А бе, виждала съм някъде нещо като тарлъци, от рунтава естествена кожа, като рунтавото е отвътре, а лицето на кожата - отвън, много селски изглеждат - ей такова търся за Дидо за из къщи.

на всички малки и големи 

, беше хубаво, но когато се прибрахме днес направо си отдьхнах...в кьщи си е най-хубаво....
- любимите ми обувки....
Това е начинът на дечковците да постигат своето
Продавачките паднаха от смях, а едната имала хлапе на две годинки, та много добре се разбрахме
Изобщо гледам да не я ограничавам, но да й показвам, че има правила, които е добре да се спазват. Също така се старая не винаги да става моето, защото искам да я възпитам да умее да си защитава правата, да взима решения и да носи отговорност. На тази възраст опод "отговорност" визирам обикновено случки, в които я оставям да падне като преди това съм повторила няколко пъти, че се пада. Общо взето постигам някакъв успех и следващия път се оглежда и дава ръка (като слиза от бордюр примерно), но и аз като Краси не мога да се справя с ходенето права по леглото
Всеки път изтръпвам, а да не казвам, че и веднъж се изгюмтя директно по физиономия. Онзи ден си цепна брадата на парното и сега е със сантиметър и половина дълга кървава бразда от стани на брадичката, ноо... Да би мирно седяло, не би чудо видяло
), сега не искат и да чуят 3а багаж бе3 придружител, колкото и да им давам....голям проблем ми е да намеря някого, който да се сьгласи да в3еме нещо- то са молби
, то е чудо....та ще трябва другият пьт, когато се прибирам, да в3ема всичко с мен, иначе не става
Явор така си издрънка главата кат се тръшна измятайки се назад(добре че беше вкъщи на паркета) и оттогава е с една степен по-хрисим
Е, опитва се нещо и с крак да потропва, но не му обръщам внимание и мисля това ще си изчезне с времето.
- ще трябва да взаимстваме от чуждия опит на по- напредналите държави 
ако на дебели чорапки им се пришие изрязано стъпалце от тънка гума, или пък се накапят с разтопена такава
- хем меко, хем изолира - това ми хрумна на първо четене
, ако има нужда от ортопедично стъпало то се изписва от доктор - иначе само вреди.
ииииииииии Явор си хвана първо ............ЧЕРПАКА
После се присегна нашето момче и към спринцовката и отверката ама късно вечеее, късно
...Като отидох да го взема здраво хлипаше.., но пък е обядвал и всичко си е изял, което ме навежда на мисълта, че не е чак толкова много стресиран..На връщане докато го носех, даже ме погали без да се налага да го моля
Просто Вики като се събуди сутринта стана да ходи, падна, изправи се сама и продължи.............просто досега ни се губеше момента с изправянето
Та вече и аз мисля кога да й спретна прощапулник. Иначе същия ден емоцията от ходенето така я беше завладяла, че цял ден се разхождаше от стая в стая и вечерта заспа чак в 12 и 15..........при положение, че досега най-късно до 9 заспиваше.
Все се оправдавам, че е временно и че ще отшуми, пък ще видим какво ще излезе накрая........
Бълхите й минават много бързо, а и от червени петна стават точици, пък тези си излязоха като такива и сякаш едни изчезват други се появяват и са много. За колко ли дни трябва да поминат?
. Но май поне седмица си ги влачихме.