Не знам, всички вие дето така се нахвърлят, в деветия месец бяхте легнали нон стоп, за да чакате да родите когато бебето реши ли? Защото аз ходех да се разхождам в деветия месец, спряха ми магнезия, за да може ако тръгне процес на раждане да не се възпира от лекарства. Терминът е ориентировъчна дата на раждане, а не фиксирана. В крайна сметка няюа как някой да знае на коя топно дата от цикъла се е случило оплождане (при нормално забременяване) . Не вярвам някой да тръгне да си прави механично разкритие или контракции. То едва ли и има начин, без да се нараниш.
От споделеното явно терминът е след 10 дена, жената не е в седмия месец, че да й говорите такива неща, как искала едва ли не да изтръгне бебето от себе си.
Весела Коледа. И леко раждане.
Родих 10дни преди термин,синът ми сам беше избрал този момент.Това към всички коментиращи.
Към авторката, бебчето ще си дойде само, не го пришпорвайте, а и сега по празниците всички знаем как е в болниците. Почивай си през останалите дни до термин, върши любимите си неща,пренареди детските дрешки и тн. Детето ти само ще реши кога да се появи на бял свят.😊

и после дишаш 15 минути като Дарт Вейдър.