Време е всеки ЮЛСКИ сладур да направи своя есенен шопинг тур!

• 10 696
  • 276
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна.

А бе, виждала съм някъде нещо като тарлъци, от рунтава естествена кожа, като рунтавото е отвътре, а лицето на кожата - отвън, много селски изглеждат - ей такова търся за Дидо за из къщи.  Thinking
и аз за същото говорих, виждала съм в магазините, които продават стоки - художествени занаяти, също така има тука едно изложение на кожени облекла, също излагат такива пантофи от кожа, това и да се намокри пак топли. бях купувала миналата година бебешки, струваха 10лв, смених им само връзките с едни ярко оранжеви - много сладурско.

# 31
  • в шоки-land
 Hug Heart Eyes на всички малки и големи Heart Eyes
най пьрво - честито на всички пра3нуващи и пра3нували   bouquet  bouquet  bouquet
болничките да о3дравяват, а трьгналите на ясла юлчета да не ги докосват вирусите  Hug
бяхме малко вьв ваканция Wink, беше хубаво, но когато се прибрахме днес направо си отдьхнах...в кьщи си е най-хубаво....
малкото дребно лудее, и3общо не се спира...на лампата ка3ва плампа, "дай", когато ми дава нещо, и3общо бисерчета  Joy
сега 3а обувките - тук има страхотни гумени ботуши с вата и вьлна отвьтре, почти бе3 подметка, само грайфери, т.е. много меки....мисля такива да в3ема 3а 3имата и да ми е мирна главата....сега сме в3ели подобни, но бе3 подплата....проблемьт с мокрите крака е решен...а когато е сухо сме само с това - любимите ми обувки....
а ей това тук му е любимо....
отивам да се хори3онтирам, момичета....лека нощ  Hug Heart Eyes

# 32
  • Варна.
Здрасти бе Амей-че, доста време се изгуби! Шоколада е голям бонбон! Аз също така я оставям моята девойка да се маже в кАЛЪ, голямо забавление, нямаме такива гумени гащи, но за кратко и с ватираните дънки става. до нас има детска градина и слеобед като  вземат децата използваме да се наврем там.
днес май спря вече поредицата от дъждове, извадих зимните дрехи и имам много за пране та чакам слънце да изгрее. оказа се че са ни подарили нещо като космонафт, падна ми тоя разход и от една кака се сдобихме с много панталони и домашни блузи даже доста запазени ботушки. не съм много фен на носените обувки, но като знам колко малко ги носят децата... гледах подметката дали има някакъв наклон да не го "прихванем".  и сега само чувалче за спане ще търся и няколко бодита.

# 33
Ооо, Сияната как се тръшка... но това е нормално за възрастта. Я си помислете вие ако искате нещо от мъжете си не се ли цупите и не въртите ли номелца Wink Това е начинът на дечковците да постигат своето Laughing Аз я оставям да се тръшка и на улицата. ПРеди няколко дни така в един магазин я оставих да лежи на теракота и тя се прави на интересна докато аз разгледах половината магазин Grinning Продавачките паднаха от смях, а едната имала хлапе на две годинки, та много добре се разбрахме Wink Изобщо гледам да не я ограничавам, но да й показвам, че има правила, които е добре да се спазват. Също така се старая не винаги да става моето, защото искам да я възпитам да умее да си защитава правата, да взима решения и да носи отговорност. На тази възраст опод "отговорност" визирам обикновено случки, в които я оставям да падне като преди това съм повторила няколко пъти, че се пада. Общо взето постигам някакъв успех и следващия път се оглежда и дава ръка (като слиза от бордюр примерно), но и аз като Краси не мога да се справя с ходенето права по леглото ooooh! Всеки път изтръпвам, а да не казвам, че и веднъж се изгюмтя директно по физиономия. Онзи ден си цепна брадата на парното и сега е със сантиметър и половина дълга кървава бразда от стани на брадичката, ноо... Да би мирно седяло, не би чудо видяло Crossing Arms Wink

# 34
Амеи, май за всеки от наще мъници трябва по едно такова шушляково чудо като на Шоколадчето  Laughing!
Има зимни обувки с меки подметки! Естествено, не са толкова меки като при есенните, които са тънки, но пак са меки! Щото има една гума, дето като си я сложиш на карака и все едно си с космонафтски обувки...така че пак трябва да се гледа за подметката при ботушките.
Аз вчера взех на Мартин любимите ми Чипо обувки и хич не мисля, че съм сгрешила. Толкова са меки и широки, че все едно си обул на детенце чорапки. Трябва да ви кажа, че дори аз с високия свод, единствено едни обувки с много меки подметки, макар и без ортопедични бабунки, са ме спасявали в голямото трамбоване по чужбината. Че един път бях тръгнала само с едни обувки с твърда подметка и няма да ви описвам как се прибрах в БГ-то. Така че се надявам мартин да се чувства комфортно в новите си обущета.
За кожените тарлъци - Мартин имаше такива миналата зима. СТрахотни са! Топли са ии много си ме кефиха! Продаваха ги на коледния базар в НДК, но не знам как на тях ще се сложи отдолу подметка, защото все пак те се мърдат по крачето и подметката ще се мести. Има една проста хитринка, която ние ползваме на сцената против пързаляне - лепенка отдолу се слага и хлъзгането спира!

# 35
  • в шоки-land
момичета, много ми се иска да пратя на всички ви по едно такова шушкаво, ама направо ме отря3аха с транспорта Confused...преди автобусите в3имаха багаж, срещу 3аплащане естествено ( при това не малко Close ), сега не искат и да чуят 3а багаж бе3 придружител, колкото и да им давам....голям проблем ми е да намеря някого, който да се сьгласи да в3еме нещо- то са молби ooooh!, то е чудо....та ще трябва другият пьт, когато се прибирам, да в3ема всичко с мен, иначе не става Confused....

