото за Гранд Манастира- същата локация, но пълно разочарование. На Пампорово сме имали както чудесни карания, така и пълна греда - уцелихме училищната ваканция на турците и беше....опашки, навалица, гмеж..Да ви кажа, едно от готините ни прекарвания беше във Вили Малина- много непретенциозни, но пък бяхме готина компания и си изкарахме супер. Тях и лятото ги посещаваме.

# 492
  • София
Мъжът ми е непреклонен - на ски в Банско повече няма да стъпи.
На Пампорово също спим в Камелия, хотел Малина също става, но без храна. Насочваме към апарат хотели, защото караме по цял ден и вечер имаме сили само за една вечеря. Ядем в МС Wink.
Ние ходим в периода 20-28 февруари и последните години не сме имали проблем със снега.
На Боровец само за един ден или за вечерни ски, но след средата на февруари, когато вече не е толкова студено. А в Самоков има една кръчма с най-вкусните пържени картофи, но за съжаление сега не работи.

# 493
  • Отвъд алеята зад шкафа
Коя е тази кръчма в Самоков? Ние все в Боровец ядем и сме чували, че има някаква добра кръчма в Самоков, ама все не стигаме до нея. То и заради пийването вечер, де:)

# 494
Аз препоръчвам "При Соте". Само дето в момента е затворена, а храната им за вкъщи е леко казано неприемлива.

Като ги отворят пърженият им шаран е убиец. И това казано от човек, който не обича риба.

Общи условия

Активация на акаунт