Образователен Говорилник_тема 11_празнична_:)

• 23 324
  • 758
  •   1
Отговори
# 675
Мен лек обрив и болка на мястото на поставяне изобщо не ме притесняват. Далеч по-сериозни реакции са ми в таргета. Като човек прескочил трапа на ДИК.

# 676
  • София
Ооо, Фенси, това е много сериозно състояние! Бррр! Добре, че си го прескочила. Но не мисля, че има подобна опасност от ваксините.

# 677
  • софия
Нали? Умни, красиви, всестранно развити, всичко ни се отдава... Тихи, скромни и набожни. Joy
явно съм везни значи Joy

# 678
Основната разлика е, че с тази ваксина подписваш информирано съгласие. Поправете ме ако греша. И другото, което не ме кефи е, че дори да имаш висок брой антитела, подлежиш на ваксинация. С кой друг вирус е така?
Грешиш. За тези с антителата още няма ваксина. Дали изобщо ще стигне до нас не се знае. Не е ясно дали ще има реваксинация или не. Това ще го видим след време.
На всяка ваксина която не е включена във ваксинационният календар подписваш съгласие. Поне при децата.
Както и при всяка операция.

Спутника е на база белтъчна ваксина. При нея страничните ефекти би трябвало да са много повече. А и там работят само с част от вируса. Не успяха да го пуснат с основният за разлика от Пфайзер.
Е как да няма? Сума ти доктори казаха, че са изкарали вируса, имат антитела, но публично се ваксинираха.

# 679
Защото са лекари. За простосмъртните без антитела няма бройки все  още, а какво остава за тези с.

# 680
Защото са лекари. За простосмъртните без антитела няма бройки все  още, а какво остава за тези с.
Лекари, но с антитела, те да не са извънземни. И като няма бройки, трябваше публично да рекламират ваксинирането на Балтов с антителата?
Въпросът на Дрийм беше защо изобщо се ваксинират хора с антитела.

# 681
  • София
Нали? Умни, красиви, всестранно развити, всичко ни се отдава... Тихи, скромни и набожни. Joy
явно съм везни значи Joy

Боже мооой, оказва се, че и аз съм везна, а само по документи ме водят коза Smiling Imp

# 682
явно съм везни значи Joy

Що се отнася до вас трите - Санака, Гадамер и теб, точно такива сте наистина.
Без капка ирония.

Доп. Може би само без набожността, за нея не мога да кажа.

# 683
  • София
Амели не си е сложила снимката на ника, доката Санака и Гадамер наистина са много красиви Simple Smile

# 684
Притесненията ми не са свързани с обрив и зачервяване. Ако имах такива, нямаше да ваксинирам детето си с всички ваксини.

# 685
  • софия
Амели не си е сложила снимката на ника, доката Санака и Гадамер наистина са много красиви Simple Smile
Как бе. Не ме ли виждаш как грея над тия сърца. Слънце, слънце, слъъънце! съм аз, колко по-красива ( пък и важна)  искаш да съм Simple Smile

# 686
  • София
Как бе. Не ме ли виждаш как грея над тия сърца. Слънце, слънце, слъъънце! съм аз, колко по-красива ( пък и важна)  искаш да съм Simple Smile
Аа, не - стига с тия компенсаторни метафори - искам снимка с 1:1 коса, усмивка и всичкото там Simple Smile

Скрит текст:
аз съм това:

# 687
  • София
явно съм везни значи Joy

Що се отнася до вас трите - Санака, Гадамер и теб, точно такива сте наистина.
Без капка ирония.

Доп. Може би само без набожността, за нея не мога да кажа.
А скромността и кроткостта, викаш, бликат на фонтани. Joy

# 688
  • София
Еха, колко сте изписали! Мислех, че е нещо за връщането в училище, а то - за ваксините Wink Аз съм с автоимунно и трябва да проуча коя ваксина е най-подходяща за такива като мен. Бих се вакснинирала, но след внимателно проучване. (Защото смятам, че ковид е доста голямо зло за хора с автомунни, непредвидими може да са реакциите на такива организми.)

Иначе по темата за зодиите - като прочетох определението на sanaka веднага установих, че и аз като Амели съм станала Везна. Нищо чудно, при мен се е предало, тъй като ММ е везни Simple Smile

Честит петък, бандичка!

# 689

А скромността и кроткостта, викаш, бликат на фонтани. Joy

Разбира се. Не съм видял нито веднъж да се хвалиш нещо, нито да се фукаш или самоизтъкваш. Толкова за скромността.
Също така нито веднъж не съм видял да нападаш някого или да говориш агресивно. Това пък за кроткостта.

Общи условия

Активация на акаунт