Искам час по-скоро да родя..!

• 3 333
  • 27
  •   1
Отговори
# 15
Не знам защо така се нахвърлихте. Не мисля, че ако майката се движи или прави нормалните за бременните жени неща ще навреди по някакъв начин на бебето. Защо не сте говорили с гинеколога си за тези неща? Може би той щеше да даде адекватни съвети. Иначе едно просто търсене в google щеше да ви даде отговор без да ви нападат.
Не знам, всички вие дето така се нахвърлят, в деветия месец бяхте легнали нон стоп, за да чакате да родите когато бебето реши ли? Защото аз ходех да се разхождам в деветия месец, спряха ми магнезия, за да може ако тръгне процес на раждане да не се възпира от лекарства. Терминът е ориентировъчна дата на раждане, а не фиксирана. В крайна сметка няюа как някой да знае на коя топно дата от цикъла се е случило оплождане (при нормално забременяване) . Не вярвам някой да тръгне да си прави механично разкритие или контракции. То едва ли и има начин, без да се нараниш.
От споделеното явно терминът е след 10 дена, жената не е в седмия месец, че да й говорите такива неща, как искала едва ли не да изтръгне бебето от себе си.
Весела Коледа. И леко раждане.
В първия ден на 9тия месец бях на изпит по кормуване и си взех книжката😂. През целия 8ми карах курсовете. Кмах разкритие 1см от 5тия месец. Просто бях решила , че след 3дни денонощен рев ще се хвана в ръце и няма да позволя на страха да ме събори.
Родих 10дни преди термин,синът ми сам беше избрал този момент.Това към всички коментиращи.
Към авторката, бебчето ще си дойде само, не го пришпорвайте, а и сега по празниците всички знаем как е в болниците. Почивай си през останалите дни до термин, върши любимите си неща,пренареди детските дрешки и тн. Детето ти само ще реши кога да се появи на бял свят.😊

# 16
Всеки ден в утробата се равняват на три извън него. Не бива да бързаш.
Реалността след раждане ще те връхлети ,не е само гушкане на бебе. Аз на твое място бих си починала и поспала добре.

# 17
  • София
От личен опит - много е тегаво да правиш детски рожден ден между Коледа и Нова Година. Лежи си, трай си и чакай.

# 18
  • Далече, далече
Секс, малинов чай, силни подправки - най вече къри, зехтин - май се пие. Това е от медиите.

# 19
  • Австрия
Изкарай си спокойно празниците, пък чак след това раждай. Simple Smile
А и нова година, нов късмет. Тази не е особено късметлийска.
Пък и за детето ще е по-добре да в началото на набора си, а не в края.

Абсолютно!

Идеята да предизвикаш раждане в края на годината намирам за .. глупава Blush

# 20
Авторке, как е положението?
И аз да кажа, това не е суфле да го извадиш от фурната по-рано, почивай си и чакай. Според мен разни там ускорения са излишни.

# 21
  • France
Милата... така те разбирам. Едно е вярно, че покрай празници не е гот да се ражда. Аз направих какво ли не, за да роди преди Коледа и да съм си вкъщи на Бъдни вечер.
Секс, клекове и литри чай от листата на малина. Не знам какво точно помогна, но родих 9 дена преди термин. Олекна ми.

# 22
  • Далече, далече
Милата... така те разбирам. Едно е вярно, че покрай празници не е гот да се ражда. Аз направих какво ли не, за да роди преди Коледа и да съм си вкъщи на Бъдни вечер.
Секс, клекове и литри чай от листата на малина. Не знам какво точно помогна, но родих 9 дена преди термин. Олекна ми.

На това се казва решителност! Grinning

В интернет четох, че помага лазенето на четири крака, люлеенето в люлка, качването по стълби.

Според някои помага пиенето на хинин, който се намира в газираните напитки, най-вече в тоника.

# 23
  • France
А да, качването на стълби. Joy и после дишаш 15 минути като Дарт Вейдър.
Едно е сигурно, както ми каза акушерката в болницата, ако бебето не е готово, нищо не помага.

# 24
  • Майна Сити
Остава ти по-малко от седмица и си се разбързала така? За наградата за бебе 2020 или 2021 ли се бориш? Nerd

# 25
Между другото, моето бебе е малко преносено. Вечерта преди да вляза в родилното бягах да хвана метрото, вкл. по стълби. През нощта се увеличиха контракциите много рязко (имах отпреди). Е, отидох в болницата и чак след два дни родих, със системи, мъка и накрая спешно секцио.

# 26
Не предизвиквайте съдбата си , не случайно хората са казали, че тя си знае работата Simple Smile Леко раждане

# 27
  • Terra incognita
Аз родих три седмици преди тврмин, даже имах и дата за секцио, но бебето избърза. Нямах никакво намерение да раждам по- рано, но просто се случи. Преди това имах много ангажименти, свързани с мнооого ходене, обикаляне и т.н., правих и основно почистване. Същият се скъсах от чистене и вечерта ми изтекоха водите. Честно казано не знам дали физическата дейност в причина, или просто бебето си беше готово. Последните дни коремът ми беше много, много паднал.

Общи условия

Активация на акаунт