# 36
  • София
Амеи, това с локвата ме разби!!! Колко имам да претръпвам, докато го позволя.... Embarassed Знам, че не съм права... ама ....

А по повод чорапките с нехлъзгащи се точенца отдолу мамите с познания в рисуването (или по-точно различните материали за рисуване) могат да се вклюат с помощ:
- Преди време някъде по форумите четох, че една мама си ги прави сама с някаква специална боя ли, какво ли беше обаче не помня. Но като засъхне се получава същия ефект - меко и непързалящо се.

# 37
Уф тръшкането  ooooh! Явор така си издрънка главата кат се тръшна измятайки се назад(добре че беше вкъщи на паркета) и оттогава е с една степен по-хрисим  Mr. Green, Ноооо скарарм ли се, откажа ли му нещо или пък му взема от ръцете забранения плод дето той тайничко гордо е докопал - настава реввв до влудяване и............... ме гони да ме гушне  Crazy Е, опитва се нещо и с крак да потропва, но не му обръщам внимание и мисля това ще си изчезне с времето.

Амей, голям купон пада в локвите  Joy - ще трябва да взаимстваме от чуждия опит на по- напредналите държави  Joy

За пантофената тема  newsm78 ако на дебели чорапки им се пришие изрязано стъпалце от тънка гума, или пък се накапят с разтопена такава  newsm78 - хем меко,  хем изолира - това ми хрумна на първо четене  Mr. Green А за тия ненужни ортопедични подметки откога им се чудя на болшинството мами - ама така ни подвеждат с реклами и .......доктори и.......Нашия ортопед - от Горна баня препоръча повечко босо и никакви ортопедични глупости плод на комерсиалната мисъл  #Cussing out, ако има нужда от ортопедично стъпало то се изписва от доктор - иначе само вреди.

АЯ, Дидо голям пич бе, ама то покрай снажната дама - няма как  Laughing Снимките ви ме размечтаха пак за моренцетооооо, ако можеше повечко да е топлото време  Sunglasses

Уф шефа ме зове - до скоро  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 24 сеп 2006, 23:10 от Sunnily*

# 38
И да се похваля - и нашия прощапулник мина  Party ииииииииии Явор си хвана първо ............ЧЕРПАКА  Mr. Green на мама лакомийничето  Mr. Green , та значи ще вървим смело към нещо от рода на ресторантьорството, но както каза леля ми - явно гладен няма да остане   chef После се присегна нашето момче и към спринцовката и отверката ама късно вечеее, късно  Mr. Green

# 39
Мами, я кажете пак за ваксината.
На Дени от вчера й забелязах много малки червени точки по цялото коремче, а от няколко дни си има по лицето...
Мислех си че е алергия, обаче днес се сетих че правихме ваксината преди 10 дни. Та тези от вас които се оплакваха от обриви, дали подобен им е бил? Не изглежда да я сърби.

# 40
zayo! Точно червени точици му сепоявиха на Мартин! С нищо не ги мажи, сами ще завяхнат! Явно е реакция наваксината, освен, ако някоя бълха се е намърдала в дрешките, но не вярвам. Точно м/у 4 и 10 ден от ваксината може да се появи реакция. Споко, минава и заминава!
За чорапките с гумуните точици отдолу - може да се направят! Купува се боя за рисуване на дрехи - има такава гумирана и се почва творенето  Laughing! Идеята с рисуването наистина е мнооого добра!

# 41
Благодаря на Хипо.  Hug Бълхите й минават много бързо, а и от червени петна стават точици, пък тези си излязоха като такива и сякаш едни изчезват други се появяват и са много. За колко ли дни трябва да поминат?

# 42
  • В средата на времето
Днес направихме сефтето на яслата - като за първи ден - много ревлив(и детето и майката)  Grinning...Като отидох да го взема здраво хлипаше.., но пък е обядвал и всичко си е изял, което ме навежда на мисълта, че не е чак толкова много стресиран..На връщане докато го носех, даже ме погали без да се налага да го моля  Laughing..Утре продължаваме с "борбата".

# 43
Дойде и нашият ред да се похвалим - от 2 дена си имаме напълно самостоятелни ходещи крачета smile3539 Просто Вики като се събуди сутринта стана да ходи, падна, изправи се сама и продължи.............просто досега ни се губеше момента с изправянето  Simple Smile Та вече и аз мисля кога да й спретна прощапулник. Иначе същия ден емоцията от ходенето така я беше завладяла, че цял ден се разхождаше от стая в стая и вечерта заспа чак в 12 и 15..........при положение, че досега най-късно до 9 заспиваше.

zayo и нашият педиатър каза, че около 10-ия ден има вероятност от обриви, отпадналост и температура - специално на Вики ваксината й се отрази с вдигане на температурата на 9-ия ден.

Izida, пожелавам ти всеки ден все по-лесно малкият да приема мисълта за яслата (както и ти) и по-малко сълзи............

Относно тръшкането и викането и Виктория е един малък командир....докато не постигне своето може луд да те направи......някой път си личи, че и инат проявява и срам не срам май в повечето случаи побеждава  Crazy Все се оправдавам, че е временно и че ще отшуми, пък ще видим какво ще излезе накрая........

# 44
Благодаря на Хипо.  Hug Бълхите й минават много бързо, а и от червени петна стават точици, пък тези си излязоха като такива и сякаш едни изчезват други се появяват и са много. За колко ли дни трябва да поминат?
Да ти кажа честно, не помня заколко дена отминаха  Thinking. Но май поне седмица си ги влачихме.

Общи условия

Активация на акаунт