Биг Брадър 3 - 2 част

• 26 487
  • 791
  •   1
Отговори
# 660
  • София
А дори и да се оплетат и да бълват глупости-никой няма да се усъмни-че те и без това са си тъпички и трудно им се удава да говорят... Laughing
На Надежда гласа не мутира толкова, колкото на Вяра.

# 661
Аз си мисля, че ще удължат мисията на Пепи с още една седмица, както направиха с Елена и Миро  Twisted Evil .

И аз така мисля. Все пак трябва да оставят нещата да се развият и да видят до къде ще стигнат Wink   Twisted Evil

# 662
  • София
Аз си мисля, че ще удължат мисията на Пепи с още една седмица, както направиха с Елена и Миро  Twisted Evil .

И аз така мисля. Все пак трябва да оставят нещата да се развият и да видят до къде ще стигнат Wink   Twisted Evil
Ами той горкия направо ще засмърди, нали не смее да се къпе, за да не го разкрият.

# 663

И аз така мисля. Все пак трябва да оставят нещата да се развият и да видят до къде ще стигнат Wink   Twisted Evil
Ами той горкия направо ще засмърди, нали не смее да се къпе, за да не го разкрият.
Е, що да го разкрият? Нали се къпят сами  newsm78? Няма кой да го гледа в банята. Може да влезе, да се изкъпе и да си се облече вътре ( в банята).

# 664
и аз мисля че няма да усетят тризначките,само ще решат че  Вяра е адски тъпа или ги лъже,а пеня е Crazy,ако не беше той/тя,сигурно нямаше да загледам изобщо биг брадър,ама такъв екземпляр-просто  не е за изпускане!

# 665
Казах Ви, че се изкъпа вчера, Гаро вардеше ....

# 666

И аз така мисля. Все пак трябва да оставят нещата да се развият и да видят до къде ще стигнат Wink   Twisted Evil
Е, що да го разкрият? Нали се къпят сами  newsm78? Няма кой да го гледа в банята. Може да влезе, да се изкъпе и да си се облече вътре ( в банята).
да,ама Мариола вече нахълта в тоалетната,и при подозренията им,сигурно само чакат да влезе да се къпе Thinking

# 667
  • София

Нали не се заключват баните и го е страх да се къпе, а и Мариола го подпитваше страх от водата ли има , та все чака да се къпе последен и не влиза в басейна.

# 668
Не смее да влиза само в джакузито/или там каквото е,басейн/.В банята май няма да има проблем.Само не разбрах вярно ли е, че имат топла вода само за 5 мин./на човек/, която я пускат в 8 сутринта?Ако е така, надали ще влизат по няколко човека и нищо няма да му пречи да се изкъпе. Отделен е въпросът с преиграването-като го завари Мариола в банята-то не бяха превземки,не беше чудо,поне 10 пъти повтори как му се скъсал ципа,голяма трагедия.

# 669
  • София
Жал ми е за него, това си е чиста гавра. Използват желанието му да е вътре и за пластична операция и се изгавриха.

# 670
Бременната я избива на откровеност.

# 671
  • Paris
Тая фльорца кво се оплаква, прави се на майка-героиня.

# 672
Жал ми е за него, това си е чиста гавра. Използват желанието му да е вътре и за пластична операция и се изгавриха.

На мен също на моменти ми е жал, но от друга страна сам се набута м/у шамарите, че и не си мълчи, а продължава да се набива на очи.Много добре знае какво е отношението на хората/поне болшинството/ към него, още повече в къщата-ясно е, че са хиени и ще го направят на нищо. Просто не ми се мисли как ще му стъжнят живота.
А и все още не ми е ясно той самият за какъв се възприема?

# 673
Тоя разказ на Светланка май е репетиран отпреди. Не ми звучи като спонтанен разказ на живота й.

# 674
  • някъде там

На мен също на моменти ми е жал, но от друга страна сам се набута м/у шамарите, че и не си мълчи, а продължава да се набива на очи.Много добре знае какво е отношението на хората/поне болшинството/ към него, още повече в къщата-ясно е, че са хиени и ще го направят на нищо. Просто не ми се мисли как ще му стъжнят живота.
А и все още не ми е ясно той самият за какъв се възприема?

Чесно казано и аз това се питам  newsm78 За какъв всъсщост се приема това момче/момиче.Дали си е гей, или пък не, или си е жена като мисъл, а мъж като тяло.... ох ама питанка направих, но наистина и аз се обърках за него тотално и не знам за какъв да го възприема Shocked

Общи условия

Активация на акаунт