Биг Брадър 3 - 2 част

• 25 941
  • 791
  •   1
Отговори
# 465
А ББ може ли да гледа он-лайн безплатно или пак трябва да си купиш карта?

# 466
Ако си на АDSL е безплатно

# 467
и аз да кажа..Палома видно беше зверски пияна и типично наивна и малка, яко тъпо... По едно време превключих на С - Камен много дървен беше и всичко мн нагласено ми се виидя и скучновато... Има и плевенчанка, която познавам само по физиономия, една къдрава... Райна да, беше изсветлена, а на моменти ми се видя и с по-голям бюст, но може от облеклото да е..А аз да се разгранича от повечето тук - нямам нищо против Светлана - не съдете толкова жената, на вс може да се случи...

# 468
тоя панайот е абсолютен помияр, а не плейбой. ей това не мога да разбера, как може да се хвърля и на пеньо, и на палома, че и на леля ти вили. на който свари с две думи. нямам търпение да дойде понеделника. ще потривам доволно ръце  smile3508

# 469
А ББ може ли да гледа он-лайн безплатно или пак трябва да си купиш карта?
Ако имаш БТК ADSL гледаш безплатно
Ако си на АDSL е безплатно
е, изпревари ме

# 470
  • На небето
Чакайте и аз да се изкажа....
Ама тоя Пеньо мнооо тъпо парче бее,кво му се натиска на русия перчем,кво ше направи освен после да си изпроси боя,оня как му беше навит напрау незнам кво го чака. CrazyПък после реве,ми кво ревеш като сам си се бутна у шамарите Rolling Eyes,ще го разкрият и то съвсем скоро.А кой беше Пламен че ще излиза утре от къщата? newsm78Ако е русия перчем,се сещам що Thinking.
А тъз пък Светлана и тя,кво вие като магаре,неискала да излага мъжа си пък го оповести пред цяла България егати овцата,горкия човек #Cussing out.Тая много си мисля,че тя е пуснала темата където се чудеше дали да каже на мъжа си,че детето в корема й не е от него,направо едно към едно историята.
Извинявам се,не прочетох предните сто страници ама нямам толкова време,та ако се повтарям сори. Stop

Пламен е фанатика с Библията на английски. Той вчера вечерта е поискал от ББ да излезе доброволно.

# 471
тоя панайот е абсолютен помияр, а не плейбой. ей това не мога да разбера, как може да се хвърля и на пеньо, и на палома, че и на леля ти вили. на който свари с две думи. нямам търпение да дойде понеделника. ще потривам доволно ръце  smile3508

пропусна вяра

# 472
  • На небето

Не пропускай и близначката Вяра, а сигурно и другите 2 като се появят. Той се пробва на всички жени ако питаш мен. И преиграва яко в опита си да се представи като плей бой. Пълен въшльо.

# 473
  • София
.А аз да се разгранича от повечето тук - нямам нищо против Светлана - не съдете толкова жената, на вс може да се случи...
Хе хе как на всеки може да се случи бре,ти пък LaughingКвот си надробиш тва ше сърбаш,откъдето и да й погледна случая отвсякъде е гола вода,барабар с раждането й пред цел свет. Mr. Green

# 474
.А аз да се разгранича от повечето тук - нямам нищо против Светлана - не съдете толкова жената, на вс може да се случи...
Хе хе как на всеки може да се случи бре,ти пък LaughingКвот си надробиш тва ше сърбаш,откъдето и да й погледна случая отвсякъде е гола вода,барабар с раждането й пред цел свет. Mr. Green
Абсолютно!

# 475
  • София-Лагера
Не мога да взема думата от вас.    Crossing Arms Много мъ4но ми стана за Светлана.Евала и права за тази нейна постъпка,да каже на мъжа си.Аз не бих могла. EmbarassedА най противния 4овек в къщата ми е Панайот.Много прост.

# 476
  • София
Какво стана с анкетата  newsm78

# 477
Абе кой пее, че не местят камерите от Боян, чувам само Мариолката че добавя

# 478
Не мога да взема думата от вас.    Crossing Arms Много мъ4но ми стана за Светлана.Евала и права за тази нейна постъпка,да каже на мъжа си
Е как да не  му каже? чЕ ТЯ МОЖЕ И ИЗОБщО  ДА НЕ Е ЖИВЕЕЛА С МЪЖА СИ КОГАТО Е ЗАБРЕМЕНЯЛА...иили поне да не е спяла с него.Какво друго е можела да му каже?

# 479
Абе кой пее, че не местят камерите от Боян, чувам само Мариолката че добавя

Пейо пее

Общи условия

Активация на акаунт